Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

o as vakar turgui nusipirkau geltonu tulpiu,tai taip pavasariu pakvipo,kad net negaliu yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas patartumėt ką daryt su tulpių svogūnėliais kuriuos gavau iš gėlininkės,jie buvo atvežti su žiedais į turgų,tai jie jau žiedus išauginę labai gaila būtų supūdyt,nes labai gražūs žiedai buvo,dabar aš nežinau ką daryt,ar kišt į žemę ar laikyt iki rudens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 03 17, 21:04)
Sveikos,gal kas patartumėt ką daryt su tulpių svogūnėliais kuriuos gavau iš gėlininkės,jie buvo atvežti su žiedais į turgų,tai jie jau žiedus išauginę labai gaila būtų supūdyt,nes labai gražūs žiedai buvo,dabar aš nežinau ką daryt,ar kišt į žemę ar laikyt iki rudens? g.gif

as kisciau i zeme...
Atsakyti
As kisciau i zeme vazonelyje,o kai bus silciau-gal po menesio-i zeme,nes dabar jiems gali buti per salta ir per dregna,gali suputi.
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 03 17, 21:04)

Geiau laikyti juos iki rudens.bet ne vazonelyje.Daugiau informacijos patarciau kreiptis i Knifofija thumbup.gif ,ji tulpes augino ne vienus metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 18 kovo 2009 - 15:16
Valio ,apziurejau kad lenda tulpiu daigeliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš kiekvieną dieną savo gėlynus apeinu smile.gif ir skaičiuoju, kiek rūšių jau išlindo blink.gif galiu pasidžiaugti jau 13 thumbup.gif
Atsakyti
pasmane irgi tulpes sudyge po kokius 3 cm smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad popieriukus iš rudens pasodintoms gėlytėms palikau, o tai per žiemą pamiršau kur ką pakišau biggrin.gif . vakar buvau sode- viskas taip laukia šilumos rolleyes.gif . Pakrapštinėjau- gyvybė yra clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
galim dekot oram-tulpes visur greitai dygsta.
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 27, 13:21)
Gerai, kad popieriukus iš rudens pasodintoms gėlytėms palikau, o tai per žiemą pamiršau kur ką pakišau biggrin.gif . vakar buvau sode- viskas taip laukia šilumos rolleyes.gif . Pakrapštinėjau- gyvybė yra clap.gif  thumbup.gif

Kad nepamirstum kur kas,pasinaudok cia jau minetu patarimu-uzrasyk pavadinima ant vienkartinio peilio ir ismeik salia.Super padeda.

Merginos,ar nereikia dabar patresti musu dygstanciu tulpyciu?zinoves,patarkit.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 22, 17:10)
Valio ,apziurejau kad lenda tulpiu daigeliai thumbup.gif  4u.gif

Smagu, kad dabar lenda, o mano jau is rudens islindo ir dabar yra kokiu 4 cm., spalva lapu neaiski, nezinau, kaip bus g.gif
Atsakyti