Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Ačiū, mergaitės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 22:05)

4u.gif 4u.gif Saunuole, Mona, man patiko. O cia tokis svelni kritika:

Lietus – toks merkiantis ir šaltas,
Nemegstu vaikscioti su paltu.
Ir sniegas, bauginančiai tylus
O sniego senis stovi nebylus.
Norėčiau prisiglaust prie tavo rankų, veido šilto,
Kol parasiau, nusvito saule – senis eme ir nuvirto,
Bet to dar reiks palaukt – kad visiskai istirptu.

Aš noriu vėl mylėt, vaidint, kad myliu,
todel rasau uz jus – kitaip jau negaliu,
Laiminga būti bent trumpam –
ilgam – per maza laiko, jau tyliu.
Ir nežinau, ką man nuspręsti,
Kokioj laukymej grycia resti?
Ar noriu aš su tavimi būt –
sedet ant sieno kauges ir naktinius menuliui siuti.

Vienzo Jazz-ovas eiliukas, 4u.gif su variacijomis. Nepyk. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 28, 08:51)
Mona187,jei galima paklausiu,kiek tau metų?  ax.gif

O ką? Per naivus gal ax.gif žinau, gali būti
Papildyta:
QUOTE(Magnė @ 2011 04 28, 09:38)
Aš tik vieną kartą esu pirkusi iš SM forumo knygą, bet kažkaip net minties nekilo, kad mane apgaus. Apgavysčių pilna visur, ne tik forume, bet , kaip sakoma, nerizikuosi, negersi šampano.
Ne kiekvienas pažįstamas žmogus išdrįs pasakyti Tau į akis viską, ką galvoja. O kodėl Tau pradžiai nepabandžius savo poezijos įdėti į kokį nors portalą, pvz : www.rasyk.lt ar kokį kitą???
Taigi pensininkės kaip tik mėgsta skaityt apie meilę, žiūrėt muilo operas ir pan. Nenuvertink jų bigsmile.gif
Jeigu dirba bibliotekoj, tai jau virš 20 metų tai tikrai, reik manyt bigsmile.gif

Jo, virš 20 man, bet kuo labiau eina laikas, tuo labiau noris būt jaunai. Bet kai atsiliepiu telefonu, tai visi sako, koks čia vaikutis atsiliepė (na, man asmeniškai nesako, bet...)
Juk avatare mano nuotraukytė (tiesa, jau senoka), tai ir spręskit, kokio aš amžiaus
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 28, 10:07)
4u.gif  4u.gif Saunuole, Mona, man patiko. O cia tokis svelni kritika:

Lietus – toks merkiantis ir šaltas,
Nemegstu vaikscioti su paltu.
Ir sniegas, bauginančiai tylus
O sniego senis stovi nebylus.
Norėčiau prisiglaust prie tavo rankų, veido šilto,
Kol parasiau, nusvito saule – senis eme ir nuvirto,
Bet to dar reiks palaukt – kad visiskai istirptu.

Aš noriu vėl mylėt, vaidint, kad myliu,
todel rasau uz jus – kitaip jau negaliu,
Laiminga būti bent trumpam –
ilgam – per maza laiko, jau tyliu.
Ir nežinau, ką man nuspręsti,
Kokioj laukymej grycia resti?
Ar noriu aš su tavimi būt –
sedet ant sieno kauges ir naktinius menuliui siuti.
Vienzo Jazz-ovas   eiliukas, 4u.gif  su variacijomis. Nepyk.  blush2.gif

Šitas irgi gražus mirksiukas.gif 4u.gif Ne, nepykstu. Juk nėra čia dėl ko pykti, viskas gerai 4u.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 28 balandžio 2011 - 09:29
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 09:19)
Papildyta:

Jo, virš 20 man, bet kuo labiau eina laikas, tuo labiau noris būt jaunai. Bet kai atsiliepiu telefonu, tai visi sako, koks čia vaikutis atsiliepė (na, man asmeniškai nesako, bet...)
Juk avatare mano nuotraukytė (tiesa, jau senoka), tai ir spręskit, kokio aš amžiaus

Šitas irgi gražus mirksiukas.gif  4u.gif

Atvirksciai - naivumo ne su ziburiu nerasi. O vaidmenu kurimui tau tikrai truksta talento. Neitikina ir dvelkia plagiatu. blush2.gif Jei jau norisi ka nors parodijuoti, parodijuok ta, ka geriausiai pazisti, pradziai - save. Sekmes, kur tavasis kaimas?
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 28, 10:28)
Atvirksciai - naivumo ne su ziburiu nerasi. O vaidmenu kurimui tau tikrai truksta talento. Neitikina ir dvelkia plagiatu.  blush2.gif Jei jau norisi ka nors parodijuoti, parodijuok ta, ka geriausiai pazisti, pradziai  - save. Sekmes, kur tavasis kaimas?

