Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 15:55)
Šiandien buvau užbėgusi kelioms minutėms pas Masako į darbą. Man pasirodė labai išgražėjusi mergina, saulutės veidelis paragavęs smile.gif O aš pati savaitgalį tik nosį iki raudonumo sugebėjau nudegti doh.gif

kad ir taip graži, kur jai ten dar labiau gražėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 15:55)
Šiandien buvau užbėgusi kelioms minutėms pas Masako į darbą. Man pasirodė labai išgražėjusi mergina, saulutės veidelis paragavęs smile.gif O aš pati savaitgalį tik nosį iki raudonumo sugebėjau nudegti doh.gif

Knygyniuky buvai? smile.gif sakė Masako, kad gavo knygų, galvojau šiaip kur susitikot smile.gif
Paliko man Jūra jūra, tik nežinau kada man tas knygas skaityt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2011 05 02, 15:19)
Rekomenduoji perskaityt jo "Juodąją knygą"? O Tau patiko? Ši nėra ištęsta?

Va ši ištęsta tai tikrai nėra biggrin.gif (na ir jos apimtis kur kas mažesnė). Su rekomendavimu sudėtinga, nežinau, kokias tu mėgsti, kokias skaitai. Na iki Rushdie knygai dar šiek tiek trūksta, bet bent į tą pusę man pasirodė (pagal svorį), tai tikrai nėra skaitalas. Tuo metu, kai aš pati ją skaičiau, sudėtingesnių knygų dar neskaitydavau. Kas žino, gal dabar jau ir kitaip pasirodytų g.gif Bet faktas tas, kad ji man užsifiksavo. Jei ieškau jos, kad turėčiau savo bibliotekoje ir skaityčiau kada nors pakartotinai, šį tą jau sako.
Beje, prisimenu, kad pirmieji jos 80 ar 100 psl. skaitosi itin lengvai.
Pabandyti visąlaik yra verta. Jei tik yra galimybė knygą gauti.

QUOTE(marakeš @ 2011 05 02, 16:12)
kad ir taip graži, kur jai ten dar labiau gražėti biggrin.gif

Graži ir buvo drinks_cheers.gif , bet va , pasirodo, dar labiau pagražėjo biggrin.gif
Atsakyti
Masako, sveikinu su pirma diena knygyne 4u.gif Po darbo pasipasakok kaip sekėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 02, 16:15)
Knygyniuky buvai? smile.gif sakė Masako, kad gavo knygų, galvojau šiaip kur susitikot  smile.gif

Aha, turėjau toje pusėje reikalų, tai buvau trumpam užšokusi.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 02, 17:28)
Masako, sveikinu su pirma diena knygyne  4u.gif Po darbo pasipasakok kaip sekėsi  ax.gif

Ji jau senokai po darbo, tik aš dar paskutinį pusvalandį sėdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Jei kam reikia Pegaso 5 Lt kupono, parašykit į AŽ, atiduosiu mirksiukas.gif Nes pati vis vien nepasinaudosiu.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif na jau galiu parasyt atsiliepima apie knyga Dziungliu vaikas
user posted image
Tai tikra istorija, kuria parase moteris, vokiete, kuri iki 17m augo laukiniu zmoniu civilizacijoj.. knygoje daug informacijos apie tos genties paprocius, gyvenima ir t.t labai istrigo ju paprociai, gyvenimo budas ir t.t pvz jie visai kitaip supranta mirti.. mirusio artimo zmogaus lavona laiko neuzkasta, kad butu kuo arciau to zmogaus.. ir dar daug visokiu keistenybiu.. pasakojimas apie tai, kaip vokieciu seima atsikele gyvent i sala, kurioje gyveno neistirta gentis, zmogedros.. jie susidraugavo ir apsigyveno kartu. Man asmeniskai labai buvo idomu skaityt, todel rekomenduoju ir kitoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 01, 21:03)
Na bet dėl skonio juk nesiginčijama.

Keista, kad taves nesudomino.. galvojau tau idomu apie kitas kulturas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 gegužės 2011 - 16:54
QUOTE(amber123 @ 2011 05 02, 16:57)
Keista, kad taves nesudomino.. galvojau tau idomu apie kitas kulturas 4u.gif

Na va o apie laukinius žmones skaityti kažkaip ir netraukia g.gif Bent jau šiuo metu.
Be to, atvirai kalbant, mane jau šiek tiek atbaido ta etiketė "Tikros patirtys" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 01, 10:41)
Šiam vakarui esu numačiusi pradėti Graham Swift "Vandenų žemė".
Ir kaip? Įsibėgėjai? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 18:00)
Na va o apie laukinius žmones skaityti kažkaip ir netraukia g.gif  Bent jau šiuo metu.
Be to, atvirai kalbant, mane jau šiek tiek atbaido ta etiketė "Tikros patirtys" unsure.gif

iš tikrųjų patirčių rekomenduočiau šitą

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 05 02, 17:05)
Ir kaip? Įsibėgėjai?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Na ir nepasakyčiau, kad labai patinka g.gif Neperskaičius dar anksti kažką teigti, bet rodos, ne mano skonio knyga. O buvau skaičiusi apie ją itin gerų atsiliepimų, tikėjausi kur kas daugiau... Nežinau, kur jau tos kitų įžvelgiamos spalvos šioje knygoje g.gif Nebent pastelinės ar į blankumą, tikrai jau ne ryškios (kaip kad pvz. būna Lotynų Amerikos autorių kūriniuose). Ir panašumo su Markesu aš nelabai randu (nors jo tik dvi knygas teskaičiau, tai vėlgi, gal ir negalėčiau lyginti).
Kad knyga labai literatūriška, tai taip. Bet man asmeniškai ji nuobodoka blush2.gif "Pilkąsias sielas" ryte surijau, o čia jau deja mano valios išbandymas unsure.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 05 02, 17:10)
iš tikrųjų patirčių rekomenduočiau šitą

user posted image

Oho blink.gif Tokios net nemačiusi. Čia gal naujiena? Pavadinimas ir viršelis tai sukeliantis gan prieštaringus jausmus cool.gif Nežinau, ar man įdomu būtų skaityti apie šizofreniją.
Atsakyti