Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

QUOTE(Avele1 @ 2008 11 26, 18:09)
Labas visoms! Atsirado man siokiu tokiu problemeliu, pamaniau gal cia kas gales ka nors patarti... Zodziu paskutiniu metu (jau kokius 4 - 5 menesius) mane vis kankina ivairus niezuliai, perstejimai, isskyros ir pan. Pirma kart atsiradus simptomams buvau pas ginekologe, nustate bakterine vaginoze (ar kazka pan), skyre vaistu, viskas praejo, bet po kurio laiko vel pasikartojo ir taip vis tas pats per ta pati. Sake, kad priezastis gali buti del kontraceptiku vartojimo issausejusi gleivine ar pan. Santykiu metu ir po ju jauciu perstejima, deginima (greiciausiai del to, kad viskas ten yra issauseja ir nesudreksta...) Na zidziu gal kas esat susidure su tokeis dalykai? Kaip su tuo kovoti?

O nenaudojate kasdieniu iklotu ??? Nes daznai nuo ju buna g.gif
Atsakyti
[B][FONT=Arial][SIZE=7] labas merginos labai prasau patarimo turiu drauge kuri uzsienyje aas ir pati ten tad nelabai galim ka daryti,,,nuejo pas daktarus nes pilvo skausmu skundesi kaireji pusej ,, net ir eidama rimtam reikalui i toleta, jausdavo,, nuejo pas daktare ginekologe, padare ekoskopija, sako as matau pas tave pilve ,bet ne gimdoje, skysciu ,ir nemazai,, ir lyg kazkas plaukioja, pati net nesuprato ,, padare nuotrauka, rogos kaip kukuruzo dydzio guziukas, nu net nezinau kaip pasakyti, daktare dar paminejo lyg juda,,,, sako nenoriu taves gasdinti ,,bet tu per jauna tam, ir net nepasake kas yra, liepe ateiti ,po menesiniu ,drauge jauciasi papilnejusi lyg pilvas butu pripildytas, nezinom ka daryti gal vygti i lietuva,, prasau patarkite kas tai galetu buti ,,koki dar cia skysciai pilve,,,, jugi jei 25, ir turi mazyle, console.gif be to ji daresi testa neigiami ir serga normaliai ,,
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2008 11 27, 00:33)
[B][FONT=Arial][SIZE=7] labas merginos labai prasau patarimo turiu drauge kuri uzsienyje aas ir pati ten tad nelabai galim ka daryti,,,nuejo pas daktarus nes pilvo skausmu skundesi kaireji pusej ,, net ir eidama rimtam reikalui i toleta, jausdavo,, nuejo pas daktare ginekologe, padare ekoskopija, sako as matau pas tave pilve ,bet ne gimdoje, skysciu ,ir nemazai,, ir lyg kazkas plaukioja, pati net nesuprato ,, padare nuotrauka, rogos kaip kukuruzo dydzio  guziukas, nu net nezinau kaip pasakyti, daktare dar paminejo lyg juda,,,, sako nenoriu taves gasdinti ,,bet tu per jauna tam, ir net nepasake kas yra, liepe ateiti ,po menesiniu ,drauge jauciasi papilnejusi lyg pilvas butu pripildytas,  nezinom ka daryti gal vygti i lietuva,, prasau patarkite kas tai galetu buti ,,koki dar cia skysciai pilve,,,, jugi jei 25, ir turi mazyle, console.gif be to ji daresi testa neigiami ir serga normaliai ,,

Pirma karta girdziu toki dalyka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2008 11 29, 19:01)
Pirma karta girdziu toki dalyka  blink.gif

as ir pirma kart, bet kalbejau su teta is lietuvos tai sake vezio pozymiai ,labai blogai skaitosi,, sako tikekimes suklydo daktarai ,, kad mate skyscius, tai va ji jau lietuvoj ryt vizitas laukia pas daktare ,, net nesuvokiu ka jei ras, g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2008 11 30, 20:15)
as ir pirma kart, bet kalbejau su teta is lietuvos tai sake vezio pozymiai ,labai blogai skaitosi,, sako tikekimes suklydo daktarai ,, kad mate skyscius, tai va ji jau lietuvoj ryt vizitas laukia pas daktare ,, net nesuvokiu ka jei ras,  g.gif

Tikiuosi kad nebus labai blogai, stiprybes jums ir jusu draugei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 09, 20:38)
Sveikutes  4u.gif  na problemos problemeles.... cia matau dauguma kalba apie pienlige.... as jos neturiu... bet pasipasakosiu apie kitokias bedeles.... issityriau ureaplasma ir chlamdijas...atrado chlamidijas... kurios sukele man kolpita...prisiskaiciau info kad isgydoma vaistais...bet reikia abiems partneriams gert vaistukus... tai taip ir darysim.. dar laukiu atsakymeliu del žpv[žmogaus papilomo virusas]... labai jaudinuos kad neatrastu jos pas mane... noriu kuo greiciau susitvarkyt viska TEN... nes kol gydaus, negaliu uzsiiminet lyt.santykiais doh.gif  ar yra merginu su tokiom paciom ar bent panasiom bedom?... ar yra tokiu, kurios turi žpv? kaip gydotes ir ar isgydomas tas žpv? unsure.gif

