Esu nusiteikusi nebeskaityti visų Picoult knygų iš eilės (pačios paskutinės, kuri dabar knygynuose parduodama, nepamenu, net kaip ji vadinasi , nė nesiruošiu skaityt). Bet dabar pasižiūrėjau į anonsuojamos "Namų taisyklės" anotaciją, ir ji mane visgi labai sudomino. Knyga bus apie Aspergerio sindromą, o ši tema man įdomi. Taigi, kaip sakoma, niekada nesakyk niekada.
Na bet pirkti jos stačia galva gal nepulsiu, palauksiu kitų atsiliepimų.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 22:56)
Kas kiek laiko ji tas knygas leidžia?
Jų išlesta yra daug tik lietuviai jas pradėjo labai greitai versti į lietuvių kalbą.
QUOTE(adžani @ 2011 05 02, 09:15)
Jų išlesta yra daug tik lietuviai jas pradėjo labai greitai versti į lietuvių kalbą.
jooo pajuto aukso gysla :DDD
Laba rytas,
Man siandien pirmoji oficiali darbo diena. Laikykit kumscius, jei netingit
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 08:41)
Laba rytas,
Laikom laikom Sekmes
Labs rytas
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 09:41)
Laba rytas,
oho. stiprybes, moterie.
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 08:41)
Laba rytas,
Laikom laikom, Masako viskas bus gerai
Susimatysim 13 h
Aš pamenu kai tryniausia gerą savaitę ten, tai kai jau buvo pirma oficiali, nepajutau, kad ji būtų kažkuo kitokia
Sveikos
Pradėjau Meyer "Sielonešį", kol kas patinka, tikrai įtraukė. Tik tai, kaip kažkas jau minėjo, ne daug ką pasako apie knygos gerumą ir išliekamą vertę
Pradėjau Meyer "Sielonešį", kol kas patinka, tikrai įtraukė. Tik tai, kaip kažkas jau minėjo, ne daug ką pasako apie knygos gerumą ir išliekamą vertę
Laba,
turiu geru ziniu Kate Morton gerbejoms Nors tiesa laukti reiks tikrai dar ilgai,bet vistik gerai,kad isvis sulauksime
Rasiau leidyklai ir teiravausi ar isleis dar Kate Morton knygu,nes Norvegijoje jau pasirode nauja versta jos knyga,tai stai koki gavau atsakyma:
"aciu uz laiskeli. Kate Morton knygas leidzia Gimtojo zodzio leidykla. Rivertono dvaro paslaptis ir Uzmirstas sodas isleistos anksciau, o Tolimos valandos siuo metu verciama. Tai nemaza knyga, darbo daug. Isleisti zadame kitu metu pabaigoje.
Grazaus pavasario."
turiu geru ziniu Kate Morton gerbejoms Nors tiesa laukti reiks tikrai dar ilgai,bet vistik gerai,kad isvis sulauksime
Rasiau leidyklai ir teiravausi ar isleis dar Kate Morton knygu,nes Norvegijoje jau pasirode nauja versta jos knyga,tai stai koki gavau atsakyma:
"aciu uz laiskeli. Kate Morton knygas leidzia Gimtojo zodzio leidykla. Rivertono dvaro paslaptis ir Uzmirstas sodas isleistos anksciau, o Tolimos valandos siuo metu verciama. Tai nemaza knyga, darbo daug. Isleisti zadame kitu metu pabaigoje.
Grazaus pavasario."
Noriu pasidalinti viena knygine naujiena, labai mane sudominusia
Mačiau jau šiandien Pegaso knygyne G.D. Robertso "Šantaramą". Ale jau kaina 67 Lt Nesiryžau dar pirkti, palauksiu Jūsų įspūdžių
Prisimenu, kad Knygų mugėje per Tuk tuk Indija pristatymą M. Starkus labai gražiai atsiliepė apie šią knygą, kad būtent iš jos sėmėsi įkvėpimo kelionei į Indiją
Mačiau jau šiandien Pegaso knygyne G.D. Robertso "Šantaramą". Ale jau kaina 67 Lt Nesiryžau dar pirkti, palauksiu Jūsų įspūdžių
Prisimenu, kad Knygų mugėje per Tuk tuk Indija pristatymą M. Starkus labai gražiai atsiliepė apie šią knygą, kad būtent iš jos sėmėsi įkvėpimo kelionei į Indiją
QUOTE(kiršė @ 2011 05 02, 13:03)
Noriu pasidalinti viena knygine naujiena, labai mane sudominusia
Pigų knygyną radai, "Vagoj" 76 Lt . Ir leidykla labai siūlo pirkti tiesiai pas juos, už 52. Man tai vis tiek atrodo smarkiai perdaug už pramoginį romaną.
QUOTE(caralaite @ 2011 05 02, 14:48)
Pigų knygyną radai, "Vagoj" 76 Lt . Ir leidykla labai siūlo pirkti tiesiai pas juos, už 52. Man tai vis tiek atrodo smarkiai perdaug už pramoginį romaną.
Tai va Bet beveik 800 puslapių gana smulkiu šriftu O knygos svoris toks, kad užmušt kąnors galima
Gal palauksiu kol šitas gėris mano lankomoj bibliotekoj atsiras