Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

Man jau taip pat pabodo visos tos bedos,tai pilvo skausmai,dabar mylintis jauciu skausmus,o ka kalbeti kai kondilomos puola....jau pavargau nuo tu problemeliu verysad.gif
Atsakyti
Merginos, tos problemos visa amziu kamavo moteris ir kamuoja, tiesiog su visomis ligomis reikia moketi susitaikyti ir draugauti smile.gif nes dazniausia priezastis viso sito yra musu psichologine bukle, jei galvosim, kad tai greitai praeis, taip ir bus, jei stresuosite, nerimausite, kankinsites, tai taip ir nesibaigs. Dar nemazai priklauso nuo genu, mano mociutei vis budavo uzdegimai ir mano mamai tas pats, ir as daznai turiu tu problemu, tiesiog reikia su jom susitaikyti. Patarciau toms, kurios turi daznai uzdegimus, nenesioti iklotu visai, jie nenaturalu, geriau pakeisti per diena keleta kartu triusikelius, negu tarp koju nesioti tokia chemija(arba toletinio popieriaus isideti), dar geriausia nenesioti jokiu stringu ir tik medvilnines kelnaites ar sortukus. nenaudoti jokiu tamponu OB ir jokiu kitu, tik paketus, taip naturaliai viskas issivalo, nuo tamponu nepilnai issivalo gimda, tuomet palanku atsirasti bakterijoms. dar gerai butu jei ziuretumete savo mityba, daugiau vaisiu, darzoviu, grudiniu kulturu. Nerukyti, nevartoti daug alkoholio, kavos. Visa tai ne pati sugalvojau, man papasakojo mano ginekologe, labai dekinga jai uz tai esu. Kai viskas susideda po biskuti tai ir turime tu nesibaigianciu problemu maratona. ir jei jau gydomes nuo kokiu ligu, privalom gydyti ir savo vyra, jis tas pacias ligas turi kaip ir mes. Tikiuosi , kad ne viena moteris ne tik paskaitys ka parasiau, bet ir pasinaudos sia informacija. Sekmes visoms moterims. thumbup.gif
Atsakyti
Gintek, tikrai tau pritariu drinks_cheers.gif

Jau kuri laika kankina perstejimai, niestejimai ir kiti nemalonumai, bet as dabar rimtai pradejau dometis grybu gydymu. ir kai pasiskaiciau, tai valgau be galo daug produktu, kuriuos grybelis labai megsta, kuriais misdamas tik dar labiau vesi

Siandien prisiskaiciau visko ir nuo rytojaus laikausi tam tikro mitybos rezimo, taip pat pajungsiu ir psicologines galias.

Ziuresiu kaip cia bus rolleyes.gif

O gal yra merginu, kurios ne tik, kad turi bedu, bet jau ir yra jas issigyde? Butu tikrai idomu isgirsti kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane pora metu kankino pakaitomis pienlige su vaginoze. dabar kuris laikas (apie metus) jauciuosi puikiai thumbup.gif mano gelbejimo priemones buvo imunitetui gerinti vitaminai/papildai ir kuo daugiau pieno produktu naturaliu, be saldikliu (kefyras, natur,jogurtas, varske..). Tikiu, jog tai padejo. ai, dar labai reikejo sumazinti saldumynu dozes kasdienines, nes as smalize degradavus.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 08 07, 17:45)
Mane pora metu kankino pakaitomis pienlige su vaginoze. dabar kuris laikas (apie metus) jauciuosi puikiai thumbup.gif  mano gelbejimo priemones buvo imunitetui gerinti vitaminai/papildai ir kuo daugiau pieno produktu naturaliu, be saldikliu (kefyras, natur,jogurtas, varske..). Tikiu, jog tai padejo. ai, dar labai reikejo sumazinti saldumynu dozes kasdienines, nes as smalize degradavus..  bigsmile.gif

