Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 17, 10:14)
Koks miestas?

Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 17, 09:25)
Jei kam reikia tų tarybinių, tais turiu ir man stipriai per daug. Prašom, kreipkitės  4u.gif

kreipiuosi notworthy.gif
Atsakyti
a jei as namu salygom pasisodinciau tulpiu y vazona? kas is to iseitu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 18, 10:54)
a jei as namu salygom pasisodinciau tulpiu y vazona? kas is to iseitu? 4u.gif

Liouse. 4u.gif .Pirma kisi saldytuvan +3*.po geros savaites svoguniukus sodini (drenazas,substraktas(ant virsaus jei yra galimybe upinis smeliukas).Lengvai palaistai ir statai i vesesne viecike(ziurint kada nori,kad tau sudygtu).Po men trauki ir kambario t* laikai(vis potruputi palaistydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 18, 11:29)
Liouse. 4u.gif .Pirma kisi saldytuvan +3*.po geros savaites svoguniukus sodini (drenazas,substraktas(ant virsaus jei yra  galimybe upinis smeliukas).Lengvai palaistai ir statai i vesesne viecike(ziurint kada nori,kad tau sudygtu).Po men trauki ir kambario t* laikai(vis potruputi palaistydama smile.gif

a tai kad tos vesesnes vietos pas mane nerasta... nebent y balkona isnest galiu... g.gif a kiek svoguneliu galiu sodint pvz y 15cm skersmens vazona?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 09 18, 10:15)
kreipiuosi  notworthy.gif

šian parsivešiu wink.gif ( gal dar ir geltonai žydinčių krokų reikia rolleyes.gif ? )
Atsakyti
Susodinau šiemet pirmų kart bliūdan, bliūdą - į lysvę pakavojau smile.gif - lauksiu pavasario, žiūrėsiu kas gausis.
Atsakyti
As irgi pirma karta susodinau i bliuda smile.gif [Atsiprasau ,kad be lietuvisku raidziu rasau.Dar kompas iki galo nasutaisytas blush2.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 18, 11:50)
a tai kad tos vesesnes vietos pas mane nerasta... nebent y balkona isnest galiu... g.gif  a kiek svoguneliu galiu sodint pvz y 15cm skersmens vazona?

Nu man atrodo 3-5 svoguniukai tai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 18, 13:53)
šian parsivešiu wink.gif ( gal dar ir geltonai žydinčių krokų reikia  rolleyes.gif ? )

A ko anksciau kroku nepasiulei verysad.gif .Daba kai jau prisiprkau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 18, 16:05)
A ko anksciau kroku nepasiulei verysad.gif .Daba kai jau prisiprkau... doh.gif

tik dabar prisiminiau, kad labai jau apsivaikavo ir taip iškasus labai daug išmečiau - pačius mažiausius svogūnėlius. Dabar galvos skausmas kur juos visus reiks "patalpint" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 17, 08:54)
nebematau pirkti tokių ''tarybinių'', jos puikiai tiktų tam reikalui. matyti foto priekyje:

user posted image

pameni gegužės paradus? mirksiukas.gif [na nžn tavo amžiaus blush2.gif , gal ir nepameni..]

man jos pacios tulpiskiausios smile.gif tulpes.

QUOTE(Sraunius @ 2008 09 17, 10:28)

noriu ir as. kur, kaip, po kiek?

QUOTE(Sraunius @ 2008 09 18, 13:53)
šian parsivešiu wink.gif ( gal dar ir geltonai žydinčių krokų reikia  rolleyes.gif ? )

visko reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 09 18, 16:23)
noriu ir as. kur, kaip, po kiek?
visko reikia  rolleyes.gif

nepardavinėju - atiduodu biggrin.gif Širdžiai ramiau, kad nereiks išmest wink.gif
(vakare parašysiu kuo galiu pasidalint wink.gif )
Atsakyti