Įkraunama...
Įkraunama...

Puokštės

QUOTE(MERENGE @ 2006 09 05, 14:28)
nu moteros laikykites, klaidziojau po interneta ir tiek grozybiu radau, kad negaliu su jumis nepasidalinti. Gal kas pabandys ka nors originalaus sukurpti ir veliau parodys mums visoms.

doh.gif akis gali pražiūrėti blink.gif thumbup.gif

Atėjo rugsėjis,o su juo ir rudeninių puokščių konkursai-parodos mokyklose ir darželiuose. Tad jau pats laikas pasidalinti idėjomis... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
ale kokių gerų psl. įdėjot super thumbup.gif šaunuolės 4u.gif įdėjų neblogų thumbup.gif
čia puokštės tokios paprastos,rudeniškos
o mes su sūnum laukiam,kada pradės gelsti klevo lapai,o tada labai daug gražių roželių darysim,o puokštelių,juk visokiausių gali prigalvoti rolleyes.gifįdėti šakelią šermuknio,giliukai ir t.t. ax.gif
Atsakyti
nu ir pavarei merenge thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif nusipelnei medalio first.gif
Atsakyti
Čia mano rudeninis menas, nešiau šiandien draugei dovanų ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aga,kaip išradingai thumbup.gif Draugė tikrai bus sužavėta ir apsidžaugs 4u.gif
Atsakyti
Kreipiausi pas dizainerius, bet jie nukreipe i dekoratorius floristus...
...tai prasau jusu pagalbos... jeigu su siuo klausimu cia pataikiau... ax.gif

Kaip patartumet papuosti sita sale vestuvems? mirksiukas.gif

user posted image

Man megstama spalva melyna ir visi jos atspalviai, bet kazi kaip cia pavyktu tai priderint. Nes manau oranzine, geltona cia labiausiai tiktu...
Taip pat kokias gelytes geriau derinti? Saulegrazas? Kokiom dar gelem (ir nebutinai gelem) butu galima puosti? g.gif

Atsakyti
Na man kažkaip norėtųs vestuvėms švelnesnių spalvų, daug baltos, rožinės g.gif
Atsakyti
geras psl.patalpu papuosimas su balionaisuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
įdomios kompozicijos
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 02, 15:24)
Na man kažkaip norėtųs vestuvėms švelnesnių spalvų, daug baltos, rožinės g.gif

Man irgi daug ko noretusi...bet yra kaip yra, ir as mastau dabar kaip sita kaimo sodybeles salyte papuosti mirksiukas.gif ... Man visai nesiderintu ruzava(beto mano mylima spalva melyna).... Labai gera ideja pametejo b_i_k puosti rugegelem ir saulegrazom... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pati radau melynos ir geltonos spalvos derini...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 03 spalio 2006 - 19:14
arteja lapkricio pirmoji, taip noris kazka idomaus padaryt, gal kokiu ideju turit ax.gif
Atsakyti