O aš radau dar tulpių ir kitokių gėlių dar vieną dėžutę nepasodintų Tulpytės liko mažos 10 cm.,tai galvoju gal į vazonėlius susodint
QUOTE(grite @ 2008 12 21, 22:01)
O aš radau dar tulpių ir kitokių gėlių dar vieną dėžutę nepasodintų Tulpytės liko mažos 10 cm.,tai galvoju gal į vazonėlius susodint
o gal geriau pavasariui palikti kokiam pusdregniam rusy
as kai pirkau svogunelius rudeni pas augintoju tulpiu, tai jie man patare sausio men jau parnesti vazonelius is lauko jau... tada turetu suzydeti kovo 8 tai as irgi manau, kad gal jau veloka... sako turi isisaknyti is rudens...
QUOTE(tvigra @ 2008 12 21, 22:34)
Ir as turiu svoguneliu, labai graziu tulpiu...
Bet bijau sodinti dabar jau, zeme gal ir neissalus, bet labai slapia.
O jeigu ne, tai ka paskui, pavasari jas sodint???
Svoguneliai turi zalias "uodegeles", tai cia jau dygsta ar kaip?
As tai galvoju pasodint i siltnami, o pavasari iskast ir persodint prie namo, kaip sakot?
Bet bijau sodinti dabar jau, zeme gal ir neissalus, bet labai slapia.
O jeigu ne, tai ka paskui, pavasari jas sodint???
Svoguneliai turi zalias "uodegeles", tai cia jau dygsta ar kaip?
As tai galvoju pasodint i siltnami, o pavasari iskast ir persodint prie namo, kaip sakot?
Sodinciau lauke,nieko ta dregme nepadarys.O siltnamyje tik tokiu atveju,jei ten zeme persala ,nes svoguneliai turi pagauti salcio.Abejoju,ar bus gerai,jei pavasari persodinsi,tegul ir zydi siltnamyje,nes tulpes kitokios geles nei visos kitos,kurias be problemu gali persodinti.
Snik,snik,sniegeli,
Klok musu tulpytem puku pataleli...
Kaip bus grazu pavasareli
Klok musu tulpytem puku pataleli...
Kaip bus grazu pavasareli
man viena tulpininke liepe sausi parnesti i namus vazonelius, kad pražystų kovo 8... siandien net neradau pusnyse... reiks eiti rimciau ieskoti kuria diena
paskutiniu metu man labiausiai patinka tos trumpakotes tulpytes , pavasari negaliu atsigrozeti
QUOTE(satanele @ 2009 02 17, 18:57)
Sveikutes,mano tulpes tik islindo pernai pavasari,ir po kiek laiko ziuriu visos nuvyto ,pakeliu o ojos nukastos nuo svogunelio ,kas tai galetu buti
kurklys arba pele.
Šeštadienį parsivežiau porą tulpių,išsikasųsi iš šiltnamio.Šiltnamyje jau beveik visos sudygę.Tai nuo šeštadienio tiesiog akyse auga.Jau lapeliai baigia išsiskleisti ir matosi sukrautas žiedas.Dabar gailiuosi kam daugiau neišsikasiau. Šiltnamyje dar ant kai kurių užmečiau agroplėvelę.Gaila šis šeštadienis darbo diena,teks perkelti dar savaitei.Na bet kita partija tikrai jei ne kovo 8-tai,tai velykoms žydės.
o pas mane 3 is 5 tikrai nezydes, o likusios dvi irgi kazkaip ne taip atrodo... kazi kame reikalas