Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Esu nusiteikusi nebeskaityti visų Picoult knygų iš eilės (pačios paskutinės, kuri dabar knygynuose parduodama, nepamenu, net kaip ji vadinasi g.gif , nė nesiruošiu skaityt). Bet dabar pasižiūrėjau į anonsuojamos "Namų taisyklės" anotaciją, ir ji mane visgi labai sudomino. Knyga bus apie Aspergerio sindromą, o ši tema man įdomi. Taigi, kaip sakoma, niekada nesakyk niekada.
Na bet pirkti jos stačia galva gal nepulsiu, palauksiu kitų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 22:56)
Kas kiek laiko ji tas knygas leidžia?  blink.gif  biggrin.gif

Jų išlesta yra daug tik lietuviai jas pradėjo labai greitai versti į lietuvių kalbą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 02, 09:15)
Jų išlesta yra daug tik lietuviai jas pradėjo  labai greitai versti į lietuvių kalbą.  doh.gif

jooo pajuto aukso gysla :DDD
Atsakyti
Laba rytas,

Man siandien pirmoji oficiali darbo diena. Laikykit kumscius, jei netingit scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 08:41)
Laba rytas,

Man siandien pirmoji oficiali darbo diena. Laikykit kumscius, jei netingit scare.gif

Laikom laikom 4u.gif Sekmes mirksiukas.gif
Labs rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 09:41)
Laba rytas,

oho. stiprybes, moterie.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 02, 08:41)
Laba rytas,

Laikom laikom, Masako smile.gif viskas bus gerai 4u.gif
Susimatysim 13 h wink.gif

Aš pamenu kai tryniausia gerą savaitę ten, tai kai jau buvo pirma oficiali, nepajutau, kad ji būtų kažkuo kitokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 gegužės 2011 - 08:03
Sveikos 4u.gif
Pradėjau Meyer "Sielonešį", kol kas patinka, tikrai įtraukė. Tik tai, kaip kažkas jau minėjo, ne daug ką pasako apie knygos gerumą ir išliekamą vertę ax.gif
Atsakyti
Laba,

turiu geru ziniu Kate Morton gerbejoms smile.gif Nors tiesa laukti reiks tikrai dar ilgai,bet vistik gerai,kad isvis sulauksime smile.gif

Rasiau leidyklai ir teiravausi ar isleis dar Kate Morton knygu,nes Norvegijoje jau pasirode nauja versta jos knyga,tai stai koki gavau atsakyma:

"aciu uz laiskeli. Kate Morton knygas leidzia „Gimtojo zodzio“ leidykla. „Rivertono dvaro paslaptis“ ir „Uzmirstas sodas“ isleistos anksciau, o „Tolimos valandos“ siuo metu verciama. Tai nemaza knyga, darbo daug. Isleisti zadame kitu metu pabaigoje.

Grazaus pavasario."
4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti viena knygine naujiena, labai mane sudominusia bigsmile.gif 4u.gif
Mačiau jau šiandien Pegaso knygyne G.D. Robertso "Šantaramą". Ale jau kaina 67 Lt blink.gif blink.gif g.gif Nesiryžau dar pirkti, palauksiu Jūsų įspūdžių ax.gif
Prisimenu, kad Knygų mugėje per Tuk tuk Indija pristatymą M. Starkus labai gražiai atsiliepė apie šią knygą, kad būtent iš jos sėmėsi įkvėpimo kelionei į Indiją g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiršė: 02 gegužės 2011 - 12:03
QUOTE(kiršė @ 2011 05 02, 13:03)
Noriu pasidalinti viena knygine naujiena, labai mane sudominusia  bigsmile.gif  4u.gif
Mačiau jau šiandien Pegaso knygyne G.D. Robertso "Šantaramą". Ale jau kaina 67 Lt  blink.gif  blink.gif  g.gif  Nesiryžau dar pirkti, palauksiu Jūsų įspūdžių  ax.gif

Pigų knygyną radai, "Vagoj" 76 Lt biggrin.gif. Ir leidykla labai siūlo pirkti tiesiai pas juos, už 52. Man tai vis tiek atrodo smarkiai perdaug už pramoginį romaną.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 02, 14:48)
Pigų knygyną radai, "Vagoj" 76 Lt biggrin.gif. Ir leidykla labai siūlo pirkti tiesiai pas juos, už 52. Man tai vis tiek atrodo smarkiai perdaug už pramoginį romaną.

Tai va g.gif Bet beveik 800 puslapių gana smulkiu šriftu blink.gif O knygos svoris toks, kad užmušt kąnors galima hihihi.gif
Gal palauksiu kol šitas gėris mano lankomoj bibliotekoj atsiras ax.gif
Atsakyti