QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 02, 22:21)
Kokios šmaikščios abi
Nu sunki man šiandien diena, mintys ne taip dėstosi, dabar juoksitės tris dienas
Nu sunki man šiandien diena, mintys ne taip dėstosi, dabar juoksitės tris dienas
iš tikrųjų tai dar nebaigiau skaityti. bet labai patinka. kaip sakoma, "priverčia susimąstyti" tokia knyga ne pigių sensacijų gerbėjams. nėra akcentuojama, ką ji yra pridariusi, būdama psichotinės būklės. mergina daugiau analizuoja, kaip ji tuo metu jautėsi, kas vertė ją taip jaustis, taip elgtis. kaip su ja buvo elgiamasi ligoninėse, ir net čia ne žiaurumai akcentuojami, žvelgiama daug giliau. ta mergina, sirgusi šizofrenija išgijusi tapo diplomuota psichologe. akiračio praplėtimui tikrai rekomenduoju. žinoma, jei ši tema nors šiek tiek domina
Masako, Indėnai, caralaite, Dorifore - pakviečiau draugaut FB, neišsigąskit. kitų nepažįstu
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 22:27)
Viskas su tavo mintimis tvarkoj Aš irgi pagalvojau, kad žino, ką rekomenduoja - skaitė ar bent vartė, girdėjo gerų atsiliepimų iš patikimų šaltinių. Nors man visgi kažkaip neatrodė panašu, kad marakeš tokias knygas skaito. O čia ji tipo išdurti mus norėjo
kokias tokias?
ir iš vis, marakeš nieko nedurnina ir rekomenduoja labai atsargiai ir atsakingai