Va va, smaližė ir aš doh.gif
Man tokios bėdelės dingo turbūt nuo kontraceptikų nevartojimo, minimum įklotų, maximum rugpienio, jogurto, intymiai hig. skirti prausikliai ir viskas kas pas mane pasikeitė g.gif Niu bet saldumynų atsisakyti tai doh.gif niu niekaip (tik pamažinau kiek galiu)
Atsakyti
sveikos.turiu problema, gal jus zinosit, kas tai gali buti.gal kokia savaite pries menesines pradejo skaudeti slapinantis, taip lyg nudegintu, galvojau gal praeis kai menesines baigsis, nes yra taip jau buve po gimdymo, bet po dvieju dienu praejo, o dabar tai vis skaudziau. net neissivaizduoju kas cia gali but.gal yra kam nors taip buve?
siaip antradieni eisiu pas savo ginekologe, bet norejau citologini pasidaryti, nes kiek einu jo darytis tai amzinai kazkokios problemos atsiranda tai grybelis, tai vel kazkas, o dabar vel problema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 08 08, 08:51)
sveikos.turiu problema, gal jus zinosit, kas tai gali buti.gal kokia savaite pries menesines pradejo skaudeti slapinantis, taip lyg nudegintu, galvojau gal praeis kai menesines baigsis, nes yra taip jau buve po gimdymo, bet po dvieju dienu praejo, o dabar tai vis skaudziau. net neissivaizduoju kas cia gali but.gal yra kam nors taip buve?
siaip antradieni eisiu pas savo ginekologe, bet norejau citologini pasidaryti, nes kiek einu jo darytis tai amzinai kazkokios problemos atsiranda tai grybelis, tai vel kazkas, o dabar vel problema verysad.gif

Jeigu skauda slapinantis, labai tiketina, kad tau slapimo pusles uzdegimas. Kreipkis i savo seimos gydytoja...nes su slapimo pusle irgi ne juokas...kad inkstuku nepazeistu negydomas uzdegimas blink.gif
Atsakyti
alira,2008 08 08, 10:04]
Jeigu skauda slapinantis, labai tiketina, kad tau slapimo pusles uzdegimas. Kreipkis i savo seimos gydytoja...nes su slapimo pusle irgi ne juokas...kad inkstuku nepazeistu negydomas uzdegimas  blink.gif

o kaip tas uzdegimas atsiranda?galejo tarkim kad maudziaus ezere?nes man po vienu maudyniu tada ir pradejo skaudeti
Atsakyti
Buten nuo to,kad pasimaudei ezere ir galejo pradet skaudet. http://www.medicinav...?...75&subj=str cia viskas apie tokius skausmus.

O man tai pasimaudzius ezere iskaro herpesas islenda ir ne ant veido lupu, kitu sad.gif Su pienlige kazkaip nesunkiai susitvarkiau, na is trecio karto berds iveikaiu. Pageriau geruju bakteriju, aisku tik medvilnines kelnaites, nedaug saldumynu. Ir dar svarbu poilsis smile.gif Aisku su vyru gydemes abu, nes jei as susirgau tai reiskias ir jam yra.
Atsakyti
kruvinoji_meri,2008 08 08, 18:11]
Buten nuo to,kad pasimaudei ezere ir galejo pradet skaudet. http://www.medicinav...?...75&subj=str  cia viskas apie tokius skausmus.
O man tai pasimaudzius ezere iskaro herpesas islenda ir ne ant veido lupu, kitu sad.gif Su pienlige kazkaip nesunkiai susitvarkiau, na is trecio karto berds iveikaiu. Pageriau geruju bakteriju, aisku tik medvilnines kelnaites, nedaug saldumynu. Ir dar svarbu poilsis smile.gif  Aisku su vyru gydemes abu, nes jei as susirgau tai reiskias ir jam yra.

ten raso kad reikia kreipis pas gyditoja, tai ar i ginekologa, ar taip pas seimos? g.gif
Atsakyti
kreipkis i seimos, o jis jau zinos kur tau siuntima duot smile.gif
Atsakyti
Man irgi iskilo problema...per menesines buvau prie ezero, naudojau tamponus( nors siaip ju nenaudoju)...dabar savaite po menesiniu, bet maudzia pilva, atsirado baltu tirstu isskyru unsure.gif gal cia nieko ir baisaus, bet kai niekad nebudavo... cia pasiskaitinejau,kad gali buti ir nuo tamponu blink.gif o gal ir kokia infekcija pasigavau?
Atsakyti