Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

QUOTE(Ugnelek @ 2012 06 02, 18:37)
Gimdymas pas Razuma, is anksto su juo tariantis, kainuoja 1000 lt.

kai gimdziai pas ji 2008 m, kinavo 400 lt,o jau 1000 doh.gif
Atsakyti
Gimdžiau pas Razumą - nesitarusi, tiesiog jo darbo laiku.
Apie jį tik gerai galiu atsiliepti - gimdymas ne iš lengvųjų - vaikas didelis buvo, virkštelė apsisukusi ir placenta nesidalino, žodžiu, buvo ką veikti daktarui smile.gif
Ir po gimdymo, kol išrašė, kasdien užeidavo, pasiteiraudavo, kas ir kaip.
Atsakyti
aš taip pat nesitarusi ir taip pat jo budėjimo laiku.
gimdžiau pati keturių su puse didžkę. na, suplyšau,
dar pakirpo, bet pats gimdymas man pasirodė lengvesnis
nei tikėjausi.

o gydytojas - puikesnis nei puikus.
galbūt toms, kurioms reikia švelnių žodelyčių, ir netinka
jo humoras, bet man labai padėjo išlaikyti šaltus nervus.
net nustebau (nes girdėjau anksčiau, kad gydytojai nelabai
mėgsta tų "ekologiškų" mamų išsidirbinėjimus ir prašymus),
kai pats pasiūlė pasėdėt ant kamuolio. o kai su skausmais
atsiguliau, sako, jeigu nori greičiau pagimdyt, tai stokis,
vaikščiok, tūpėk - taip ir vaikas aktyviau bandys lįst lauk.

tai štai, linksmai pagimdėm. ai, gal tik vieną replikėlę
vyrui mestelėjo, kad jau jo tai nefotografuotų.
bet, normalu, jeig žmogus nenori (:
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.

Atsakyti
Gimdziau pas p. Razuma pirma vaikeli, taremes ir likau labai patenkinta, dabar su antru esu jo priziurima, kol kas nepastebeciau skausmingo patikrinimo, kiekviena menesi ziuri, ir normaliai jokio skausmo smile.gif labai malonus daktaras.
Del gimdymo susitarem su Bozena, tai pasake paziuresim kada ateis laikas smile.gif ar gales jis buti, bet Bozena labai gera akusere, irgi profesionale savo darbe, gimdziau pirma su ja kartu.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 06 09, 21:02)
aš pas jį negimdžiau, bet anuomet jis garsėjo kaip labai grubus mėsininkas. kad profesionalas, tai faktas, bet vien jau jo apžiūra siaubingai skausminga - tą savo kailiu patyriau  verysad.gif

Nesutikčiau.
Su abiem nestuke.gif nuo pat pradžių buvau jo priežiūroje Konsultacinėje poliklinikoje VGN. Esu jo apžiūrėta n+k kartų. Ir per nėštumą ir po CP operacijų.
Esu labai jautri skausmui, bet per Razumo apžiūras niekada neteko krūptelėti nuo nemalonaus pojūčio. O dar tas jo rankos padavimas padėti nulipti- išvis thumbup.gif
Po antro CP pasiguodžiau, kad bijau siūlų traukimo- tai procedūros metu užvedė kažkokią įdomią temą- kad net nepajutau kaip viskas įvyko. Tik girdžiu- na va, viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas gyd.Razumą gimdžiau du vaikus-abu kartus esu patenkinta tiek gimdymu,tiek priežiūra.Pirmą pati gimdžiau,antrą Cezarį darė, taigi mano nuomonė yra manau abiems atvejais vienoda-tik pas jį ir gimdykite smile.gif
Atsakyti
O man su siuo "daktaru" labai nepasiseke... Visa gyvenima tik bloguoju as ji minesiu. Visiskai nekompetetingai ir neatsakingai atliko savo darba. Visiskai nesureagavo i iskilusius sunkumus gimdymio metu, nors is anksto buvau ispejusi, kad ir pirmas gimdymas buvo sunkus. Ir po gimdymo elgesi kaip koks mazochistas. Nei vieno gero zodzio negaliu pasakyti...
Atsakyti
Sveiki, gimdžiau pas gyd. Šklėrių bet padėjo ir Razumas, kuris nuo pat pradžių iki galo buvo su mumis. Mes nesitarėme, tiesiog pataikėm taip. Esam be galo dėkingi abiems gydytojams bei kitiems 2 gydytojams ir sesučių būriui, kurie išgelbėjo mūsų sūnelį. Jie patys po to sakė, kad mums pasisekė, kad visa komanda kaip tik dirbo. Razumas atseit geras "vakuumuotojas", o mūsų sūnui buvo virštelė ne tik apsisukus kelis kart bet ir užsirišus mazgu, todėl kiekviena sekundė buvo gyvybės ir mirties klausimas. Po gimdymo abu gydytpjai visas 5 dienas lankėsi pas mus palatoje ir teiravosi kaip laikomes. Tikrai labai ačiū šiems gydytojams:)
Atsakyti
Laba diena super mamytes!
Gal galetumete pagelbeti , pries trys metus lankiausi pas daktara M.Razuma, buvau labai patenkinta smile.gif dabar vel nestuke.gif biggrin.gif ir vel noreciau pas ji lankytis, tik vat pameciau savo telefona ir dabar neturiu jo mob.tel.nr, gal kas galetu atsiusti i A.Z? Busiu labai dekinga mirksiukas.gif.
Atsakyti
www.vgn.lt - ten surasit KC telefoną, jums darbuotoja pasakys, kaip dirba (I-V nuo ryto iki pietų) ir ar nera išvykęs. Nera jokių išankstinių susitarimų ir registracijų.
Mob. tel. būtų neetiška pasakyt, o dėl to trukdyt taip pat.
Sėkmės! Viskas bus tvarkoj!

Atsakyti
4u.gif tongue.gif o mano atsiliepimai apie Mindauga Razuma patis geriausi ir silciausi!!
sis daktaras tikrai zino kaip daryti,ir ka daryti. ir nera jis grubus,kaip kai kurios mamytes sakesi.
as pati dar pries 24 metus gimiau pas ji ax.gif
nuo pat pauglystes lankausi tik pas si daktara. kai reikejo tartis del gimdymo,tikrai niekada niekam jis nesako kad nakti ir savaidgali jis neatvaziuos,pas mane atvaziavo is traku,nors buvo jo iseigines pirmosios. po gimdymo visada uzsuka i gimdyves palata ir klausia kaip ir kas...ir sumos jis neturi nusistates kaip kai kas sake... davem tiek kiek butume dave bet kokiam kitam daktarui. blush2.gif
nebijokite,ir gymdykyte drasiai pas ji smile.gif
per pati gimdyma jis dar ir zurnala paskaitys moteriai,kad greiciau laiukas praeitu smile.gif
super super daktaras!
Papildyta:
QUOTE(Ugnelek @ 2012 06 02, 17:37)
Gimdymas pas Razuma, is anksto su juo tariantis, kainuoja 1000 lt.

is anksto tartasi kainuoja 500lt
jis pasake tokia suma.
bet mes jam daveme 500 banknota tik kitokia valiuta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojukassss: 02 balandžio 2013 - 14:19