o as vakar turgui nusipirkau geltonu tulpiu,tai taip pavasariu pakvipo,kad net negaliu
Sveikos,gal kas patartumėt ką daryt su tulpių svogūnėliais kuriuos gavau iš gėlininkės,jie buvo atvežti su žiedais į turgų,tai jie jau žiedus išauginę labai gaila būtų supūdyt,nes labai gražūs žiedai buvo,dabar aš nežinau ką daryt,ar kišt į žemę ar laikyt iki rudens?
QUOTE(Birutė5 @ 2009 03 17, 21:04)
Sveikos,gal kas patartumėt ką daryt su tulpių svogūnėliais kuriuos gavau iš gėlininkės,jie buvo atvežti su žiedais į turgų,tai jie jau žiedus išauginę labai gaila būtų supūdyt,nes labai gražūs žiedai buvo,dabar aš nežinau ką daryt,ar kišt į žemę ar laikyt iki rudens?
as kisciau i zeme...
As kisciau i zeme vazonelyje,o kai bus silciau-gal po menesio-i zeme,nes dabar jiems gali buti per salta ir per dregna,gali suputi.
QUOTE(Birutė5 @ 2009 03 17, 21:04)
Geiau laikyti juos iki rudens.bet ne vazonelyje.Daugiau informacijos patarciau kreiptis i Knifofija ,ji tulpes augino ne vienus metus
Aš kiekvieną dieną savo gėlynus apeinu ir skaičiuoju, kiek rūšių jau išlindo galiu pasidžiaugti jau 13
pasmane irgi tulpes sudyge po kokius 3 cm
Gerai, kad popieriukus iš rudens pasodintoms gėlytėms palikau, o tai per žiemą pamiršau kur ką pakišau . vakar buvau sode- viskas taip laukia šilumos . Pakrapštinėjau- gyvybė yra
galim dekot oram-tulpes visur greitai dygsta.
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 27, 13:21)
Gerai, kad popieriukus iš rudens pasodintoms gėlytėms palikau, o tai per žiemą pamiršau kur ką pakišau . vakar buvau sode- viskas taip laukia šilumos . Pakrapštinėjau- gyvybė yra
Kad nepamirstum kur kas,pasinaudok cia jau minetu patarimu-uzrasyk pavadinima ant vienkartinio peilio ir ismeik salia.Super padeda.
Merginos,ar nereikia dabar patresti musu dygstanciu tulpyciu?zinoves,patarkit.
QUOTE(satanele @ 2009 03 22, 17:10)
Valio ,apziurejau kad lenda tulpiu daigeliai
Smagu, kad dabar lenda, o mano jau is rudens islindo ir dabar yra kokiu 4 cm., spalva lapu neaiski, nezinau, kaip bus