Ačiū merginos, tam jaučiu silpnybę...
QUOTE(kastaneda @ 2006 06 09, 22:03)
Ačiū merginos, tam jaučiu silpnybę...
aš tai lydausi dėl gėlių
Šiandien nusipirkau puokšte iš džiovintu gėlių,super dar pati truputi pakeičiau tai išvis grožis.
Sakė kartais apipurkšti plaukų laku,tik va klausimas man iškilo ar rožių žiedai su laiku nepradeda ruduoti kiek esu džiovinusi tai vienos pasidaro rudos,o kitos net į ruduma nepanašėja.Tai kaip yra
kazi merginos ka reikia padaryt, kad dirbtine gele nenubluktu nuo saules sakau gal laku apipurkst...
sveikos mergytes labai jau grazios cia sudetos puokstes tai norejau paklausti gal kuri Viliete galetu ir noretu man padeti jau uz 3 savaiciu isteku, bet nerandu floristes kuri galetu padeti aptarti ir padaryti puokste arba gal kuri galetu kokia floriste parekomenduoti
O cia mano lelija,na ne puokkste,alia vistiek graziai atrodo
Jo, jau lelijai nereikia nei puokščių, pati save puošia
Mielos floristės ir prijaučiančios joms!!! Idėjų man netrūksta,bet vat techninė pusė, truputį stringa. Turiu mintį puokštei,kuriai reikėtų gyvatės. Na niekaip nesugalvoju iš ko būtų galima ją padaryti Gal kam kiltų kokia mintelė???
Niu nelabai supratau kokios tau gyvatės reikia
merginos
i puokstes yra dedamos tokios smulkios, ilgos zolytes, nu tokie nutise gaunasi, atrodo, gelininkai juos vadina usais, kazi is kur juos gauna vieni sako galima uzsiaugint patiems sode ir yra seklu pirkti, kiti sako, jog jie atvezami is uzsienio... gal kas zinot kaip is tikruju yra
i puokstes yra dedamos tokios smulkios, ilgos zolytes, nu tokie nutise gaunasi, atrodo, gelininkai juos vadina usais, kazi is kur juos gauna vieni sako galima uzsiaugint patiems sode ir yra seklu pirkti, kiti sako, jog jie atvezami is uzsienio... gal kas zinot kaip is tikruju yra
mes taip buvom papuose savo mazosios krikstynu stala>atrode nuostabiai.Na cia gelytes padetos nea ant to stalo
Papildyta:
Vaizdas is virsaus
Papildyta:
Vaizdas is virsaus
wau kokios fainos gelytes
idomu kur tu jas idejai ir po to lapais apsukai
idomu kur tu jas idejai ir po to lapais apsukai