Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(MAMICY @ 2008 10 31, 13:58)
iki kada galima sodinti tulpes? dar nevelu?

Iki lapkricio vidurio drasiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 10 27, 17:36)
TULPININKĖS SOS - neperskaičiau temos - gal atsakysite - ar galima sodinti tulpes į kokį vazoną žiemojimui?

Galima nesodinant islaikyti;laikyk tamsioje,vidutinio dregnumo,vesioje vietoje smile.gif
Atsakyti
siandien sukisau viska ka turejau... ir paziurejau kad spalio pradzioj sodinti svoguneliai oho jau kaip priaugine daigeliu g.gif taip ir turi buti? jau is zemes po kokiu 3 cm kyso...
Atsakyti
Parvežė draugė iš Olandijos tulpių svogūnų. Niekad gyvenime neauginau tulpių, bute gyvenam. Ką man su jom dabar daryt? Ar galiu jas susodinti į lovelius po langu? Nebus joms ten per mažai vietos?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 11 05, 09:30)
Parvežė draugė iš Olandijos tulpių svogūnų. Niekad gyvenime neauginau tulpių, bute gyvenam. Ką man su jom dabar daryt? Ar galiu jas susodinti į lovelius po langu? Nebus joms ten per mažai vietos?

na as kai bandziau po 3 svoguniukus susodinti i vid dydzio vazona, tai zinok nieko gero nebuvo blush2.gif neaugo amzinai truko vandens, kai astraukiau paziureti kas darosi, vien saknys buvo vazone blink.gif , tai va taip as ziedu ir nesulaukiau doh.gif jei sodinsi tai nesodink po daug i viena
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 11 05, 11:30)

Vienais metais pasodinau lauke tulpes ir ,kai jau užšąlo atradau dar užsilikusius du tulpių svogūnėlius, tai galvoju pasisodinsiu kambary, vazonėly. Tai pasodinau, išdygo jos, nepražydo ,bet ir tie lapeliai labai varganai atrodė, pavasarį persodinau į lauką, tai tulpelių lapai kitokie paliko, matyt, vazone joms nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 10 27, 16:36)
TULPININKĖS SOS - neperskaičiau temos - gal atsakysite - ar galima sodinti tulpes į kokį vazoną žiemojimui? Nesupūna tokiu oru, neiššala?  g.gif  Nes tokių gražių parsisiunčiau ir bijau sodinti į žemę, nes pas mus tiek lietaus ir nėra labai sausa. Jau pernai supūvo nemažai... Ar dar galiu jas taip sodinti ir ant terasos kur per žiemą laikyti???  g.gif

Va va, ir mane toks pats kalusimas kankina. Turiu juodu tulpikiu svoguneliu is Olandijos parveztu ir nezinau ka daryti. Galvoju sodinti i koki vazona. O kur ji tada padeti? Lauke? Patalpoje? Kokioje temperaturoje laikyti? Ziedeliu noreciau pavasari sulaukti. O gal galima ziema pralaikyti ir ankstyva pavasari i zeme sukisti? Bet ar prazys jos?

QUOTE(merga @ 2008 10 31, 22:25)
Iki lapkricio vidurio drasiai mirksiukas.gif
Papildyta:
Galima nesodinant islaikyti;laikyk tamsioje,vidutinio dregnumo,vesioje vietoje smile.gif

O kada jas tada sodinti?
Atsakyti
Tulpikes dar galima sukisti i zeme lauke.o neturincioms zmeikes sodinti i vazonus.Videliam vazone tuributi nedaugiau kaip svoguneliai.Tarp ju turi +buti po2.5 cm tarpeliai.Panasiai ir nuo krastu smile.gif
Atsakyti
pas mane ryskiai per tankiai suksta.. doh.gif tik tiek kad vazonas gilokas.,, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 09, 22:16)
pas mane ryskiai per tankiai suksta..  doh.gif tik tiek kad vazonas gilokas.,, unsure.gif

Kelis svogunelius gausi persodinti i kita vazoniuka.Esme ta,kad suspausti svoguneliai isleis lapus,bet tie bus nukvake ir vargu bau ar isleis ziedus
Atsakyti
Patarkit ,ar galiu dar sodinti tulpes ,nes dar nusipirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2008 11 19, 20:56)
Patarkit ,ar galiu dar sodinti tulpes ,nes dar nusipirkau g.gif

Be abejo,galit-iki pat pashalo.
Atsakyti
vakar netycia radau tulpiu svoguneliu maiseli (skleroze matyt blush2.gif ), tai ir sukisau i zeme, tikiuosi jie isgyvens g.gif
Atsakyti