Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 02, 22:21)
Kokios šmaikščios abi  lotuliukas.gif 

Nu sunki man šiandien diena, mintys ne taip dėstosi, dabar juoksitės tris dienas  biggrin.gif  tongue.gif

tongue.gif
iš tikrųjų tai dar nebaigiau skaityti. bet labai patinka. kaip sakoma, "priverčia susimąstyti" smile.gif tokia knyga ne pigių sensacijų gerbėjams. nėra akcentuojama, ką ji yra pridariusi, būdama psichotinės būklės. mergina daugiau analizuoja, kaip ji tuo metu jautėsi, kas vertė ją taip jaustis, taip elgtis. kaip su ja buvo elgiamasi ligoninėse, ir net čia ne žiaurumai akcentuojami, žvelgiama daug giliau. ta mergina, sirgusi šizofrenija išgijusi tapo diplomuota psichologe. akiračio praplėtimui tikrai rekomenduoju. žinoma, jei ši tema nors šiek tiek domina smile.gif

Masako, Indėnai, caralaite, Dorifore - pakviečiau draugaut FB, neišsigąskit. kitų nepažįstu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 22:27)
Viskas su tavo mintimis tvarkoj mirksiukas.gif  Aš irgi pagalvojau, kad žino, ką rekomenduoja - skaitė ar bent vartė, girdėjo gerų atsiliepimų iš patikimų šaltinių. Nors man visgi kažkaip neatrodė panašu, kad marakeš tokias knygas skaito. O čia ji tipo išdurti mus norėjo biggrin.gif

kokias tokias? blink.gif

ir iš vis, marakeš nieko nedurnina ir rekomenduoja labai atsargiai ir atsakingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 02 gegužės 2011 - 21:32
QUOTE(marakeš @ 2011 05 02, 21:31)
:Masako, Indėnai, caralaite, Dorifore - pakviečiau draugaut FB, neišsigąskit. kitų nepažįstu biggrin.gif
Papildyta:
kokias tokias?  blink.gif

ir iš vis, marakeš nieko nedurnina ir rekomenduoja labai atsargiai ir atsakingai biggrin.gif

Na jei Inną pakvietei, gali manęs tas pakvietimas ir nepasiekti lotuliukas.gif Šutkė, einu tuoj žiūrėt mirksiukas.gif

Persiprašom blush2.gif , reiškia aš tavo paskutinio bajeruko visgi neįkirtau blush2.gif doh.gif
Na o ši knyga man kažkodėl įtarimą kelia blush2.gif , galbūt visai nepamatuotai. Na čia matyt pavasarinė alergija išlindo tai serijai. Visokių knygų joje pasitaiko. Būna ir neblogų, būna ir tokių so so...
Dabar jau būsiu rami, turėsiu omeny, kad marakeš nemausto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 22:40)
Na jei Inną  pakvietei, gali manęs tas pakvietimas ir nepasiekti lotuliukas.gif  Šutkė, einu tuoj žiūrėt mirksiukas.gif

Persiprašom blush2.gif , reiškia aš tavo paskutinio bajeruko visgi neįkirtau blush2.gif  doh.gif
Na o ši knyga man kažkodėl įtarimą kelia blush2.gif , galbūt visai nepamatuotai. Na čia matyt pavasarinė alergija išlindo tai serijai. Visokių knygų joje pasitaiko. Būna ir neblogų, būna ir tokių so so...
Dabar jau būsiu rami, turėsiu omeny, kad marakeš nemausto  biggrin.gif

*****. iš tikrųjų tai galvojau apie tokį Indėną, bet kviečiau Ingėną. Sąmonė su pasąmone susimaišė biggrin.gif

vnž, taip, be bajerių dabar - rekomenduoju visiškai rimtai, bet tik toms, kam tai nors šiek tiek įdomu. ir ainu dyrpt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 02, 22:31)
Masako, Indėnai, caralaite, Dorifore - pakviečiau draugaut FB, neišsigąskit. kitų nepažįstu biggrin.gif

Mane užkviesk biggrin.gif
Aistė Eidetytė
Atsakyti
Sveikutės,

Rašiau rašiau ir nepastebėjau, kad baterija jau išsekusi, tai viskas dingo. Susinervinau. Tiek pricitavau, tiek plušau biggrin.gif

Šį vakarą buvau nuėjusi pasižiūrėti taip ilgai laukto filmo 'Vanduo drambliams', bet iš salės išėjau kiek nusivylusi. Knyga daug geresnė ir buvo daug įdomiau skaityti nei žiūrėti ekranizaciją.

kiek apie perskaitytas knygas:

Nicholas Sparks "Nuoširdžiai įtikėjęs".
Tokia vidutinė. Meilė seilė, bet pailsinti smegenims tinkama. Nors esu skaičiusi ir geresnių. Vietomis labai nervino kantri stilius. O šiaip visą kitą sulipdyta pagal gerai nukaltą scenarijų.

Ruta Sepetys "Tarp pilkų debesų". Knyga patiko, bet labiau gal savo turiniu ir tema. Nors dėl įvykių tikroviškumo tikrai nebuvo jokių abejonių, bet štai pateikimas pakišo koją. Vis tik ne amerikos lietuviams rašyti apie Lietuvos lietuvius knygas, nes jie vis tiek žvelgia per savo, amerikietiškąją, prizmę. Ir tas perdėtas patriotizmas ir tautiškumas labai erzino ir krito į akis.

Thomas More "Utopija". Tikėjausi daugiau, o pasirodė labai vidutiniškas. Buvo vietų kurios pasirodė labai įdomios ir vertos diskusijų. Bet šiaip bendrai viską sudėjus nusivyliau šia knyga.

Šiuo metu esu pradėjusi labai daug knygų: "Tryliktoji pasaka", "Dvidešimtoji žmona", "16 mėnulių" ir "Rankraštis rastas Saragosoje". Visos patinka, bet labiausiai nustebino "Rankraštis rastas Saragosoje". Nuostabi knyga, bent kol kas perskaičiusi esu tik 7 dienas, tai dar toli galutines išvadas daryti. Iš ties nelabai suprantu kodėl Jotema neišvertė iki galo šios knygos, pati skaitau rusų kalba, pilnąją versiją šios knygos.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 02, 22:50)
Nicholas Sparks "Nuoširdžiai įtikėjęs".[/b] Tokia vidutinė. Meilė seilė, bet pailsinti smegenims tinkama. Nors esu skaičiusi ir geresnių. Vietomis labai nervino kantri stilius. O šiaip visą kitą sulipdyta pagal gerai nukaltą scenarijų.

Ši mano laimėta, laukia savo eilės, gal sulauks iki kitų metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 02, 22:48)
Mane užkviesk  biggrin.gif
Aistė Eidetytė

nu va, užkūrė Masako velnio mašiną smile.gif)
Atsakyti
marakeš, žinosiu, kad ten tu pakvietei, esu pastebėjus tave fb, bet vis neatskirdavau, kad ten tu ax.gif Irtavo paminėta knyga sudomino. Tikrai nebūčiau skaičiusi jos, nes tos serijos knygos, gana silpnokos man. Bet jeigu susiję su šizofreniją, psichologija, tai įdomu man cool.gif

Papūgėle, kur tu dingus? Vis laukiu laukiu, ilgiuosiu, jau pavasaris, laikas parskristi namo biggrin.gif 4u.gif

Galit ir ant SS pradėt pykt, nes sėdi namie ir nesijungia temos cool.gif Pavasariniai hormonai svarbiau nei knygos pasidarė biggrin.gif

Aš tai vis dar skaitau "Pentagrama", kažkodėl kuo tolyn, tuo labiau man ji ištęsta pasidarė g.gif Nėra taip, kad prisėdimu galiu daug perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 02, 20:53)
O kur čia jūs abidvi dirbat? Ir aš noriu ateit pažiūrėt biggrin.gif

ateik ateik butinai bigsmile.gif mirksiukas.gif

Turbut kazkuriam knyginiam puslapy FB busit su marakes mane uzmaciusios? Nes as kazkaip jusu nesusekiau biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 21:04)
O dėl knygų prašom prašom 4u.gif  Tikiuosi, bent jau dauguma iš jų tau patiks. Tu juk klasikos mėgėja, o toje krūvelėje nemažai klasikos.

drinks_cheers.gif
Manau, ir as, kad nemazai malonumo turesiu. Tik vakar nepavyko nieko paskaityt - kaip tai adrenalinas buvo uzkiles, net nesugebejau susikaupt cool.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 05 02, 22:07)
nea, šiaip sugalvojau, kad rekomenduoju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ivyko bajerinis nesusipratimas.

Si knyga man irgi nepraslydo pro akis darbe, kaip ir Aistulei biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 22:40)
Na jei Inną  pakvietei, gali manęs tas pakvietimas ir nepasiekti

lotuliukas.gif

Man, kaip pusglusei, nepavyksta nusiusti pakvietimo, nors teoriskai viskas gerai padaryta g.gif
Taigi jei kas nieko pries, draugaukim 4u.gif

http://www.facebook.com/#!/pages/FABER...AE/364941123761
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 07:47)
Man, kaip pusglusei, nepavyksta nusiusti pakvietimo, nors teoriskai viskas gerai padaryta g.gif
Taigi jei kas nieko pries, draugaukim  4u.gif

http://www.facebook.com/#!/pages/FABER...AE/364941123761

Dešinėje pusėje yra „Pasiūlyti draugaums“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 07:52)

Dešinėje pusėje yra „Pasiūlyti draugaums“  smile.gif

aha, vakar atseit pasiuliau, viskas gavosi, tik draugai kazkodel negavo to pasiulymo lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 gegužės 2011 - 06:54
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 07:53)
aha, vakar atseit pasiuliau, viskas gavosi, tik draugai kazkodel negavo to pasiulymo lotuliukas.gif  g.gif

Nežinau tada g.gif
Atsakyti