Pas mane rado ZPV - labai ishsigandau ish pradziu, bet ginekologe nuramino. Tiesiog dabar turiu nuolat tikrintis del gimdos kaklelio vezio. Bet kiek supratau pats ZPV jo nesukelia. ZPV negydomas, taciau jis gali per pora metu praeiti savaime. Reiktu kas kelis metus vis pasidaryti tyrimus. Na aisku jei bus keiciami partneriai, arba partneris kazka keis nezinant tau vel galima ta ZPV pasigauti.
Atsakyti
Oj as jau cia labai negraziai pasakysiu, bet kaip as dziaugiuosi, jog neesu tokia viena su siomis amzinai kankinanciomis bedomis verysad.gif
jau taip atsibodo, pasigavau pienlige ir va visos zvakutes laikinai padeda ir vel tas pats.. doh.gif doh.gif
Planuojam greit vaikuti, ale kaip as su visomis sitomis nesamonemis nestuke.gif patapsiu? doh.gif doh.gif Vel pirmad pas gydytoja, gal ka geresnio gausiu.jau depresija varo man
Atsakyti
sveikos smile.gif

as cia pirma karta, nes uzklupo bedos ir nezinau ka daryt is baimes smile.gif kita savaite leksiu pas gydytojus, bet dar sulaukt reikia, o man lb neramu. Zodziu taip, pries metus patyriau persileidima, buvau nescia gal 5 savaite, viskas atrodo baigesi gerai, bet vasaros pab sutriko menesiniu ciklas, jos pasidare daug gausesnes ir skausmingesnes,daugiau dienu trunka, vakar vos nenualpau unsure.gif pora savaiciu pries men atsiranda tokios nemalonaus kvapo isskyros, ir tada myletis beveik neimanoma, nes labai skauda, o viduj viskas taip istine, kad atrodo uzaksiu tuoj blink.gif bet per vaisingas dienas viskas normalizuojasi lyg ir, bent jau kol kas...neisivaizduoju, kas galetu but, labai bijau eit pas ginekologa... verysad.gif na bet teks...gal kuri is jusu nuraukia, kokie baisumai cia vyksta?o tai isprotesiu tuoj...
Atsakyti
Sveikos, na ir as cia prisijungsiu su savo problemelem... Pastoviai kamuoja isskyros, kaip ir bakterine vaginoze, taciau niekaip nesuprantu del ko, kol vaistus geriu lyg ir nieko, bet poto vel tas pats... Jau daugiau nei du metai... Buvo rade ZPV, dabar vakar vel padare ta tyryma, tai sake jei jis vis dar bus tada operuos... gal kam tai yra? ir kas gali tiksliau apibudinti ta pienlige? Ginekologe niekada nera uzsiminusi apie pienlige g.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2008 12 06, 18:45)
Sveikos, na ir as cia prisijungsiu su savo problemelem... Pastoviai kamuoja isskyros, kaip ir bakterine vaginoze, taciau niekaip nesuprantu del ko, kol vaistus geriu lyg ir nieko, bet poto vel tas pats... Jau daugiau nei du metai... Buvo rade ZPV, dabar vakar vel padare ta tyryma, tai sake jei jis vis dar bus tada operuos... gal kam tai yra? ir kas gali tiksliau apibudinti ta pienlige? Ginekologe niekada nera uzsiminusi apie pienlige g.gif

Pienlige- kitaip maksties kandidoze. Pasireiskia- isoriniu lyitniu organu niezulys, perstejimas; paraudimas ir patinimas; balkšvos išskyros; skausmas ir deginimas šlapinantis. Priežastys gali buti: ligos; vaistai; fiziologines bukles; higienos priemones, apranga.
Cia labai trumpai apie tai. siaip internete labai daug informacijos gali rasti. O geriausiai su savo ginekologe pasishnekek. Man mano ginekologe net toki lankstinuka-atmintine dave apie sia liga - kas sukelia, kaip gydoma, kaip ishvnegti sios ligos ir t.t.
Atsakyti
Ir kas tas alura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinka @ 2008 10 27, 21:19)
sveikos 4u.gif
gal kam is jusu yra dare onkocitologini tepineli? kaip vyksta si "procedura" ir ar skausminga? blink.gif

Sveika,
Man darė onkocitologinį, tai neskaudėjo. Būna, kad kitoms skauda, bet labai trumpai. O tada reikia laukti atsakymo. Man nustatė Ascus ir ginekologas išrašė Sologyn (Solcovagyn), bet šių vaistų Lietuvoje nėra pirkti sad.gif Sakė, kad yra Lenkijoj, Šveicarijoj ir dar kažkur. Savaitės pradžioj buvau Lenkijoj Suvalkuose, bet nei vienoj iš kokių 8 vaistinių nebuvo sad.gif
verysad.gif Anksčiau jų Lietuvoje buvo, bet dabar jau nebeveža. Nežinau ką daryti, o taip noriu pasveikti. Eisiu pirmadienį ir žiūrėsiu ką pasiūlys.
O kaip tau katinka? koks rezultatas onkocitologinio? Be pakitimų?
Atsakyti