Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Sveikos ax.gif pasiėmiau skaityt Grishamo Metas žudyti thumbup.gif
Atsakyti
Maximoj 30 proc.knygoms nuo antradienio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 30, 18:26)
Ir visgi  gavau  šiandien tą taip lauktą siuntinuką (Bulgakovo "Meistras ir Margarita") thumbup.gif 

O esi ją skaičius ar ne?
QUOTE(Aguonytė @ 2011 04 30, 18:30)
Sveikos  ax.gif  pasiėmiau skaityt Grishamo Metas žudyti  thumbup.gif

Man labai labai patiko. smile.gif

Aš baigiau Edith Wharton "Itenas Fromas". Trumpučiukas romanas apie nelaimingą meilę. Negalėčiau pasakyti, kad labai patiko, ypač kai buvau mačiusi filmą ir žinojau, kuo viskas baigsis.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 30, 17:46)
O esi ją skaičius ar ne?

Ne, dar neskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 30, 18:41)

Nuolaidos gerai, bet kad Maximoj šiuo metu nėra nė vienos knygos, kurios tikrai norėčiau (o noriu aš nemažai). Nebent nuo antradienio papildys.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 30, 18:49)
Ne, dar neskaičiau.

O aš kažkodėl pagalvojau, kad skaitei ir taip patiko, kad nori turėti savo. smile.gif Šiaip ar taip bus įdomu išgirsti ir tavo nuomonę, nes atsiliepimai apie šią knygą dažnai būna visiškai priešingi.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 30, 17:57)
Nuolaidos gerai, bet kad Maximoj šiuo metu nėra nė vienos knygos, kurios tikrai norėčiau (o noriu aš nemažai). Nebent nuo antradienio papildys.

O aš kažkodėl pagalvojau, kad skaitei ir taip patiko, kad nori turėti savo.  smile.gif Šiaip ar taip bus įdomu išgirsti ir tavo nuomonę, nes atsiliepimai apie šią knygą dažnai būna visiškai priešingi.

O aš noriu net keturių blush2.gif (iš sąlyginai naujienų). Dėl vienos jau kaip ir tariausi sena.lt, bet kiek paskui supratau, pardavėja turbūt iš tos kompanijos, kur po kelius mėnesius knygų laukti reikia, o kai kurie ir nesulaukia g.gif Tai dabar užklausiau, ar tikrai bus.

Intucija kužda, kad ši Bulgakovo knyga man turėtų patikti smile.gif Ir ieškojau jos ketindama perskaičius pasilikti savo bibliotekėlėje. Na betgi būna, kad intucija gerokai apgauna...
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 30, 17:41)

mega_shok.gif
sveikos smile.gif man po truputį skaitadieniai grįžta biggrin.gif bet kol neužbaigsiu mezginio, dar vis tiek konkuruos skaitymas ir mezgimas.

kaip manot, maxėj jau bus KK naujai pasirodžiusi Šunų enciklopedija? g.gif aš gal Maorę pasiimsiu, vis tiek jos noriu...
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 30, 18:46)
Aš baigiau Edith Wharton "Itenas Fromas". Trumpučiukas romanas apie nelaimingą meilę. Negalėčiau pasakyti, kad labai patiko, ypač kai buvau mačiusi filmą ir žinojau, kuo viskas baigsis.

man knyga patiko,tik nenorejau jos skaityt,nes filmas liūdnas unsure.gif

aš nieko neskaitau,nes sergu,visą žiemą nesirgau ir še tau,visa šeimyna negaluojam doh.gif

Nupirkau brolienei "Svetimšalės" abi knygas,gal reiks kada paskaityt g.gif o pati laukiu siuntinuko iš KK bigsmile.gif

muminuk, seniai matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Pajauta, labai mielai skaityciau Sagrenes oda bigsmile.gif Tik nzn, kaip cia pavyks, nes siuo metu gan uzimtas/ itemptas gyvenimo etapas. viskas taip kartu supuole, kad nors persiplesk...
Ir musu meete dar neaisku, ar dalyvausiu... verysad.gif Jei nepavyks sudalyvaut, galbut prasysiu Aistulios patarpininkaut del knygu, jei sutiks, - siuo metu mes itin daznai matomes biggrin.gif

Perskaiciau A. Kronino Kepurininko pili. Nepaisant jau mano minetu minusu (mano akimis), patiko si knyga. Manau, is tu, kuriu turini visada atsiminsiu.

Dabar skaitau G. Radvilaviciutes Sianakt as miegosiu prie sienos - visai smaikstu ir idomu, lengvai skaitosi smile.gif
Papildyta:
Panos, gal kas pazistat Vilniuje dainuojanciu (dainuojamaja poezija ar pan.)/ kurianciu, o taip pat nevengianciu pasirodyti vaiku? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 balandžio 2011 - 19:09
Masako, jei reikės, patarpininkausiu smile.gif

Beje, kelintą val. mes meet darysim? Nuo 14? Gal įmanoma nuo kokių 15? Nes aš iki 15 dirbsiu, tai jau ir taip pavėlavus pusvalanduką jungčiausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 30, 20:09)
Panos, gal kas pazistat Vilniuje dainuojanciu (dainuojamaja poezija ar pan.)/ kurianciu, o taip pat nevengianciu pasirodyti vaiku?  4u.gif

vaikų tai čia kokio amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 30, 18:23)
Masako, jei reikės, patarpininkausiu smile.gif

Beje, kelintą val. mes meet darysim? Nuo 14? Gal įmanoma nuo kokių 15? Nes aš iki 15 dirbsiu, tai jau ir taip pavėlavus pusvalanduką jungčiausi  rolleyes.gif

tai koks skirtumas, juk gali vėluoti, mes tikrai 15 val ir 16 val dar sedėsim ax.gif juk kaip visad mūsų susitikimai trunka iki 17-18 val biggrin.gif
Atsakyti