Sveikos
5dieni einu i vestuves, busiu pamerge. Bet dar neturiu puostytes ir pabroliui gelytes. Ketinu siandien vaziuoti uzsisakyti. Gal galetumet ka patarti? Noriu mazos puokstytes (lauko gelyciu), is tokiu gelyciu pabroliui gelytes ir galbut sau i plaukus ka pritaikyti.
Sakau, gal jus namie darot kazka panasaus.
Ir butu galima uzsisakyti?
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 14, 12:23)
Na man iki Oslo tolokai.As kitoj No pusej.Ir dirbu jau 4 metai.
Del puokstes.As idesiu keles nuotraukas kur elementaru pasidaryti paciai,Nelabai brangu ir nestandartine arba bent jau idomesne.Gal kas tiks ar bent jau minciu atsiras.
Zinoma turi spalvas pakeist nes nelabai gal tiks su zydra.
Del puokstes.As idesiu keles nuotraukas kur elementaru pasidaryti paciai,Nelabai brangu ir nestandartine arba bent jau idomesne.Gal kas tiks ar bent jau minciu atsiras.
Zinoma turi spalvas pakeist nes nelabai gal tiks su zydra.
labai jau grazu
sveikos merginos, man labai reikia pavyzdziu kokias puokstes galima daryti is saldainiu
per kaledas visada darau eglute, bet daugiau minciu neturiu
šitokiu būdu dar galima
QUOTE(dimute @ 2007 09 04, 14:35)
sveikos merginos, man labai reikia pavyzdziu kokias puokstes galima daryti is saldainiu
O tu nueik į saldainių parduotuves, kur tokiom puokštėm prekiauja ir nusižiūrėk kaip jos padarytos, tada pakeisk pagal save ir pasidaryk.per kaledas visada darau eglute, bet daugiau minciu neturiu
Papildyta:
QUOTE(ausryss @ 2007 09 03, 10:39)
Sveikos
5dieni einu i vestuves, busiu pamerge. Bet dar neturiu puostytes ir pabroliui gelytes. Ketinu siandien vaziuoti uzsisakyti. Gal galetumet ka patarti? Noriu mazos puokstytes (lauko gelyciu), is tokiu gelyciu pabroliui gelytes ir galbut sau i plaukus ka pritaikyti.
Nežinau, nė ką tau reik patarti, išsirink gerą saloną, pasitark su floriste ir ji viską padarys 5dieni einu i vestuves, busiu pamerge. Bet dar neturiu puostytes ir pabroliui gelytes. Ketinu siandien vaziuoti uzsisakyti. Gal galetumet ka patarti? Noriu mazos puokstytes (lauko gelyciu), is tokiu gelyciu pabroliui gelytes ir galbut sau i plaukus ka pritaikyti.
Galu gale, nuejau i salona, esanti arciausiai namu ir viska uzsisakiau. Tikiuosi floriste suprato mane
Net nezinau, kas gausis. Na paziuresim
Net nezinau, kas gausis. Na paziuresim
Sveikutes
prisiziurejau visokiu grozybiu, net akys raibsta
Vakar vakare SM kazkur maciau tokia roziu puokste ikomponuota arbuze labai grazu ir orginalu, bet mano mazoji panele atejo ir kazka paspaude ir mano grozis dingo, gal kuri matet tokia nuotraukele kur, buciau labai dekinga jei ikeltumet, ar tiesiog i az nuoroda atsiustumet
Aciu
prisiziurejau visokiu grozybiu, net akys raibsta
Vakar vakare SM kazkur maciau tokia roziu puokste ikomponuota arbuze labai grazu ir orginalu, bet mano mazoji panele atejo ir kazka paspaude ir mano grozis dingo, gal kuri matet tokia nuotraukele kur, buciau labai dekinga jei ikeltumet, ar tiesiog i az nuoroda atsiustumet
Aciu
arteja velines, merginos butu idomu suzinot ka galvojat daryt, noretusi ideju pasisemt, norisi kazko originalaus, grazaus, nes tos visos tradivines puokstes jau pabodusios
SVEIKOS VISOS ANKSCIAU APIE FLORISTIKA NIEKO NENUSIMANIAU BET GAVOSI TAIP KAD ISIDARBINAU GELIU SALONE PARDAVEJA TAI DABAR JAU PRAMOKAU IR PUOKSTYCIU PAPRASTU DARYTI KAIP PRADEJO PATIKT SIS DARBAS.DABAR IR TEMA RADAU TIK KAD TRUPUTI LIUDNA CIA
QUOTE(rimke2 @ 2007 10 26, 21:57)
KAIP PRADEJO PATIKT SIS DARBAS.DABAR IR TEMA RADAU TIK KAD TRUPUTI LIUDNA CIA
galėsi duot patarimų,idėjų pavyzdžių................ir judėsim į priekį
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 10 26, 21:11)
kad as pati dar pradedanti nelabai turiu ka patarti bet kaip nors
QUOTE(rimke2 @ 2007 10 28, 08:45)
kad as pati dar pradedanti nelabai turiu ka patarti bet kaip nors
Tai galima pradėt nuo naaringiux klausimo, kaip orginaliau, gražiau padaryti puokštę kapams vėlinių proga. Gal turi kokių minčių