Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 12:59)
Iškęsi visą dieną laugh.gif

Tai dar dvi savaitės iki meet, gal susitvarkysi smile.gif

aaa,reikės tadu peržiūrėt senesnes žinutes,ir pabandyt susidėliot,kad bent sekundei užlėkčiau.

Aš vis dar skaitau "Vėtrų kalną" doh.gif Bet labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 01, 11:41)
O mano paskutinioji perskaityta - Oskaro Vaildo "Doriano Grėjaus portretas". Kaip nekeista, ji man patiko smile.gif 

Nors anglų klasiką (gal tiksliau britų), galima sakyti, labai myliu, man ši knyga ne itin patiko, skaitėsi gana nuobodžiai. Bet sutinku, kad kalba graži, buvo daug vertų cituoti sakinių.

O aš skaitau "Kasdienybės kunstkamerą". Paprastutė, bet labai patinka.
Atsakyti
Noriu as to Doriano Grejaus, nors filmas nelabai patiko. bigsmile.gif Tikiuosi, dar nieks nepagriebe is Ingeno, kaip ir keliu kitu knygu biggrin.gif
Ingenai, kaip ten situacija?> biggrin.gif
Atsakyti
Man Dorianas Grėjus nelabai patiko rolleyes.gif nors visgi numanau, kad po keleto metų vėl jį imsiu (jei tik nesusidarys per didelė krūva norimų laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 01, 18:16)
Noriu as to Doriano Grejaus, nors filmas nelabai patiko.  bigsmile.gif Tikiuosi, dar nieks nepagriebe is Ingeno, kaip ir keliu kitu knygu biggrin.gif
Ingenai, kaip ten situacija?> biggrin.gif

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif buvau pas uosvius sveciuose savaitgali.. bigsmile.gif ir keliones metu beveik iki galo knyga Dziungliu vaikas.. zinokit senai tokia idome knyga beskaiciau wub.gif nebereikalo as jos taip ieskojau ir norejau.. nu super.. tooooooookia idomi.. Roto knygyne ju yra papigiai.. kam patinka tikros istorijos, tai manau tikrai patiks.. ten apie tai, kaip mergaite su savo seima iki 17metu gyveno saloj pas laukinius, zmogedras.. bigsmile.gif nu zauriai gera
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 01, 20:45)
mergaite su savo seima iki 17metu gyveno saloj pas laukinius, zmogedras.. bigsmile.gif nu zauriai gera

geras, sudominai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 01, 20:46)
geras, sudominai bigsmile.gif

Manęs tai kažkaip ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 19:53)
Manęs tai kažkaip ne  biggrin.gif

Manęs irgi nelabai tongue.gif
Na bet dėl skonio juk nesiginčijama.
Atsakyti
Matėt vėl nauja Picoult knyga bus. blush2.gif

Namų taisyklės : romanas / Jodi Picoult ; iš anglų kalbos vertė Danguolė Žalytė. – Vilnius : Alma littera, 2011. – 560 p. – ISBN 978-9955-38-914-9[B]
Foto naujam KK kataloge. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 01, 20:25)
Matėt vėl nauja Picoult knyga bus.  blush2.gif

Namų taisyklės : romanas / Jodi Picoult ; iš anglų kalbos vertė Danguolė Žalytė. – Vilnius : Alma littera, 2011. – 560 p. – ISBN 978-9955-38-914-9[B]
Foto naujam KK kataloge. 4u.gif

šitą jau senokai turiu anglų kalba, bet kažkaip visai nevilioja skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 01, 22:25)
Matėt vėl nauja Picoult knyga bus.  blush2.gif

Kas kiek laiko ji tas knygas leidžia? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti