Sveikos pasiėmiau skaityt Grishamo Metas žudyti
Maximoj 30 proc.knygoms nuo antradienio.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 30, 18:26)
Ir visgi gavau šiandien tą taip lauktą siuntinuką (Bulgakovo "Meistras ir Margarita")
O esi ją skaičius ar ne?
QUOTE(Aguonytė @ 2011 04 30, 18:30)
Sveikos pasiėmiau skaityt Grishamo Metas žudyti
Man labai labai patiko.
Aš baigiau Edith Wharton "Itenas Fromas". Trumpučiukas romanas apie nelaimingą meilę. Negalėčiau pasakyti, kad labai patiko, ypač kai buvau mačiusi filmą ir žinojau, kuo viskas baigsis.
QUOTE(adžani @ 2011 04 30, 18:41)
Nuolaidos gerai, bet kad Maximoj šiuo metu nėra nė vienos knygos, kurios tikrai norėčiau (o noriu aš nemažai). Nebent nuo antradienio papildys.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 30, 18:49)
Ne, dar neskaičiau.
O aš kažkodėl pagalvojau, kad skaitei ir taip patiko, kad nori turėti savo. Šiaip ar taip bus įdomu išgirsti ir tavo nuomonę, nes atsiliepimai apie šią knygą dažnai būna visiškai priešingi.
QUOTE(katilina @ 2011 04 30, 17:57)
Nuolaidos gerai, bet kad Maximoj šiuo metu nėra nė vienos knygos, kurios tikrai norėčiau (o noriu aš nemažai). Nebent nuo antradienio papildys.
O aš kažkodėl pagalvojau, kad skaitei ir taip patiko, kad nori turėti savo. Šiaip ar taip bus įdomu išgirsti ir tavo nuomonę, nes atsiliepimai apie šią knygą dažnai būna visiškai priešingi.
O aš noriu net keturių (iš sąlyginai naujienų). Dėl vienos jau kaip ir tariausi sena.lt, bet kiek paskui supratau, pardavėja turbūt iš tos kompanijos, kur po kelius mėnesius knygų laukti reikia, o kai kurie ir nesulaukia Tai dabar užklausiau, ar tikrai bus.
Intucija kužda, kad ši Bulgakovo knyga man turėtų patikti Ir ieškojau jos ketindama perskaičius pasilikti savo bibliotekėlėje. Na betgi būna, kad intucija gerokai apgauna...
QUOTE(adžani @ 2011 04 30, 17:41)
sveikos man po truputį skaitadieniai grįžta bet kol neužbaigsiu mezginio, dar vis tiek konkuruos skaitymas ir mezgimas.
kaip manot, maxėj jau bus KK naujai pasirodžiusi Šunų enciklopedija? aš gal Maorę pasiimsiu, vis tiek jos noriu...
QUOTE(katilina @ 2011 04 30, 18:46)
Aš baigiau Edith Wharton "Itenas Fromas". Trumpučiukas romanas apie nelaimingą meilę. Negalėčiau pasakyti, kad labai patiko, ypač kai buvau mačiusi filmą ir žinojau, kuo viskas baigsis.
man knyga patiko,tik nenorejau jos skaityt,nes filmas liūdnas
aš nieko neskaitau,nes sergu,visą žiemą nesirgau ir še tau,visa šeimyna negaluojam
Nupirkau brolienei "Svetimšalės" abi knygas,gal reiks kada paskaityt o pati laukiu siuntinuko iš KK
muminuk, seniai matyta
Laba diena
Pajauta, labai mielai skaityciau Sagrenes oda Tik nzn, kaip cia pavyks, nes siuo metu gan uzimtas/ itemptas gyvenimo etapas. viskas taip kartu supuole, kad nors persiplesk...
Ir musu meete dar neaisku, ar dalyvausiu... Jei nepavyks sudalyvaut, galbut prasysiu Aistulios patarpininkaut del knygu, jei sutiks, - siuo metu mes itin daznai matomes
Perskaiciau A. Kronino Kepurininko pili. Nepaisant jau mano minetu minusu (mano akimis), patiko si knyga. Manau, is tu, kuriu turini visada atsiminsiu.
Dabar skaitau G. Radvilaviciutes Sianakt as miegosiu prie sienos - visai smaikstu ir idomu, lengvai skaitosi
Papildyta:
Panos, gal kas pazistat Vilniuje dainuojanciu (dainuojamaja poezija ar pan.)/ kurianciu, o taip pat nevengianciu pasirodyti vaiku?
Pajauta, labai mielai skaityciau Sagrenes oda Tik nzn, kaip cia pavyks, nes siuo metu gan uzimtas/ itemptas gyvenimo etapas. viskas taip kartu supuole, kad nors persiplesk...
Ir musu meete dar neaisku, ar dalyvausiu... Jei nepavyks sudalyvaut, galbut prasysiu Aistulios patarpininkaut del knygu, jei sutiks, - siuo metu mes itin daznai matomes
Perskaiciau A. Kronino Kepurininko pili. Nepaisant jau mano minetu minusu (mano akimis), patiko si knyga. Manau, is tu, kuriu turini visada atsiminsiu.
Dabar skaitau G. Radvilaviciutes Sianakt as miegosiu prie sienos - visai smaikstu ir idomu, lengvai skaitosi
Papildyta:
Panos, gal kas pazistat Vilniuje dainuojanciu (dainuojamaja poezija ar pan.)/ kurianciu, o taip pat nevengianciu pasirodyti vaiku?
QUOTE(Masako @ 2011 04 30, 20:09)
vaikų tai čia kokio amžiaus?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 30, 18:23)
Masako, jei reikės, patarpininkausiu
Beje, kelintą val. mes meet darysim? Nuo 14? Gal įmanoma nuo kokių 15? Nes aš iki 15 dirbsiu, tai jau ir taip pavėlavus pusvalanduką jungčiausi
Beje, kelintą val. mes meet darysim? Nuo 14? Gal įmanoma nuo kokių 15? Nes aš iki 15 dirbsiu, tai jau ir taip pavėlavus pusvalanduką jungčiausi
tai koks skirtumas, juk gali vėluoti, mes tikrai 15 val ir 16 val dar sedėsim juk kaip visad mūsų susitikimai trunka iki 17-18 val