QUOTE(Creed @ 2011 05 02, 15:55)
Na jo "Santaramas" brangi,bet ji gi ir stora ir siaip as visada burnojau ant LT knygynu,kad kainos aukstos,bet ,kai pasiziurejau Vokietijoje,tai nusiraminau ten praktiskai visos knygos kietais virseliais maziau 20 euru nekainuoja,ir visai nesvarbu jos menine ar literaturine verte
Bet jei jiems 20 eurų tas pats, kas mums 20 litų, tai kaina visai normali.
QUOTE(Magnė @ 2011 05 02, 16:19)
Rekomenduoji perskaityt jo "Juodąją knygą"? O Tau patiko? Ši nėra ištęsta?
Aš "Juodąją knygą" mažai kam galėčiau rekomenduoti. Labai sunkiai (o kartais ir nuobodžiai) ji man skaitėsi. Bet knyga tikrai gera, ne kiekvienas rašytojas sugebėtų tokią parašyti.
Baigiau Ernesto Parulskio "Kasdienybės kunstkamerą". Tai anksčiau spaudoje jau pasirodžiusių esė rinkinys pačiomis įvairiausiomis temomis (panašiausios iš mano skaitytų būtų Rolando Rastausko abi knygos, tik jos man dar įdomesnės). Bet šita irgi labai patiko. Ir sužinojau kai ką naujo, ir prisijuokiau sočiai, ir paapgailestavau truputį (dėl Lietuvos). Ypač patiko straipsneliai apie miestus (Vilnių ir Londoną), meną ir detektyvus. Parulskis rašo jau daug metų, todėl man labai keista, kad apie jį ir jo kūrybą iki šiol nieko nebuvau girdėjusi. Jei kas mėgstat skaityti esė, rekomenduoju šią knygą.