Įkraunama...
Įkraunama...

Puokštės

user posted image
user posted image
user posted image

Mano darbelis blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif darbelis. Labai gražu. mirksiukas.gif
Atsakyti
rrr? labai gražūs tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ikeliu ir savo eglute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 12 06, 19:17)
user posted image
user posted image
user posted image

Mano darbelis  blush2.gif

RRR - labai grazu, gaila kad nuotraukytes mazos ir neina pamatyti visų grozybiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2006 12 12, 00:54)
RRR - labai grazu, gaila kad nuotraukytes mazos ir neina pamatyti visų grozybiu  blush2.gif

blush2.gif oi kaip aciu uz komplimentus.
gal kam kokia ideja pametesiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 12 gruodžio 2006 - 18:02
user posted image

siek tiek didesne. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 12 gruodžio 2006 - 18:34
user posted image

Atsakyti
Ziuriu visai sita tema niekam neberupi. blink.gif o as kaip tik pradejau dometis floristika 4u.gif Noriu pabandyti, tik nezinau, nuo ko pradeti blush2.gif Cia gal daugiau pradedanciu yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(archMinge @ 2007 02 20, 14:57)
Ziuriu visai sita tema niekam neberupi. blink.gif o as kaip tik pradejau dometis floristika 4u.gif  Noriu pabandyti, tik nezinau, nuo ko pradeti blush2.gif Cia gal daugiau pradedanciu yra bigsmile.gif

Aš irgi pradedu bigsmile.gif

Bet rimtai tuo neužsiimu, nes brangokas būtų hobis. Bet gimtadieniams ir kitoms progoms pati puokštes darau, kada einu sveikinti.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 20, 15:09)
Aš irgi pradedu  bigsmile.gif

Bet rimtai tuo neužsiimu, nes brangokas būtų hobis. Bet gimtadieniams ir kitoms progoms pati puokštes darau, kada einu sveikinti.

Mane floristika irgi tik kaip hobis domina, nes turiu kita gera darba ax.gif Ieskau vis kokios informacijos internete pradedantiesiems, bet nelabai randu verysad.gif Gal yra angliskai, rusiskai ir t.t. bet kad nelabai yra laiko vertimams. blush2.gif O gal yra kokia knyga, kuria verta nusipirkti? Joje, manau, turetu buti informacija apie ivairias medziagas, irankius, priemones...Vat paskaityciau, imciau ir nusipirkciau visko. Butu puiki pradzia biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(archMinge @ 2007 02 20, 15:14)
Mane floristika irgi tik kaip hobis domina, nes turiu kita gera darba ax.gif  Ieskau vis kokios informacijos internete pradedantiesiems, bet nelabai randu verysad.gif  Gal yra angliskai, rusiskai ir t.t. bet kad nelabai yra laiko vertimams.  blush2.gif  O gal yra kokia knyga, kuria verta nusipirkti? Joje, manau, turetu buti informacija apie ivairias medziagas, irankius, priemones...Vat paskaityciau, imciau ir nusipirkciau visko. Butu puiki pradzia biggrin.gif  rolleyes.gif

Gera idėja - reikės pasidairyti knygos apie puokščių formavimą bigsmile.gif Gražios, iliustruotos.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 20, 15:42)
Gera idėja - reikės pasidairyti knygos apie puokščių formavimą  bigsmile.gif Gražios, iliustruotos.

As irgi turbut jau siandien pabandysiu uzsukti i koki knygyna. Gal uzklius kas uz akiu thumbup.gif Labai jau norisi pabandyti... cool.gif
Atsakyti