sveikos,
man taip pat mielos dūšiai tos raudonos tarybinės tulpės, primena tuos laikus, kai visa lenino aikštė jose skendėjo
mane paskutiniu metu patraukė prie žemaūgių, tai šiandien nusipirkau tokias kur iš vieno svogūno keli žiedukai būna, bet pamiršau paklaust pavadinimo, teks ryt nueit į turgelį. dar pas tą moteriškę mačiau tokių ankstyvų ankstyvų irisiukų, irgi svogūninių, tai kaip manot, ar jie ten po žemėm su tulpėm nesusipjautų
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 18, 13:53)
šian parsivešiu ( gal dar ir geltonai žydinčių krokų reikia ? )
aham, jei negaila
gal ir narcizu toj kompanijoj esama?
QUOTE(merga @ 2008 09 18, 10:29)
Liouse. .Pirma kisi saldytuvan +3*
Labai aciu uz idomia informacijja
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 18, 14:25)
Susodinau šiemet pirmų kart bliūdan, bliūdą - į lysvę pakavojau - lauksiu pavasario, žiūrėsiu kas gausis.
as be spalio vidurio to nedarysiu. turbut dar veliau.
QUOTE(jurginėlis @ 2008 09 18, 17:05)
sveikos,
man taip pat mielos dūšiai tos raudonos tarybinės tulpės, primena tuos laikus, kai visa lenino aikštė jose skendėjo
mane paskutiniu metu patraukė prie žemaūgių, tai šiandien nusipirkau tokias kur iš vieno svogūno keli žiedukai būna, bet pamiršau paklaust pavadinimo, teks ryt nueit į turgelį. dar pas tą moteriškę mačiau tokių ankstyvų ankstyvų irisiukų, irgi svogūninių, tai kaip manot, ar jie ten po žemėm su tulpėm nesusipjautų
Labutis.Na mustis nesimus ,bet sodink su tarpeliu
nusipirkau zemaugiu tulpiu, 10cm aukscio...
Nusipirkau p.Laimos Adamkienės vardu pavadintų tulpių. Tik jos visai be šaknyčių. Va kas mane neramina.Tai jeigu aš jas įkišių į žemę man jos prigis? Kažkokie labai jau "švieži" tie svogūnėliai atrodo.
QUOTE(SuperWoman @ 2008 09 19, 14:46)
Nusipirkau p.Laimos Adamkienės vardu pavadintų tulpių. Tik jos visai be šaknyčių. Va kas mane neramina.Tai jeigu aš jas įkišių į žemę man jos prigis? Kažkokie labai jau "švieži" tie svogūnėliai atrodo.
Jos isleis saknis zemeje,svoguneliai ir neturi buti su saknimis.
O kaip pats ziedas atrodo?
QUOTE(une @ 2008 09 19, 13:34)
o kokius vazonus jus kisat i zeme? kaip zinot ar tinkamas ar ne? dar vakar nuejau seniuose paziuret ar parasyta , ar atsparus dideliems salciams-jokios info
Jie būna žemi ir platūs. Dugnas beveik visas kiauras, tokiais siaurais plyšeliais, kad netrukdytų šaknims pasiekti žemę. Prie jų nebūna nurodyta temperatūra, o rašo, kad vazonėliai svogūniniams augalams sodinti.
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2008 09 18, 16:05)
sveikos,
ne, nesipjaus. Tik pasitikslinti reikia kokio aukščio jie būna virš žemės, kad neuždengtų vieni kitų.
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 19, 18:48)
Jie būna žemi ir platūs. Dugnas beveik visas kiauras, tokiais siaurais plyšeliais, kad netrukdytų šaknims pasiekti žemę. Prie jų nebūna nurodyta temperatūra, o rašo, kad vazonėliai svogūniniams augalams sodinti.
as klausiau apie keraminius vazonus, kad galeciau pavasari iskelt ant terasos
QUOTE(une @ 2008 09 19, 20:13)
as klausiau apie keraminius vazonus, kad galeciau pavasari iskelt ant terasos
Is esmes gal ir galima butu,bet jei neduok Die,salta ziema butu ar nepersals pats vazonelis
Sveikos
Nieko neišmanau apie gėles,gal ir kvailai paklausiu Ar galima tulpes,narcizus,krokus ir pan. sodinti vazonėlyje ir auginti kambaryje? Ar sužydėtų man ant Kalėdų?
Nieko neišmanau apie gėles,gal ir kvailai paklausiu Ar galima tulpes,narcizus,krokus ir pan. sodinti vazonėlyje ir auginti kambaryje? Ar sužydėtų man ant Kalėdų?