Užsukau trumpam rašau darbą, kitą savaitę gynimas
Aistuliaa, su gimtadieniu
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 28, 11:53)
Ačiū
Sėkmės didelės, tau dar baisiau nei man, man tik svarstymas
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 28, 11:09)
rasyk.lt nera jau toks prastas - pasitaiko ir ten perliuku.
taigi nesakau, kad prastas. galų gale daug kas iš šiuol.poetų ten publikavosi, "ant bajerio" ar rimtai.
Sveikutes
Aistulia, sveikinimai su Gimimo diena! Auk didute, buk gerute ir skaityk daug knyguciu
Aistulia, sveikinimai su Gimimo diena! Auk didute, buk gerute ir skaityk daug knyguciu
QUOTE(Magnė @ 2011 04 28, 11:35)
Nesuprantu, ko čia nervuotis, pati prašei įvertinimo, patarimų. Jų ir gavai, dabar tiesiog reikia pasidaryt išvadas.
Bet geriau tada parašyk apie knygas, kurias vis dėlto ryžaisi pagaliau pirkti pagal skelbimus
Bet geriau tada parašyk apie knygas, kurias vis dėlto ryžaisi pagaliau pirkti pagal skelbimus
Dar nepirkau, bet pirksiu rytoj po mažosios knygų mugės arba pirmadienį. Bet vėlgi bijau jūsų kritikos, kad išpeiksit. Pirksiu 9-is svajonių romaniukus po 1,5 Lt
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 12:59)
Dar nepirkau, bet pirksiu rytoj po mažosios knygų mugės arba pirmadienį. Bet vėlgi bijau jūsų kritikos, kad išpeiksit. Pirksiu 9-is svajonių romaniukus po 1,5 Lt
Labai jau tu visko bijai kaa cia mes, kokie baubai.. ar del musu skaitai ir t.t? musu nuomone tau maziausia turi rupet, svarbu kas tau patinka ir .tt kiekvieno skonis skirtingas, ir nieko cia tokio
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 11:59)
Nepyk,bet tu is namu iseiti nebijai? ka beparasai visko bijai,cia jau nebejuokas. Ar cia esam tam,kad viena kitos bijotume? ar mes kandziojam,kam taip save nuvertinti,turek savo nuomone,negyvenk tik pagal tai,ka pasays kiti,tada dings visos baimes ir pasijusi laisvesniu zmogum
QUOTE(luiziana @ 2011 04 28, 12:20)
Nepyk,bet tu is namu iseiti nebijai? ka beparasai visko bijai,cia jau nebejuokas. Ar cia esam tam,kad viena kitos bijotume? ar mes kandziojam,kam taip save nuvertinti,turek savo nuomone,negyvenk tik pagal tai,ka pasays kiti,tada dings visos baimes ir pasijusi laisvesniu zmogum
Nelabai supratau Monos, kaip cia, ai - kaip asmenybes ivertinimo. Nemaciau cia ne vienos laisvesnes, kuri savo kurini pateiktu kritikai. Kazkas netaip su saves ir kitu vertinimais.
P.S.Kazdyi pishet cem dishet. Ta cia ir matome.
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 22:23)
meilės eilėraščius. Kitus tai jau skaičiau bendradarbėms, sakė, joms patiko.]
O kaip sureaguosi, jei sakusiu, kad nepatiko? Surimuoti žodžiai dar ne poezija...
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 11:00)
O kritikos išties tai bijau, todėl turbūt niekur nesiskelbsiu
Tada vertėtų rašyti tik sau.
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 21:08)
Rytoj vienai pažįstamai moteriai rodysiu savo kūrybą, bet bijau (jaudinuosi, nervinuosi) Reikia kritikos iš šalies. Gal jūs, mergaitės, galėtumėt pagelbėti? O gal ne? Gal rodyt tik tuos eilėraščius, dėl kurių išties esu tikra, kad niekas nieko blogo, pašalinio nepagalvos? Ką manot? Skubios pagalbos reikia
Mona, talento neradau. Kaip ir minejai - padrikas minciu kratinys.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 28, 00:04)
Tai tik paklausiu : ar patiko labiau už "Zuikio metus" (jei teisingai supratau, tu tik dvi šio autoriaus knygas teskaitei)?
Ne, man "Zuikio metai" geresni, gal kad pirmoji knyga. Kol kas skaičiau tik šias dvi.
QUOTE(linamog @ 2011 04 28, 15:08)
Mona, talento neradau. Kaip ir minejai - padrikas minciu kratinys.
Čia ir nebuvo tikras eilėraštis. Jo net negalima eilėraščiu pavadinti ir jo niekam nerodžiau ir neskaičiau išskyrus čia.
Ir nebesipykim, gyvenkim draugfiškai Gana apie mane ir mano kūrybą
O tikruosius savo eilėraščius, kurių negėda, jau parodžiau tam, kam turėjau ir likau patenkinta
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 04 28, 14:46)
O kaip sureaguosi, jei sakusiu, kad nepatiko? Surimuoti žodžiai dar ne poezija...
Kolkas tik sau ir rašau, bet visvien kuo ne kuo noris pasidalinti ir su kitais