Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

man nuo ežero infekcija irgi buvo
net kelis mėnesius (visą vasarą prieš kelis metus) kankinausi
jau galvojau, kad nuo vyriškio kažkas ateina... jau sakiau eisim kartu... bet kažkaip maudynės baigėsi, baigėsi ir problemos...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na problemos problemeles.... cia matau dauguma kalba apie pienlige.... as jos neturiu... bet pasipasakosiu apie kitokias bedeles.... issityriau ureaplasma ir chlamdijas...atrado chlamidijas... kurios sukele man kolpita...prisiskaiciau info kad isgydoma vaistais...bet reikia abiems partneriams gert vaistukus... tai taip ir darysim.. dar laukiu atsakymeliu del žpv[žmogaus papilomo virusas]... labai jaudinuos kad neatrastu jos pas mane... noriu kuo greiciau susitvarkyt viska TEN... nes kol gydaus, negaliu uzsiiminet lyt.santykiais doh.gif ar yra merginu su tokiom paciom ar bent panasiom bedom?... ar yra tokiu, kurios turi žpv? kaip gydotes ir ar isgydomas tas žpv? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2008 08 09, 15:35)
Man irgi iskilo problema...per menesines buvau prie ezero, naudojau tamponus( nors siaip ju nenaudoju)...dabar savaite po menesiniu, bet maudzia pilva, atsirado baltu tirstu isskyru  unsure.gif gal cia nieko ir baisaus, bet kai niekad nebudavo... cia pasiskaitinejau,kad gali buti ir nuo tamponu blink.gif o gal ir kokia infekcija pasigavau?

nuo tamponu turbut kaip ir as issitaisei Bakterine vaginoze... baisus dalykas, maksties sausumas tirstos baltos isskyros, kartais atsiranda net nemalonus kvapas blush2.gif bandau gydyt viskuo... o tau galiu patart pradziai nusipirkt naturaliu maksties bakteriju GYNOCAPS vadinas nuo ju blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif ir gal kai tik pati pradzia spes pagelbet 4u.gif
Atsakyti
aš tamponus naudoju jau kokius 5 metus nuolat, na, aišku, ne visą dieną, o tik darbe (nors kartais ir darbe pakeltus dedu), kai kur reikia išvykti, per pirmas mmm dienas... bet jokiu ligelių del to nėra, su gine kai buvo bėdos labai stebejome. kai buvo, buvo bakterija kažkokia iš ežero vandens...
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 08 10, 14:34)
aš tamponus naudoju jau kokius 5 metus nuolat,  na, aišku, ne visą dieną, o tik darbe (nors kartais ir darbe pakeltus dedu), kai kur reikia išvykti, per pirmas mmm dienas... bet jokiu ligelių del to nėra, su gine kai buvo bėdos labai  stebejome. kai buvo, buvo bakterija kažkokia  iš ežero vandens...

zinoma negalima visos bedos suverst vien jiem, mano atveju gal itakos dar turejo atibiotiku vartojimas imuniteto nusilpimas ir pan... mano ginekologe grieztai uzdraude man naudot tamponus, nors nevisad taip iseina blush2.gif
Atsakyti
man sakė, kad irgi blogai... na bet man kitaip neiseina... tada abi stebejome, nuolat pas gine lankiausi. sakė nieko blogo, mano mmm negausios. nesergu jokiomis ligomis. čia kiekvienai labai skirtingai.
tačiau kitos mūsų patirtie neturėtų pritaikyti sau ir galvoti - o jai nieko, ir man nieko nebus
Atsakyti
labuka... turiu didele problema.... žpv... ar tai isgydoma ir kaip? prasau PADEKITE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 09, 20:38)
Sveikutes  4u.gif  na problemos problemeles.... cia matau dauguma kalba apie pienlige.... as jos neturiu... bet pasipasakosiu apie kitokias bedeles.... issityriau ureaplasma ir chlamdijas...atrado chlamidijas... kurios sukele man kolpita...prisiskaiciau info kad isgydoma vaistais...bet reikia abiems partneriams gert vaistukus... tai taip ir darysim.. dar laukiu atsakymeliu del žpv[žmogaus papilomo virusas]... labai jaudinuos kad neatrastu jos pas mane... noriu kuo greiciau susitvarkyt viska TEN... nes kol gydaus, negaliu uzsiiminet lyt.santykiais doh.gif  ar yra merginu su tokiom paciom ar bent panasiom bedom?... ar yra tokiu, kurios turi žpv? kaip gydotes ir ar isgydomas tas žpv? unsure.gif

