Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 07:54)
Nežinau tada  g.gif

gal tu pabandyk saviskiams?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 07:55)
gal tu pabandyk saviskiams?

Pabandysiu g.gif
Atsakyti
marakes, o ta knyga tavo? man reikia
Atsakyti
Ingenai,pabandyk Balzako "Eugenija Grande",man patiko,nors šiaip visos patiko,ką skaičiau,ir kurtizanės smile.gif

Pradėjau skaityt "Pianino mokytoja",visai nieko tokia,kažkaip norėjau apie Kiniją paskaityt,jaučiu nostalgiją 'Šilkui" rolleyes.gif

Laukiu,kol torentuose atsiras"Vanduo drambliams",manau,kad nenusivilsiu,nors paskaičius jūsų atsiliepimus g.gif ...

Pavarčiau KK naujienas,norėčiau šitos

Kažkuri rašė apie Kate Morton,kad nauja knyga bus,puiki žinia,laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 17:28)
Va ši ištęsta tai tikrai nėra biggrin.gif (na ir jos apimtis kur kas mažesnė).  Su  rekomendavimu sudėtinga, nežinau, kokias tu mėgsti, kokias skaitai. Na iki Rushdie knygai dar šiek tiek trūksta, bet bent į tą pusę man pasirodė (pagal svorį), tai tikrai nėra skaitalas. Tuo metu, kai aš pati ją skaičiau, sudėtingesnių knygų dar neskaitydavau. Kas žino, gal dabar jau ir kitaip pasirodytų g.gif  Bet faktas tas, kad ji man užsifiksavo. Jei ieškau jos, kad turėčiau savo bibliotekoje ir skaityčiau kada  nors pakartotinai, šį tą jau  sako.
Beje, prisimenu, kad pirmieji jos 80 ar 100 psl. skaitosi itin lengvai.
Pabandyti visąlaik yra verta. Jei tik yra galimybė knygą  gauti.

Ačiū, Ingėnai, už šį parašymą. Kai tik užmatysiu "Juodąją knygą" bibliotekoj, būtinai pasiimsiu. Dar galbūt kada nors ir jo "Stambulą" pamėginsiu.

Vakar pabaigiau F.Sagan "Sveikas, liūdesy", trumpa knygelė, liūdnai pasibaigusi istorija, vienos šeimos gyvenimo drama, man patiko. Tai autorės pirmoji knyga, kurią ji parašė, būdama 19 metų.

Pradėjau A. Baricco "Šilkas"
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 07:53)
aha, vakar atseit pasiuliau, viskas gavosi, tik draugai kazkodel negavo to pasiulymo lotuliukas.gif  g.gif

kažkaip paskutiniu metu tie siūlymai neveikia
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 07:47)
ateik ateik butinai bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Turbut kazkuriam knyginiam puslapy FB busit su marakes mane uzmaciusios? Nes as kazkaip jusu nesusekiau biggrin.gif
drinks_cheers.gif

aš tai pas LEEją tave pamačiau. bet negi lysi į akis, man labiau patinka, kai mane kviečia. vis šiek tiek savivertė pakyla biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 08:29)
marakes, o ta knyga tavo? man reikia

ateisi į meetą – duosiu tongue.gif
Atsakyti
O kaip būtų galima su jumis suknyga susidraugauti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 02, 22:50)
Thomas More "Utopija". Tikėjausi daugiau, o pasirodė labai vidutiniškas. Buvo vietų kurios pasirodė labai įdomios ir vertos diskusijų. Bet šiaip bendrai viską sudėjus nusivyliau šia knyga.

"Rankraštis rastas Saragosoje". Nuostabi knyga, bent kol kas perskaičiusi esu tik 7 dienas, tai dar toli galutines išvadas daryti. Iš ties nelabai suprantu kodėl Jotema neišvertė iki galo šios knygos, pati skaitau rusų kalba, pilnąją versiją šios knygos.

"Utopiją" tai gal reiktų pagal XVI amžiaus standartus vertinti, tada manau taip nenuviltų smile.gif

O dėl "rankraščio" tai susirūpinau, aš irgi ją skaičiau, labai džiaugiausi, bet neįtariau kad jai ko trūksta... Daug trūksta? Reiks ir man dabar rusiškai "dakalt"...
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2011 05 03, 09:13)
Vakar pabaigiau F.Sagan "Sveikas, liūdesy", trumpa knygelė, liūdnai pasibaigusi istorija, vienos šeimos gyvenimo drama, man patiko. Tai autorės pirmoji knyga, kurią ji parašė, būdama 19 metų. 

Pradėjau A. Baricco "Šilkas"

Ši vieta mane sudomino biggrin.gif
O „Šilkas“ manęs visai nesužavėjo rolleyes.gif nors kita Baricco knyga tikrai patiko
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 03, 07:35)

Kažkuri rašė apie Kate Morton,kad nauja knyga bus,puiki žinia,laukiu thumbup.gif

As rasiau,bet kantrybes tai reiks pasisemt belaukiant,tik kitu metu pabaigoje zada biggrin.gif
QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 08:43)
O kaip būtų galima su jumis suknyga susidraugauti?  ax.gif  blush2.gif

mano profilis cia http://www.suknyga.l...lis/luiziana/59 ,gali pakviesti,nes taves pagal nika as nerandu ten.

caralaite, ar tai tavo namu knygu lentynos tokios gausios ? bigsmile.gif maciau nuotraukyte profilio FB blush2.gif

Skaitau dabar Walters "Skulptore",berods Creed rekomendaciju paveikta pirkausi,nors regis ir seniau jau kazkas buvo minejes,buvau pasizymejus,kad noriu perskaityti...bet kol kas neitin itraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 09:43)

Pagal nicką'ą ieškokis. Mano aistuliaa smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2011 05 03, 07:35)
Ingenai,pabandyk Balzako "Eugenija Grande",man patiko,nors šiaip visos patiko,ką skaičiau,ir kurtizanės smile.gif

Pradėjau skaityt "Pianino mokytoja",visai nieko tokia,kažkaip norėjau apie Kiniją paskaityt,jaučiu nostalgiją 'Šilkui" rolleyes.gif

Na gal kada nors dar bandysiu tą "Eugeniją Grandė". O pasitikrinimui iš Balzako gal visgi labiau "Tėvas Gorijo" norėčiau pakartotinai perskaityti.
"Pianino mokytoja" man irgi visai patiko. Ne šedevras, bet visai nebloga knygutė.

QUOTE(Magnė @ 2011 05 03, 08:13)
Labas rytas 4u.gif
Ačiū, Ingėnai, už šį parašymą. Kai tik užmatysiu "Juodąją knygą" bibliotekoj, būtinai pasiimsiu. Dar galbūt kada nors ir jo "Stambulą" pamėginsiu.

Pati "Stambulo" dar neskaičiau, bet kiek supratau iš atsiliepimų, ji pakankamai lengva knyga.

O Sagan mano vėlyvosios paauglystės meilė. Tik jau nieko neatsimenu, galbūt kada nors reiktų atgaivinti prisiminimus, paskaityti vėl kažką iš jos kūrybos.

QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 08:43)

Yra tokia funkcija siųsti pakvietimą. Kai kurios iš mūsų (pvz. aš) tais pačiais nikais, kaip ir SM. Kai kurios užsislaptinę.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 09:21)
O „Šilkas“ manęs visai nesužavėjo  rolleyes.gif  nors kita Baricco knyga tikrai patiko

O kuri Baricco knyga tau patiko?

Padariau vakar išvadą, kad FB yra laiko vagis. Bandžiau ten žymėtis perskaitytas knygas iš 100-tinio sąrašiuko. Kiek laiko bereikalingai sugaišau doh.gif (nes reikėjo ilgai laukti po kiekvieno žymens, kad jį patvirtintų) , bet iš principo sėdėjau, kol daugmaž susižymėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 gegužės 2011 - 09:55