Kaimo eilėraštį ištryniau, nes daitė sakė, kad blogi žmonės gali pasisavinti mano eiles. O man plagiatu nekvepia, čia buvo mano mintys, kiti jei kopins mano eilėraštį, tai bus jau plagiatas. Čia buvo ne parodija mirksiukas.gif blush2.gif

Kad reikia dar dirbti prie jų, žinau, bet iš kur to mokėjimo kažką tobulai daryti, pasisemti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 28 balandžio 2011 - 09:35
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 09:34)
O man plagiatu nekvepia, čia buvo mano mintys, kiti jei kopins mano eilėraštį, tai bus jau plagiatas. Čia buvo ne parodija mirksiukas.gif  blush2.gif

O cia jau skaitytojas sprendzia, bibliotekininkas tik i lentyneles delioja. Turetum zinoti. blush2.gif
Atsakyti
Gintaras Grajauskas
Būti poetu

leisi knygas, kalbėsi
mirusiom kalbom

kol galų gale imsi girdėti:
sutrikę, nusukę akis, burblena -

įdomu įdomu.

--

Mona, niekas taip neišmoko poezijos supratimo kaip poezijos skaitymas. Ir turiu omeny ne kaimo mokytojos paeiliavimus, o tikrąją poeziją smile.gif už kurią žmonės gauna jotvingius ar nobelius smile.gif

jei nori, aišku, gali dėti savo kūrybą į rašyk.lt ar žaliąžolę, tik bėda tokia - ten sutiksi daug tokių, kurie tau sakys, va, šaunuolė, labai nuoširdu, rašyk taip ir toliau, ir... kitus, kurie sakys priešingai. tai tavo pasirinkimas, kurių klausyt. Aš būčiau prie antrųjų smile.gif
Atsakyti
Poeziją aš paskaitau karts nuo karto, kai kas patinka, kai kas ne. Ir suvokiu, kad taip, kaip kiti, neparašysiu.
Na, jei nėra įkvėpimo, tai ir nerašau, o jei yra - tai iš karto užsirašau mintį ir paskui ją rimuoju, žiūriu, ką dar būtų galima pridėti (ar atimti)

O kritikos išties tai bijau, todėl turbūt niekur nesiskelbsiu g.gif schmoll.gif unsure.gif
Papildyta:
Didžiausi įkvėpimo metai buvo, kai mokiausi mokykloje kažkodėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 10:19)

na,nepyk...savo laiku aš irgi rašiau eilėraščius,bet daviau draugei paskaityti sąsiuvinį,tai jau ir 15 m. praėjo ...jaunystė-kvailystė,kaip sakoma smile.gif

Kas link poezijos,pareklamuosiu savo miestelio poetą,Romą Railą,kelias knygeles išleidęs,keistas jis žmogus,bet rašo nuostabiai smile.gif
Vasarą buvo toks poezijos vakaras,buvo nuostabu:šiltas vasaros vakaras(vyko lauke),skaitė eiles,dainavo pagal savo eiles,buvo atvažiavę keletas Ukmergės menininkų...puiku buvo,man tiesiog atgaiva,tas gitaros skambėjimas wub.gif Na ir Raila paskaitė keletą naujesnių eilėraščių smile.gif ne kiekvienam duota ta dovana...
Atsakyti

jei nori, aišku, gali dėti savo kūrybą į rašyk.lt ar žaliąžolę, tik bėda tokia - ten sutiksi daug tokių, kurie tau sakys, va, šaunuolė, labai nuoširdu, rašyk taip ir toliau, ir... kitus, kurie sakys priešingai. tai tavo pasirinkimas, kurių klausyt. Aš būčiau prie antrųjų smile.gif
[/quote]
rasyk.lt nera jau toks prastas - pasitaiko ir ten perliuku.4u.gif
Atsakyti
Na va, užvedžiau diskusiją, nuo kurios sunku atitrūkti, išlaikyti šaltus nervus, bet jau reikia... reikia keisti temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 28, 11:31)
Na va, užvedžiau diskusiją, nuo kurios sunku atitrūkti, išlaikyti šaltus nervus, bet jau reikia... reikia keisti temą ax.gif

Nesuprantu, ko čia nervuotis, pati prašei įvertinimo, patarimų. Jų ir gavai, dabar tiesiog reikia pasidaryt išvadas.

Bet geriau tada parašyk apie knygas, kurias vis dėlto ryžaisi pagaliau pirkti pagal skelbimus bigsmile.gif
Atsakyti