QUOTE(adžani @ 2011 04 27, 22:23)
Kaip issamu,labai grazus atsiliepimas.
Oi ačiū, taip sunkiai man tie žodžiai dėliojosi, vis tryniau ir tryniau.
QUOTE(daite @ 2011 04 27, 23:06)
Ne malūnininką,
"Grupinės savižudybės magija".
Kaip aš noriu šitos knygos.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 28, 00:04)
*Pas mane nesibaigiančių atradimų metas
- ketinau
praretinti savo bibliotekėlę, bet kiek paskutiniu metu bepaimu į rankas knygų iš jos, beveik visos mane apžavi, kad jaučiu privalanti jas pasilikti
Dabar
įkritau į
Gustav Meyrink "Golemą". Tiesą sakant šia knyga susidomėjau ir ją pirkau todėl, kad labai simpatizuoju Prahai .
**Plius aš dievinu literatūroje paslaptis, simbolius, visokius slaptus ženklus, šifrus, ko ir sklidina ši knyga.
*Kai paminėjai Prahą, tai iškart prisiminiau vieną knygą, kurioje apie Golemą buvo kalbama (tik niekaip neprisimenu, kas, bet rašė įdomiai). Deja, lietuviškai tos knygos nėra (Michael Chabon "The amazing adventures of Kavalier and Clay", jei ką).
**Aš irgi.
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 28, 10:07)
Lietus toks merkiantis ir šaltas,
Nemegstu vaikscioti su paltu.
Ir sniegas, bauginančiai tylus
O sniego senis stovi nebylus.
Norėčiau prisiglaust prie tavo rankų, veido šilto,
Kol parasiau, nusvito saule senis eme ir nuvirto,
Bet to dar reiks palaukt kad visiskai istirptu.
Aš noriu vėl mylėt, vaidint, kad myliu,
todel rasau uz jus kitaip jau negaliu,
Laiminga būti bent trumpam
ilgam per maza laiko, jau tyliu.
Ir nežinau, ką man nuspręsti,
Kokioj laukymej grycia resti?
Ar noriu aš su tavimi būt
sedet ant sieno kauges ir naktinius menuliui siuti.
Vienzo Jazz-ovas eiliukas,
su variacijomis.
Fainulis.
Tik nelabai supratau, kieno jis.
QUOTE(amber123 @ 2011 04 28, 19:57)
Jezau, moteros.. matot zmogus jautrus, ko cia visos tokios piktos
Toks jau gyvenimas.
Jei jau kalbam apie "savą" poeziją, paauglystėj ir aš rašiau eilėraščius. Nors kai kurie buvo visai neblogi, supratau, kad poete tikrai nebūsiu. Bet rašiau juos vien tik sau, nes man patiko pats procesas ir jausmas, kad užėjo "įkvėpimas". Nieko blogo tame nematau (prilyginčiau tai savotiškam dienoraščiui), tik svarbu suprasti, ar tavo eilėraščiai tik mėgėjiški rašinėjimai, ar tikra poezija, verta skaityti daugelio.
Pradėjau skaityti
Edith Wharton "Itenas Fromas". Dar nedaug perskaičiau, tai nieko negaliu pasakyti, bet esu mačiusi filmą, tai kol kas pagal knygos aprašymą Liamas Neesonas pagrindinio herojaus vaidmeniui idealiai tinka.