Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 28, 23:38)
Katilina, jeigu mėgsti tuos mano išvardintus dalykus, tai ši knyga tau gal turėtų patikti.

Sudominai mane, įsirašau prie norimų. Vienu metu ši knyga buvo nupiginta, vis pavartydavau ją ir atgal padėdavau. Dabar gailiuosi, kad nenusipirkau. smile.gif

Šiandien rinkausi tarp dviejų knygų- "Stambulo pavainikės" ir "Kelio į rojų". Nusipirkau pirmąją. Ir dar prigriebiau Ernesto Parulskio "Kasdienybės kunstkamerą", nes buvo nebrangiai ir šiaip pasirodė, kad turėtų būti įdomi.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 04 29, 14:20)
O "Šagrenės oda" - Balzakas, tipiškas Balzakas, daug aprašymų (man asmeniškai labai įdomių, kitiems nuobodžių), daug dramos (bet nešiuolaikiškos, ne veiksme, o mintyse), gana ryški filosofinė linija.

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 29, 14:34)
Va ir papirkau Šagrernės odą minkštu viršeliu (kaina buvo parašyta 12 Lt, o pardavė už 10 thumbup.gif ). Kai parodai kaprizus - pokyčiai matosi biggrin.gif

Kai pradėsiu skaityti, tai ir sužinosiu, ar priimtinas man šis kūrinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 29, 15:49)
Tai čia mano miestelyje, Prienuose. Apie knygas kalbėjom biggrin.gif Apie "Stambulo pavainikę", William P. Young "Trobelę", Dan Brown "Da Vinčio kodą" biggrin.gif lietuvių metų knygos rinkimus. Viską po truputį ax.gif

Kaip įdomu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O aš vis dar negavau knygos iš "Trigramos" verysad.gif , kažkaip ilgokai eina g.gif Juk susirašiau su leidykla tą pačią dieną, kai paskelbė apie laimėjimą.
Atsakyti
Aš ketvirtadienį buvau Trigramoj. Sakė, visiems laimėtojams knygas išsiuntinėjo.
Palūkėk truputį, kažkur pašte užstrigo. Manau, Trigrama tikrai nedarytų sau tokios antireklamos. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Vakar pradėjau Murakami 1Q84.Pirma dalis skaityt. Dar nedaug perskaičiau, tai nieko negaliu pasakyt. Nors visai suintrigavo pradžia. smile.gif
Atsakyti
Besitvarkydama tarp savo knygų darbe vieną kokią įdomią aptikau bigsmile.gif reikės pačiai skaityt smile.gif

Gal kuri skaičius g.gif

„Preparatas M“ (sudaro M. Bulgakovo „Morfijus“, F. Glauzerio „Morfijus“ ir F. K. Diko „Užtemimas“)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 30, 14:45)
Gal kuri skaičius  g.gif

„Preparatas M“ (sudaro M. Bulgakovo „Morfijus“, F. Glauzerio „Morfijus“ ir F. K. Diko „Užtemimas“)
Aš skaičius. Ir "anoj temoj" labai išgarbinau. biggrin.gif http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 14:50)
Aš skaičius. Ir "anoj temoj" labai išgarbinau.  biggrin.gif  http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54

Super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 30, 14:45)
Besitvarkydama tarp savo knygų darbe vieną kokią įdomią aptikau  bigsmile.gif reikės pačiai skaityt smile.gif

Gal kuri skaičius  g.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 14:50)
Aš skaičius. Ir "anoj temoj" labai išgarbinau.  biggrin.gif  http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54

aš irgi prisidedu prie pagyrų!
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 30, 15:39)
aš irgi prisidedu prie pagyrų!

thumbup.gif

Dar gimtadieniui gavau J. Gintvainytės „Alyvos meluoja geriau“, skaitaliukas kažkoks, bet gal vasarą ir nieko bus atsipalaidavimui ax.gif niekam neteko skaityti?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 11:01)
Aš ketvirtadienį buvau Trigramoj. Sakė, visiems laimėtojams knygas išsiuntinėjo.
Palūkėk truputį,  kažkur pašte užstrigo. Manau, Trigrama tikrai nedarytų sau tokios antireklamos.  schmoll.gif

Ir visgi gavau šiandien tą taip lauktą siuntinuką (Bulgakovo "Meistras ir Margarita") thumbup.gif Matyt, mano paštininkė eilinį kartą užsimiegojo cool.gif
Atsakyti