aš tai surankioti ir persodinti į viena vieta bandau, nes nusipirkom sklypa, tai visur pridige pievutėje. Nepakenks jom persodinimas?
QUOTE(IngridaB @ 2009 04 13, 09:05)
Pražydo šiltnamyje žemaūgės tulpės.Ir paprastos raudonos dar nežydi,bet parsivežiau namo ir po poros dienų prasiskleidė vazoje.Kaip tik velykoms.
Koks grožis
vakar pas broliene fotografuota tiesiog lauke... pas mane dar kolkas ne viena neisiskleide...
QUOTE(Diglė @ 2009 04 13, 09:18)
aš tai surankioti ir persodinti į viena vieta bandau, nes nusipirkom sklypa, tai visur pridige pievutėje. Nepakenks jom persodinimas?
Persodinkit, nes, paskui, kai nužydi nebegalima matyti, kur jos yra, tik persodinusi palaistykit, kai tiek sausa. Tik tiek, kad po persodinimo jos suvargs ir gali nebežydėti. Tad kitas variantas, galit persodinti, kai nužydės, pradės gelsti lapai, tik nepavėluokit iškasti, nes paskui neberasit, kur jos yra.
gražūs žiedai
Pas mane ant saulytes viena zemauge prasiskleide ir vienas narciziukas besiskleidzia,zydi puskinijos ir scyles.Toks dziaugsmas,kiekvienas ziedelis pralinksmina.
QUOTE(Aderaa @ 2009 04 14, 08:58)
Pas mane pražydo pirmosios tulpės, žemaūgės.
Kaip gražu ir šilta
Koks grožis, net pavydas ima
Norėčiau paklausti , gal kuriai taip buvo:
pirmaisiais metais pirktinių tulpių žiedai buvo labai dideli, o antraisiais jau žymiai mažesni. Gal čia visų užsienietiškų tulpių bėda? O gal aš ką nors ne taip padariau
pirmaisiais metais pirktinių tulpių žiedai buvo labai dideli, o antraisiais jau žymiai mažesni. Gal čia visų užsienietiškų tulpių bėda? O gal aš ką nors ne taip padariau
QUOTE(speciuke @ 2009 04 15, 00:01)
Koks grožis, net pavydas ima
Tiesiog nepersodinant užsienietiškas tulpes jų žiedai smulkėja, koteliai plonėja, todėl visai neblogai , jei yra galimybė persodinti kiekvienais metais iškasi, o rudenį vėl susodini. Senosops tarybinės tulpės, kad ir daug metų persodintos nesmulkėja, o su užsienietiškom , kaip matot kiek kitaip. Nors aš užsienietiškas maždaug kas trys metai persodinu.
QUOTE(speciuke @ 2009 04 14, 23:01)
pas mane ir taippat... labai liudna pasidare, kai pamaciau prazydusias siemet, pernai labai grazios buvo... dideles
aciu,stasele uz pastebejima, reiks reiskias visas uzsienietiskas kiekvienais metais persodinet