Įkraunama...
Įkraunama...

Puokštės

Ačiū merginos, tam jaučiu silpnybę... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 06 09, 22:03)
Ačiū merginos, tam jaučiu silpnybę... mirksiukas.gif

aš tai lydausi dėl gėlių ax.gif
Šiandien nusipirkau puokšte iš džiovintu gėlių,super dar pati truputi pakeičiau tai išvis grožis.
Sakė kartais apipurkšti plaukų laku,tik va klausimas man iškilo ar rožių žiedai su laiku nepradeda ruduoti g.gif kiek esu džiovinusi tai vienos pasidaro rudos,o kitos net į ruduma nepanašėja.Tai kaip yra
Atsakyti
kazi merginos ka reikia padaryt, kad dirbtine gele nenubluktu nuo saules g.gif sakau gal laku apipurkst... ax.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif labai jau grazios cia sudetos puokstes tai norejau paklausti gal kuri Viliete galetu ir noretu man padeti jau uz 3 savaiciu isteku, bet nerandu floristes kuri galetu padeti aptarti ir padaryti puokste arba gal kuri galetu kokia floriste parekomenduoti bigsmile.gif bigsmile.gif
4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O cia mano lelija,na ne puokkste,alia vistiek graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Jo, jau lelijai nereikia nei puokščių, pati save puošia thumbup.gif
Atsakyti

Taip ir mano tokia pat lelija pamalonina savo žiedais , gražu.
Atsakyti
Mielos floristės ir prijaučiančios joms!!! Idėjų man netrūksta,bet vat techninė pusė, truputį stringa. Turiu mintį puokštei,kuriai reikėtų gyvatės. Na niekaip nesugalvoju iš ko būtų galima ją padaryti g.gif g.gif g.gif Gal kam kiltų kokia mintelė???
Atsakyti
Niu nelabai supratau kokios tau gyvatės reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos help.gif
i puokstes yra dedamos tokios smulkios, ilgos zolytes, nu tokie nutise gaunasi, atrodo, gelininkai juos vadina usais, kazi is kur juos gauna g.gif vieni sako galima uzsiaugint patiems sode ir yra seklu pirkti, kiti sako, jog jie atvezami is uzsienio... gal kas zinot kaip is tikruju yra ax.gif
Atsakyti
user posted imagemes taip buvom papuose savo mazosios krikstynu stala>atrode nuostabiai.Na cia gelytes padetos nea ant to stalo smile.gif smile.gif
Papildyta:
user posted image

Vaizdas is virsaus smile.gif smile.gif
Atsakyti
wau kokios fainos gelytes bigsmile.gif thumbup.gif
idomu kur tu jas idejai ir po to lapais apsukai ax.gif
Atsakyti