Sveikos As siais metai tiek daug tulpiu prisipirkau
Ir velnias visos ruzavos kaip tycia gavosi Tai susodinsiu prie namu gal grazu bus
O del auginimo namuose vazonelyje, vienus metus bandziau tai sodinau lapkricio pradzioj ir laikiau jas vazonelyje saldytuve, o po men ant palanges. Prazydo pas mane kazkur sausio pabaigoj, tik sviesos mazoka buvo tai istyso labai. Aj sodinau as hiacintus
QUOTE(myliu``tave @ 2008 09 21, 14:48)
Sveikos
Nieko neišmanau apie gėles,gal ir kvailai paklausiu Ar galima tulpes,narcizus,krokus ir pan. sodinti vazonėlyje ir auginti kambaryje? Ar sužydėtų man ant Kalėdų?
Nieko neišmanau apie gėles,gal ir kvailai paklausiu Ar galima tulpes,narcizus,krokus ir pan. sodinti vazonėlyje ir auginti kambaryje? Ar sužydėtų man ant Kalėdų?
Vargiai.norint,kad zydetu kaledoms reikrjo sodinti rugpjucio pirmoj pusej
a as savo tulpes isveziau parodyt mamai ir palikau...
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 21, 22:46)
a as savo tulpes isveziau parodyt mamai ir palikau...
nieko baisaus, iki gruodzio jas gali sodint, aisku, kad tik pasalo nebutu.
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 19, 13:53)
Jos isleis saknis zemeje,svoguneliai ir neturi buti su saknimis.
O kaip pats ziedas atrodo?
O kaip pats ziedas atrodo?
Tokios lyg i alyvinę, va čia galima pažiūrėti kaip jos atrodo:
http://www.delfi.lt/...php?id=17251738
Sveikutes.Naujame "DARZAS+SODAS+NAMAI"laikrastuko numeryje yra straipsnis apie tulpiu svoguniuku smulkejima,kam idomu galit isigyti.(kaina 1.69ct)
QUOTE(merga @ 2008 09 22, 10:34)
Sveikutes.Naujame "DARZAS+SODAS+NAMAI"laikrastuko numeryje yra straipsnis apie tulpiu svoguniuku smulkejima,kam idomu galit isigyti.(kaina 1.69ct)
Taip straipsnis tikrai naudingas
QUOTE(merga @ 2008 09 21, 23:29)
Vargiai.norint,kad zydetu kaledoms reikrjo sodinti rugpjucio pirmoj pusej
Velnias,o taip norėjau pasipuošti namus
QUOTE(myliu``tave @ 2008 09 22, 17:39)
Velnias,o taip norėjau pasipuošti namus
Dabar sodinamos tulpytes prazys
valentino dienai ir kovo8
QUOTE(merga @ 2008 09 23, 08:36)
O čia gerą mintį davei,reikėtų pasisodinti,gal mamoms moters dienos proga padovanočiau
QUOTE(myliu``tave @ 2008 09 23, 17:12)
O čia gerą mintį davei,reikėtų pasisodinti,gal mamoms moters dienos proga padovanočiau
Liouse
o i lauka jas sodint ar dar ankstoka nes cia man vis tvirtina, kad spali jas sodint