Kur pamatau gražių tulpių ten ir perku, ir maximoj ir turguj. Tik turguj perkant būna , kad nusiperki ne tokią, kokia buvo nuotraukoje. Ir iš Florexlit perku. ,,Žalioj stotelėj" irgi gražių gėlių būna.
Aš irgi vakar pasisodinau tulpes, tik nepamirkiau, bet gal nieko, nedaug ju ten mano. Siaip tai as pirkau Maximoj, jau tikrai, kaip rodo ant paveiksliuko, tai super. Siemet tai mes su mama pirkom zemauges, nes man asmeniskai tos aukstos, kai auga po viena nelabai patinka, geriau sodinti grupelemis
Oi, aš tai neatsilaikiau prieš maximines tulpines. Jau tokios gražios O va žaliajame centre nusipirkau du mėlynų tulpių svogūnėlius Žiūrėsim ar tokie ir bus
Mano pernai pirktos maximines tulpes ko puikiausiai žydėjo šiais metais. Tai dabar kur pamatau kokiu nematytų grožybių vis nusiperku. Man jau baisu darosi nuo tos tulpiu lygos
O vakar man mama nupirkom keturis zemaugiu tulpiu svogunelius Erfurto seklose, ji sake, kad ten tikrai didelis pasirinkimas, ir iseina daug pigiau nei maksimose, galima nusipirkti po viena. Brangiausias vnt. 1,20.
O vakar man mama nupirkom keturis zemaugiu tulpiu svogunelius Erfurto seklose, ji sake, kad ten tikrai didelis pasirinkimas, ir iseina daug pigiau nei maksimose, galima nusipirkti po viena. Brangiausias vnt. 1,20.
Na, o kokiame mieste yra ta Erfurto sėklų parduotuvė? man irgi patiktų pirkti po kokius 3 svogūnėlius vienos rūšies, juk paskui pamažu jų prisidaugini. o maximose yra po 5 ar po 10 vienetų.