As irgi prie jusu!!!
FLORISTIKA... man tai jega.. nes buvau istojusi i floristikos mokslus (kolegijoj), bet tuo paciu ir i universiteta istojau,tai pasirinkau univera, o floristika liko pomegiui....
Norejau dar pasiklaust labiau ismanaciu... kaip tokia kompozicija pasidaryt...
Niu kaip pati pagrinda, ta tinkliuka darytis..is kokios medziagos (tai drobe gal..)
Tai niekas man nepagelbes... del kompozicijos darymo?
Is ko ispintas tas tinkliukas?
Is ko ispintas tas tinkliukas?
QUOTE(Blue_rose @ 2007 02 20, 17:59)
Norejau dar pasiklaust labiau ismanaciu... kaip tokia kompozicija pasidaryt...
Niu kaip pati pagrinda, ta tinkliuka darytis..is kokios medziagos (tai drobe gal..)
Aš bandyčiau kažką panašaus sumeistrauti iš vielutės. Aišku, vielutę reikėtų kuo nors apsukti - plonu tampomu popieriumi, rafija, audiniu ar pan. O gal yra kažko panašaus floristikos reikmenų parduotuvėse?
AS tai dar kalbejau su sese, tai pagalvojau (bet nzn ar logiska) kad cia is medzio zieves ar kazkokiu vyteliu supinta... GALI TAIP BUTI?
BEt ar laikytusi ant tokio tinkliuko puosmenos,geles ir pan..?
QUOTE(Blue_rose @ 2007 02 21, 17:44)
AS tai dar kalbejau su sese, tai pagalvojau (bet nzn ar logiska) kad cia is medzio zieves ar kazkokiu vyteliu supinta... GALI TAIP BUTI?
Gali būti ir iš vytelių, nors man labiau panašu į vielutes. O laikytis, manau, gali, jeigu gerai pritvirtini, pvz., vielutėmis.
Sveikos merginos, reikia pagalbos rytojui reikalingos dvi orginalios pokštytės, gal galit patarti kur galėčiau nusipirkt, aišku norėtūsi kad nelabai brangios būtų. Važinėti po miestą ir ieškoti neturiu kaip, susirgo vaikai ir dar tik vakar vakare prisiminiau kad man jų reikės Dar prašymukas, patarkit ko ieškoti sesuo su kolege parašė knygą ir rytoj knygų mugėj bus jos pristatymas. Joms tai didelis įvykis tai norėčiau kažko tokio... bet pati šitam dalyke visai nemeniška esu ir man viskas taip gražu kad net nežinau ką pirkti, vienžo pasimetus esu
QUOTE(gintaved @ 2007 02 22, 12:26)
Sveikos merginos, reikia pagalbos rytojui reikalingos dvi orginalios pokštytės, gal galit patarti kur galėčiau nusipirkt, aišku norėtūsi kad nelabai brangios būtų. Važinėti po miestą ir ieškoti neturiu kaip, susirgo vaikai ir dar tik vakar vakare prisiminiau kad man jų reikės Dar prašymukas, patarkit ko ieškoti sesuo su kolege parašė knygą ir rytoj knygų mugėj bus jos pristatymas. Joms tai didelis įvykis tai norėčiau kažko tokio... bet pati šitam dalyke visai nemeniška esu ir man viskas taip gražu kad net nežinau ką pirkti, vienžo pasimetus esu
Originalias puokštes daro Gėlės ir manufaktūra. Tiesa, tai tikrai nėra pati pigiausia mieste vieta pirkti gėles... Bet daugiau nelabai žinau ką patarti.
QUOTE(Heart @ 2007 02 22, 15:53)
Originalias puokštes daro Gėlės ir manufaktūra. Tiesa, tai tikrai nėra pati pigiausia mieste vieta pirkti gėles... Bet daugiau nelabai žinau ką patarti.
O gal adresiuką galima?
QUOTE(gintaved @ 2007 02 22, 15:14)
O gal adresiuką galima?
Viena yra Ligoninės g. (netoli Visų Šventųjų bažnyčios), kita - Šermukšnių g. Daugiau nežinau.
QUOTE(Heart @ 2007 02 22, 16:27)
Viena yra Ligoninės g. (netoli Visų Šventųjų bažnyčios), kita - Šermukšnių g. Daugiau nežinau.
Šermukšnės gatvėj jaučiu žinau ten vestuvėm puokšte užsisakinėjau, bet lyg kiek pamenu tai ten iš anksti reik užsisakyt , o man reikia kad ateinu ir nusiperku.
QUOTE(gintaved @ 2007 02 22, 15:40)
Šermukšnės gatvėj jaučiu žinau ten vestuvėm puokšte užsisakinėjau, bet lyg kiek pamenu tai ten iš anksti reik užsisakyt , o man reikia kad ateinu ir nusiperku.
Vestuvinę puokštę visada reikia užsisakyti iš anksto, bet kuriame salone. O gimtadieniui ar kitai progai gali sukomponuoti ir iškart. Dirbu netoli jų parduotuvės (Ligoninės g.), per visų kolegų gimtadienius einu pas juos pirkti puokštės. Sukurpia labai greitai, bet tikrai gražiai.