Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 15:32)
Čia ir nebuvo tikras eilėraštis. Jo net negalima eilėraščiu pavadinti ir jo niekam nerodžiau ir neskaičiau išskyrus čia. ax.gif
Ir nebesipykim, gyvenkim draugfiškai 4u.gif Gana apie mane ir mano kūrybą

Gi niekas nepyksta. Kokia kuryba, tokie ir atsiliepimai.
Vakar dar karta perskaiciau "Mergaite". ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aistuliaa, su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif Tikriausiai šia proga pagaliau lyja thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 28, 12:59)
Sveikutes  drinks_cheers.gif
Aistulia, sveikinimai su Gimimo diena! Auk didute, buk gerute ir skaityk daug knyguciu 4u.gif  biggrin.gif

Ačiū ačiū 4u.gif didelė jau užaugau, gera irgi esu (lyg), o knygas skaitysiu, kai diplominis mane paleis, vistik ir darbas verčia tai daryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 04 28, 16:00)
Vakar dar karta perskaiciau "Mergaite". ax.gif

Antrą kartą? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 28, 16:40)
Sveikos.

Aistuliaa, su gimtadieniu. 4u.gif  4u.gif Tikriausiai šia proga pagaliau lyja  thumbup.gif  hihihi.gif

Ačiū 4u.gif Vilniuje to lietaus lietum pavadinti negalima net schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 28, 16:58)
Antrą kartą?  bigsmile.gif

Aha, rymojau prie lentynos, ir pasiemiau sia. ax.gif
Atsakyti
Aistuliaa, gražios Tau gimtadienio šventės. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes mergaites smile.gif retai i interneta uzsuku,bet knygu neapleidziu thumbup.gif perskaiciau Johan Theorin ''Prieblanda'',patiko man sis detektyvukas ir gan greit susiskaite. Taip pat jau seniau perskaiciau Jacqueline Susann ''Kiekviena nakti Dzozefina'',bet koks tai lengvas kurinukas ir toks paprastutis,apie tokia sunyte pudelyte smile.gif klausykit gal galit man pavardinti tokiu knygu kur butu pokario Amerikos gyvenimas? pvz.,kaip ''Nerimo dienos'',gal dar kokiu kurinuku yra panasaus laikotarpio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 28, 16:40)
Sveikos.
Aistuliaa, su gimtadieniu. 4u.gif  4u.gif Tikriausiai šia proga pagaliau lyja  thumbup.gif  hihihi.gif

Šiauliuose saulė žeme ridinėjas. lotuliukas.gif

Aistulia su gimtadieniu. wub.gif

user posted image
Atsakyti
AISTULIAA su GIMTADIENIU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
pasiseke man pagaliua, surinkau visas "dinos knyga" dalis, dabar skaitau "Laimes sunus", na nera ji tokia stipri kaip dinos knyga, bet visai nieko, itraukia
Atsakyti
Jezau, moteros.. matot zmogus jautrus, ko cia visos tokios piktos doh.gif 4u.gif
As ryt turesiu ilga kelione 4val, tai manau dabaiginesiu Moteru kupe bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 balandžio 2011 - 18:58
QUOTE(adžani @ 2011 04 27, 22:23)
Kaip issamu,labai grazus atsiliepimas. bigsmile.gif

Oi ačiū, taip sunkiai man tie žodžiai dėliojosi, vis tryniau ir tryniau. ax.gif smile.gif
QUOTE(daite @ 2011 04 27, 23:06)
Ne malūnininką, "Grupinės savižudybės magija".

Kaip aš noriu šitos knygos.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 28, 00:04)
*Pas mane nesibaigiančių atradimų metas smile.gif - ketinau praretinti savo bibliotekėlę, bet kiek paskutiniu metu bepaimu į rankas knygų iš jos, beveik visos mane apžavi, kad jaučiu privalanti jas pasilikti  biggrin.gif Dabar įkritau į Gustav Meyrink "Golemą". Tiesą sakant šia knyga susidomėjau ir ją pirkau todėl, kad labai simpatizuoju Prahai .
**Plius aš dievinu literatūroje paslaptis, simbolius, visokius slaptus ženklus, šifrus, ko ir sklidina ši knyga.

*Kai paminėjai Prahą, tai iškart prisiminiau vieną knygą, kurioje apie Golemą buvo kalbama (tik niekaip neprisimenu, kas, bet rašė įdomiai). Deja, lietuviškai tos knygos nėra (Michael Chabon "The amazing adventures of Kavalier and Clay", jei ką).
**Aš irgi. drinks_cheers.gif

QUOTE(Sinrina @ 2011 04 28, 10:07)
Lietus – toks merkiantis ir šaltas,
Nemegstu vaikscioti su paltu.
Ir sniegas, bauginančiai tylus
O sniego senis stovi nebylus.
Norėčiau prisiglaust prie tavo rankų, veido šilto,
Kol parasiau, nusvito saule – senis eme ir nuvirto,
Bet to dar reiks palaukt – kad visiskai istirptu.

Aš noriu vėl mylėt, vaidint, kad myliu,
todel rasau uz jus – kitaip jau negaliu,
Laiminga būti bent trumpam –
ilgam – per maza laiko, jau tyliu.
Ir nežinau, ką man nuspręsti,
Kokioj laukymej grycia resti?
Ar noriu aš su tavimi būt –
sedet ant sieno kauges ir naktinius menuliui siuti.
Vienzo Jazz-ovas  eiliukas, 4u.gif  su variacijomis.

Fainulis. smile.gif Tik nelabai supratau, kieno jis.
QUOTE(amber123 @ 2011 04 28, 19:57)
Jezau, moteros.. matot zmogus jautrus, ko cia visos tokios piktos doh.gif  4u.gif

Toks jau gyvenimas. smile.gif

Jei jau kalbam apie "savą" poeziją, paauglystėj ir aš rašiau eilėraščius. Nors kai kurie buvo visai neblogi, supratau, kad poete tikrai nebūsiu. Bet rašiau juos vien tik sau, nes man patiko pats procesas ir jausmas, kad užėjo "įkvėpimas". Nieko blogo tame nematau (prilyginčiau tai savotiškam dienoraščiui), tik svarbu suprasti, ar tavo eilėraščiai tik mėgėjiški rašinėjimai, ar tikra poezija, verta skaityti daugelio.

Pradėjau skaityti Edith Wharton "Itenas Fromas". Dar nedaug perskaičiau, tai nieko negaliu pasakyti, bet esu mačiusi filmą, tai kol kas pagal knygos aprašymą Liamas Neesonas pagrindinio herojaus vaidmeniui idealiai tinka.
Atsakyti
Labas,

Kažkokia mistika, šiandien buvau bibliotekoje, visai neplanuotai irgi pasiėmiau Gustav Meyrink "Golemą" smile.gif
Apie ją perskaičiau kaimynių temoje rodos, matyt labai pasąmonėje užsifiksavo. Net nepagalvotum, kaip įtakoja mano knygų pasirinkimą anksčiau išgirsti geri/blogi komentarai...

Dar prigriebiau
Laurent Gaudė. Karaliaus Congoro mirtis. (Skortų saulė man laaabai patiko).
Jonathan Safran Foer. Viskas nušviesta.
Dennis Lehane. Kuždesių sala. (na kaip man tas filmas patiko. Toks mistinis gerulis).

Oi, Aistuliaa, su gimtadieniu, linkiu kad kuo greičiau baigtum visus tuos mokslo reikalus ir turėtum daugiau laisvalaikio gerų knygų skaitymui. 4u.gif
Atsakyti