Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(vvandene @ 2008 09 16, 17:17)
siandien Senukuose pirkau. o juose galima palikt kelis metus neiskasant ,ane?

ar dar labai per anksti tulpes sodint? paskutinis  nestuke.gif  menuo, taip noriu susodint, kol dar pajudu  rolleyes.gif

Galima jau sodinti
Atsakyti
Jei oras leis,tai planuoju savo rutu darzelyje sodinima pradeti sestadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 09 16, 17:17)
ar dar labai per anksti tulpes sodint? paskutinis  nestuke.gif  menuo, taip noriu susodint, kol dar pajudu  rolleyes.gif

Geriau tegu vyras pasodina,nes ten ir pakast ,ir pasilankstyt reikia,o tai bus kaip man-apravejau geliu darzeli ir nubego vandenys menesiu anksciau...
Dabar,kai atveso,visai galima sodinti.Bet ir po gimdymo ,lapkriti irgi galesi pasodinti.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 16, 23:50)
Geriau tegu vyras pasodina,nes ten ir pakast ,ir pasilankstyt reikia,o tai bus kaip man-apravejau geliu darzeli ir nubego vandenys menesiu anksciau...
Dabar,kai atveso,visai galima sodinti.Bet ir po gimdymo ,lapkriti irgi galesi pasodinti.

Ir leliukas svieziu oru pakviepuos ir mamike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 17, 01:08)
Ir leliukas svieziu oru pakviepuos ir mamike  smile.gif

Oi merginos jau ir as pro tuos skyrius negaliu ramiai praeiti. nusipirkau kaufmano tulpiu raudonu su geltonais krastais.Taip pat visiskai geltonas paemiau naujove kazkokia ir ilgai zydi. lotuliukas.gif doh.gif vyras pamatys bus man gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Dar ir cia pasiteirausiu, ar karedliu ligos ir kenkejai tokie kaip tripsai nepuola tulpiu? As tokiu grozybiu prisipirkau blush2.gif
Atsakyti
"Metu" issamia info apie tripsus wink.gif
Tabakiniai tripsai (Thrips tabaci) ir šiltadaržiniai tripsai (Heliothrips haemorrhoidalis Bouche) čiulpia augalo sultis. Ant apniktų lapų atsiranda smulkių balsvų dėmelių. Lapai įgauna sidabrišką atspalvį, labiau pažeisti – džiūsta. Tripsai gali platinti virusus. Suaugėliai apie 1 mm ilgio, siauro, gelsvos ar tamsiai rudos spalvos kūno. Sparneliai tiesūs, siauri. Lervos gelsvos, bet blyškesnės. Ropoja tripsai greitai, truputį vinguriuodami. Viena patelė padeda iki 100 kiaušinėlių. 25-28oC šilumoje šiltadaržiniai tripsai išsirita per 18-28 dienų. Atšalus orui iki 15oC, šiltadaržinių tripsų vystymasis labai sulėtėja, o sumažėjus oro drėgmei iki 50 %, lervos masiškai žūva. Žiemoja viršutiniame dirvos sluoksnyje ir po augalų liekanomis. Kai tripsų daug, purškiama insekticidais. Profilaktiškai naikinamos piktžolės, nes pavasarį tripsai minta jų sultimis, nuėmus derlių sunaikinamos augalinės atliekos.
Papildyta:

Taip,kad ,tamstos,tulpytes isliks sveikos clap.gif
Atsakyti
Dekui dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 16, 13:42)
man patiko tavo pasodintos tarp obelu berods g.gif  wub.gif noriu ir as kazka panasaus, tik neturiu tos pacios spalvos daug svoguneliu doh.gif o misraines kazkaip nelabai noriu g.gif

Vejon sodindama rizikuoji, kažkaip reik pataikyt nelepias rūšis paprastas, tikrai jau neveislines. Juk neiškasinėsi iš velėnos.

nebematau pirkti tokių ''tarybinių'', jos puikiai tiktų tam reikalui. matyti foto priekyje:

user posted image

pameni gegužės paradus? mirksiukas.gif [na nžn tavo amžiaus blush2.gif , gal ir nepameni..]
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 17, 08:54)
Vejon sodindama rizikuoji, kažkaip reik pataikyt nelepias rūšis paprastas, tikrai jau neveislines. Juk neiškasinėsi iš velėnos.

nebematau pirkti tokių ''tarybinių'', jos puikiai tiktų tam reikalui. matyti foto priekyje:

user posted image

pameni gegužės paradus? mirksiukas.gif [na nžn tavo amžiaus blush2.gif , gal ir nepameni..]

As ne RENA,bet patarsiu:paieskokit pas babces turguj tu "tarybiniu", praejusi pavasari buvau kelis svoguniukus nusipirkus,tai siemet zydejo blush2.gif
Atsakyti
Jei kam reikia tų tarybinių, tais turiu ir man stipriai per daug. Prašom, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 17, 09:25)
Jei kam reikia tų tarybinių, tais turiu ir man stipriai per daug. Prašom, kreipkitės  4u.gif

Koks miestas?
Atsakyti