sveikos, jungiuosi ir as prie jusu su savo problemytem.....
turiu pienlige, kaip ir dauguma. jau kazkaip ismokau su ja susidoroti, tai del to labai nesiskundziu. bet va jau kuris laikas labai maudzia pilvo apacia. toks jausmas, kad butu menesines, nors iki ju tolokai.... mylintis irgi labai skauda - be lubrikanto niekaip negalim , o dar ir pilvo apacia pradeda diegti. kas cia galetu buti? kazkada sakiau ginekologei, tai buvo radus zaizdele ir cista. padare citologini. viskas tvarkoj. cista echoskopu apziurejo ir pakankamai normalaus dydzio. bet dabar as vel negaliu normaliai gyventi.... vis pastoviai kamuoja tas "menesiniu artejimo" skausmas....
QUOTE(meow @ 2008 04 07, 12:40)
cista echoskopu apziurejo ir pakankamai normalaus dydzio
kas čia per nesąmonė? Tai ją neapžiūrinet reikia o naikint...
QUOTE(vredna @ 2008 04 07, 13:54)
kas čia per nesąmonė? Tai ją neapžiūrinet reikia o naikint...
man nustate, kad ji 3 cm. ginekologe sake, kad savaime turetu pranykti. bet greiciausiai teks vel apsilankyti, nes vis tiek pastoviai skauda, nors tyrimas darytas gal lapkricio menesi....
QUOTE(Pamaivute @ 2008 04 07, 09:37)
Sveikos merginos
Man tik ureaplazmas teko turėt, chlamidiju - ne. Galiu pasakyt tik tiek, kad ilgokai užtruko gydymasis. O ar tikrai gali taip būt, kad zaraza nejautri nė vienam antibiotikui? Kažkaip neteko apie tokį atvejį girdėt..
O kas liečia pastojimo klausimą, tai man pačiai būtų aktualu išsaiškint, kiek šitos zarazos turi/neturi jam įtakos..
QUOTE(Ahimsa @ 2008 04 07, 20:04)
O kas liečia pastojimo klausimą, tai man pačiai būtų aktualu išsaiškint, kiek šitos zarazos turi/neturi jam įtakos..
Dažnai per jas kiaušintakiai nukenčia...
QUOTE(Pamaivute @ 2008 04 08, 08:44)
Miela Ahimsa,gal gali parasyt,ar is pirmo karto pavyko isnaikinti jas?
Tikrai, pagal paseli as nejautri ne vienam antibiotikui, uztat israse gyd. triguba doze, tai bijau,kad baisiai organizmas nusilps
Laukiu ir nerimauju,kaip bus....
Tikrai, pagal paseli as nejautri ne vienam antibiotikui, uztat israse gyd. triguba doze, tai bijau,kad baisiai organizmas nusilps
Laukiu ir nerimauju,kaip bus....
Man tik iš trečio karto pavyko išnaikint... Tai maždaug pusę metų gydymasis užtruko. Tik nesigąsdink, kiekvienam skirtingai būna, o aš taip ilgai gydžiausi, ko gero, dėl to, kad nebuvo nustatytas jautrumas antibiotikams.
O triguba antibiotikų dozė baisokai skamba.. Būtinai gerk jogurto kapsules, kad gera žarnyno mikroflora palaikytum
Sveikos merginos
Esu naujoke, neseniai prisijungiau ir dziaugiuosi,kad atradau aktualia tema
Esu neviltyje-pas mane rado chlamidijas, uraplazma(keisciausia,kad nejauciau jokiu simptonu ) Vartojom su partneriu antibiotiku....Laukia patikrinimas po menesio...Blogiausia,kad as nejautri ne vienam is ju, tai gal nekovos tie antibiotikai su tom ,,zarazom''
Merginos, pasidalinkite patirtim,ar issigydete chlamidijas?Ir ar sekmingai po to pastojote? Gal tai bent kiek nors paguos....
Esu neviltyje-pas mane rado chlamidijas, uraplazma(keisciausia,kad nejauciau jokiu simptonu ) Vartojom su partneriu antibiotiku....Laukia patikrinimas po menesio...Blogiausia,kad as nejautri ne vienam is ju, tai gal nekovos tie antibiotikai su tom ,,zarazom''
Merginos, pasidalinkite patirtim,ar issigydete chlamidijas?Ir ar sekmingai po to pastojote? Gal tai bent kiek nors paguos....
Ir išsigydžiau - tada chlamidijos labai naujovė buvo ir didelis baubas; ir pastojau, ir tiek kiek pastojau, tiek ir pagimdžiau. Viskas buvo normaliai. Neseniai buvo gydytojai kilęs įtarimas dėl chlamidijų - nepasitvirtino. Tik viena pastaba - išsirinkit padorų tėvą vaikams. Meskit visokius ligų nešiotojus lauk.
Sveikos
Na ir nustumta temele taip toli....
Man vel kazkas negerai... Yra visi PMS, o mmmm kaip ner taip ner... veluoja jau gal kokios 4 d. Ir dar, anksciau niekada nebudavo jokiu tepliojimu, susirgdavau iskart, o dabar teplioja jau kokias 5 d. bet mmmm neateina...
Kaip manot, ar tai koks sutrikimas ar kas?
Beje, nestumo testus dariausi net du, bet jie neigiami...
Man vel kazkas negerai... Yra visi PMS, o mmmm kaip ner taip ner... veluoja jau gal kokios 4 d. Ir dar, anksciau niekada nebudavo jokiu tepliojimu, susirgdavau iskart, o dabar teplioja jau kokias 5 d. bet mmmm neateina...
sveikos,esu sunerimus,dariausi onkocitologini tepineli,ir kazkodel reikia kartoti po 4-6 men,nors man ta sesele sake kad gal uzdegimas,nes leukocitu daugokai,bet ar gali nuo to buti neryskus lasteliu kazkokiu pakitimai,ir kodel reiks vel kartot,labai bijau gal kam yra taip buve?uzsirasiau ketvirtadieniui pas gydytoja ,bet ilgai laukt.
QUOTE(semke @ 2008 04 18, 13:37)
Sveikos
hmm.. man tokie pozymiai buvo kaip tik nestumo atveju. O testukas grieztai neigiamas ar antra juostele vos vos matoma? Man kaip tik buvo vos vos iziurima....
Papildyta:
Sveikos merginos
Buvau pastojusi nezinodama, kad turiu ureaplazmas. Rezultatas - nesivystantis nestumas. Sugerem su vyru antibiotiku kursa ir po 5 men pastojau vel - turiu saunu bernuzeli Taip kad viskas tvarkoj, tik reikia issigydyti ir pasidaryti tyrimus pries planuojant vaikiuka. Sekmes