Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 30, 21:02)
tai koks skirtumas, juk gali vėluoti, mes tikrai 15 val ir 16 val dar sedėsim  ax.gif juk kaip visad mūsų susitikimai trunka iki 17-18 val biggrin.gif

tai labai daug vėluosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 30, 20:23)
*Masako, jei reikės, patarpininkausiu smile.gif

**Beje, kelintą val. mes meet darysim? Nuo 14? Gal įmanoma nuo kokių 15? Nes aš iki 15 dirbsiu, tai jau ir taip pavėlavus pusvalanduką jungčiausi  rolleyes.gif

* 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(beje, gal tau pirmadieni Jura, jura atnest?)

**aha, panos, gal padarykim veliau siek tiek, bent 14.30 blush2.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 04 30, 20:29)
vaikų tai čia kokio amžiaus?

parasiau AZ smulkiau, gal netycia kokia mintele saus galvon blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 30, 20:18)
**aha, panos, gal padarykim veliau siek tiek, bent 14.30 blush2.gif

Man tai jokio skirtumo, kurią valandą tiksimės, prisiderinsiu. Tegul sprendžia kitos.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 30, 21:18)
* 4u.gif  4u.gif  4u.gif
(beje, gal tau pirmadieni Jura, jura atnest?)

Atnešk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Trumpute ataskaita perskaitytu knygu:

P.James "Mires gyventi"-labai patiko,nors blogietis paaiskeja mazdaug viduryje knygos,bet skaityti toliau nuobodu nebuvo thumbup.gif nemazai patologoanotomu darbo aprasymo,tai siek tiek net nejauku skaitant buvo.is visu skaitytu P.James knygu si patiko labiausiai
A.Marinina "As numiriau vakar"-detektyvas,kur vel veikia Kamenskaja thumbup.gif patiko,kaip ir visi kiti jos detekyvai rolleyes.gif
D.Chamberlain "Dingusi dukte"-galvojau ,bus detektyvas,bet visai ne-tai ,tiesiog istorija apie mergaite,kuri isimylejusi,sutinka savo draugui padeti vykdyti nusikaltima,kas veliau pasisuka labai netiketa linkme..istorija ,apie mela ir gyvenima su tuo melu,su jo visomis pasekmemis...patiko, nors pati pabaiga,kazkaip per staigi pasirode g.gif Anotacijoje rasoma,kd si rasytoja panasi i J.Picoult g.gif na gal kazkiek panasumo ir yra rolleyes.gif bet is rasytoja,man daug greiciau skaitesi ,negu Picoult.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 01 gegužės 2011 - 08:59
Sveikos 4u.gif

O mano paskutinioji perskaityta - Oskaro Vaildo "Doriano Grėjaus portretas". Kaip nekeista, ji man patiko smile.gif Rašau "kaip nekeista" todėl, kad paskutiniu metu turėjau didelių bėdų su klasikos skaitymu. Ir Stendalio "Parmos vienuolynas" ir Balzako "Kurtizanių spindesys ir skurdas" deja tapo mano nuograužomis ir mano gėda blush2.gif doh.gif , neturėjau kantrybės jų perskaityti, tos dvi knygos visiškai manęs nesudomino. Ir net kompleksą beveik įvarė, kad taip su klasika klumpu verysad.gif O va Vaildo knyga pasirodė jau visiškai kitokia. Labai grakšti kalba, tarsi plaukiantis tekstas, skaitėsi lengvai ir greitai. Aišku, vietomis man, kaip atpratusiai nuo anglų klasikos lėtumo ir smulkmeniškumo, norėjosi kiek mažiau filosofavimų. Bet visumoje knyga patiko. Daug joje gilių minčių, na tikrai ne su visomis sutinku, bet paskaityti visgi buvo verta. Pavertė pamąstyti apie tuštybę ir nuopolius. Ir pats istorijos siužetas labai užsifiksavo. Įtariu, kad dar ilgai ilgai jį prisiminsiu. Iki penketuko mano vertinimo sistemoje dar šiek tiek pritrūko, tačiau parašiau labai stiprų ketvertą.
Žodžiu šią knygą galėčiau rekomenduoti visoms. O klasikos mėgėjoms tai manau ją tiesiog būtina perskaityti.

Šiam vakarui esu numačiusi pradėti Graham Swift "Vandenų žemė". Ir vis dar retkarčiais paskaitinėju jau senokai pradėtą paraleliai su kitomis knygomis skaitomą Jurgos Ivanauskaitės "Pragaro sodai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 gegužės 2011 - 10:42
Man teko „Dorianą Grėjų“ skaityti universitete, tai irgi labai patiko ir įtraukė smile.gif

Kaip tau Ivanauskaitė?

Sveikinimai visoms mamoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 10:42)
Man teko „Dorianą Grėjų“ skaityti universitete, tai irgi labai patiko ir įtraukė smile.gif

Kaip tau Ivanauskaitė?

Sveikinimai visoms mamoms  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Su Ivanauskaite tai įdomiai smile.gif Visgi darau prielaidas, kad ji nelabai mano skonio rašytoja. Kai jau įsitraukiu, tai pradeda ir labai patikti. Bet kad negalėčiau knygos paleisti iš rankų, norėtųsi skaityti ir skaityti, visgi taip nėra. O būtent ši knyga vėlgi savotiška. Rašoma joje apie mano paauglystės laikus, tai atbunda šiokie tokie sentimentai. Tačiau knygos herojai menininkai, iš bohemos pasaulio, tai aš visgi negaliu jų iki galo suprasti, mano paauglystė, ankstyvoji jaunystė buvo visiškai kitokia, nei kad šioje knygoje rašoma.
Ir visgi skaitydama šią knygą nepaliauju žavėtis Ivanauskaite kaip kūrėja, kaip amenybe. Ji nusipelno didžiausios mano pagarbos.
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

visoms mamytėms balionėliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pati rytą praleidau su Murakamiu bigsmile.gif nors lėtokai skaitosi, bet patinka. Na, jei ir toliau patiks, tai teliks tikėtis, kad antroji dalis bus išversta gan greitu metu biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 30, 18:26)
Ir visgi  gavau  šiandien tą taip lauktą siuntinuką (Bulgakovo "Meistras ir Margarita") thumbup.gif  Matyt, mano paštininkė eilinį kartą užsimiegojo cool.gif

kaip faina bigsmile.gif aš irgi būčiau šią knygą ėmusi, bet kad užsižiopsojau doh.gif kaip tik dešimt jau buvo paspaudę. rolleyes.gif irgi lauksiu atsiliepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 01 gegužės 2011 - 10:59
Halo,
miegojau valandą biggrin.gif tai dabar save tikrinu,kiek galiu iškęsti be miego biggrin.gif

Matau,mytą planuojat.Aš dar nežinau,bo reikalų tai nesveikai daug biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 05 01, 12:50)
Halo,
miegojau valandą biggrin.gif tai dabar save tikrinu,kiek galiu iškęsti be miego biggrin.gif

Matau,mytą planuojat.Aš dar nežinau,bo reikalų tai nesveikai daug biggrin.gif unsure.gif

Iškęsi visą dieną laugh.gif

Tai dar dvi savaitės iki meet, gal susitvarkysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 01, 11:56)
Bet kad negalėčiau knygos paleisti iš rankų, norėtųsi skaityti ir skaityti, visgi taip nėra.

Nedaugelio rasytoju knygos turi ta savybe. Yra apie ka pamastyti... Ar ta knygos savybe liudija, kad knyga tikrai vertinga? Turbut ne. g.gif
Atsakyti