Labas
QUOTE(eliss @ 2011 05 03, 07:35)
Ingenai,pabandyk Balzako "Eugenija Grande",man patiko,nors šiaip visos patiko,ką skaičiau,ir kurtizanės
Pradėjau skaityt "Pianino mokytoja",visai nieko tokia,kažkaip norėjau apie Kiniją paskaityt,jaučiu nostalgiją 'Šilkui"
Na gal kada nors dar bandysiu tą "Eugeniją Grandė". O
pasitikrinimui iš Balzako gal visgi labiau "Tėvas Gorijo" norėčiau pakartotinai perskaityti.
"Pianino mokytoja" man irgi visai patiko. Ne šedevras, bet visai nebloga knygutė.
QUOTE(Magnė @ 2011 05 03, 08:13)
Labas rytas
Ačiū, Ingėnai, už šį parašymą. Kai tik užmatysiu "Juodąją knygą" bibliotekoj, būtinai pasiimsiu. Dar galbūt kada nors ir jo "Stambulą" pamėginsiu.
Vakar pabaigiau
F.Sagan "Sveikas, liūdesy", trumpa knygelė, liūdnai pasibaigusi istorija, vienos šeimos gyvenimo drama, man patiko. Tai autorės pirmoji knyga, kurią ji parašė, būdama 19 metų.
Pati "Stambulo" dar neskaičiau, bet kiek supratau iš atsiliepimų, ji pakankamai lengva knyga.
O Sagan mano vėlyvosios paauglystės meilė. Tik jau nieko neatsimenu, galbūt kada nors reiktų atgaivinti prisiminimus, paskaityti vėl kažką iš jos kūrybos.
QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 08:43)
O kaip būtų galima su jumis suknyga susidraugauti?
Yra tokia funkcija siųsti pakvietimą. Kai kurios iš mūsų (pvz. aš) tais pačiais nikais, kaip ir SM. Kai kurios užsislaptinę.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 09:21)
O Šilkas manęs visai nesužavėjo
nors kita Baricco knyga tikrai patiko
O kuri Baricco knyga tau patiko?
Padariau vakar išvadą, kad FB yra laiko vagis. Bandžiau ten žymėtis perskaitytas knygas iš 100-tinio sąrašiuko. Kiek laiko bereikalingai sugaišau
(nes reikėjo ilgai laukti po kiekvieno žymens, kad jį patvirtintų) , bet iš principo sėdėjau, kol daugmaž susižymėjau.