Labas, as turiu ZPV, deja tai virusas tūnantis organizme, kurio is ten jau nebeiskrapstysi, ju yra labai daug rūšių, bet keliolika jų labai pavojingi, sukeliantys gimdos kaklelio pakitimus. Man jau yra šie pakitimai, jau atlikta kaklelio operacija.
Atsakyti
Sveikos!
Man rado pakitimų, padarė konizacija, dabar kas pusę metų atlieka onkocitol.tyrimus.
O dėl ŽPV nežinau, kažkaip bijau, kad išgirsiu tai, ko nenoriu unsure.gif
Atsakyti
Man ivairios ligos pradejo kabintis kai vartojau kontraceptikus, o siaube ko tik nebuvo doh.gif ir grybelis, ir pienlige pasikartojanti, ir slapimo pusles uzdegimu n kartu, zaizdeles, net paketu tomis dienomis negalejau nesioti, nes isberdavo, issusdavo viskas kaip pas kudiki, atsisest nebuvo imanoma, ka jau kalbeti apie lytinius santykius, kuriu tiesiog nenoredavau schmoll.gif nusprendziau mesti velniop tuos kontraceptikus, nes iki ju vartojimo jokiu ligu, bedu, nusiskundimu neturedavau. Dabar viskas apsitvarke, kovoju su spuoguota veido oda, bet jau geriau spuogeliai negu tokie kosmariski negalavimai, kartais dar apsireiskia slapimo pusles uzdegimas verysad.gif daznai pagalvoju, kokio velnio reikejo man tu kontraceptiku, buciau zinojus, tai ne uz ka nevartociau, yra ir kitokiu apsisaugojimo priemoniu.
Atsakyti
gal kas gali ka protingo patart, esu hipochondrike-nuolat prisigalvoju visokiu bedu ir ligu, pries keleta metu itarinejo endometrioze, nes patepliodavo pries menzes, bet sekmingai pastojau ir pagimdziau, po gimdymo tepliojo daugiau nei pora men , dare abrazija ir stai jau pusantru metu dar nesergu menzem, na maitinau ilgai iki 14men. pries pora dienu eme mausti pilva, toks jausmas lyg karstis musa, apsidziaugiau kad tikriausiai bus menzes taciau viena diena tebuvo lasiukas koks kraujo kita dien lyg rusvesnes isskyros ir viskas.beje,labiau skaudejo slapinantis ar cia galejo buti pirmosios menesines, o gal tai pusles uzdegimas, bet ar gali per pusles uzdegima kiek pateplioti-dabar taip neramu, o pas ginekologa tik pirmadieni, gal kas gali nuraminti?taip baisu kad nebutu koks moteriskas uzdegimas, temperaturos lyg ir neturiu, ir tu isskyru neber.prasau atsakykit kas nors 4u.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu naudojau labai daug anibiotikų, dar priš kelis metus laikiausi įvairiausių dietų, tad rezultate dabar nusilpus organizmui kenčiu nuo įvairiausių ginekologinių susirgimų doh.gif Iįtisiniai piengilės priepuoliai, gimdos uždegimai ir t.t. Paskutiniu metu mano gine primygtinai pradėjo man siūlyti gimdyti antrą vaiką blink.gif Atseit su neštumu turėtu mano bedos baigtis. Ar gali man kas kvailai pasakyti blush2.gif Ar tikrai nėštumas gali pagelbėti nuo šių ligų? g.gif
Atsakyti