Aš aplamai alpstu dėl tulpių, o pas tave, Rokoko , jos atrodo tiesiog nuostabiai
Merginos, ar apsimoka investuoti i papugines tulpes? Jauciu kuo mandresnes tuo lepesnes? Ar ne?
Papildyta:
Ups, gal "neinvestuoti" o tiesiog nusipirkti ir pasisodinti
Papildyta:
Ups, gal "neinvestuoti" o tiesiog nusipirkti ir pasisodinti
Niu,merginos parsitempiau dar dvieju rusiu tulpikes .juk sakiau-esu maniake
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 14:25)
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 13:25)
Geriau palauk "Sodu kraites" prie Mokytoju namu-ten svogunelius atveza profesionalai.Gaunasi siek tiek brangiau nei prekybos centruose ,bet tikrai kokybiski,maziau sergantys ir priprate prie Lietuveles salygu.
Dar man patinka is motereliu-mociuciu nupirkti,pas jas buna senu istvermingu rusiu.Pries koki 20-25 metus Lietuvos tulpiu augintojai garsejo visoje Sajungoje,tik olandiskos tulpes viska isstume.
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 12, 20:01)
Geriau palauk "Sodu kraites" prie Mokytoju namu-ten svogunelius atveza profesionalai.Gaunasi siek tiek brangiau nei prekybos centruose ,bet tikrai kokybiski,maziau sergantys ir priprate prie Lietuveles salygu.
Dar man patinka is motereliu-mociuciu nupirkti,pas jas buna senu istvermingu rusiu.Pries koki 20-25 metus Lietuvos tulpiu augintojai garsejo visoje Sajungoje,tik olandiskos tulpes viska isstume.
supranti,"Sodu kraite"bus Vilniuj,o as paklaipedy .Ir jei buciau Vilniuj,tai jauciu prekybininkai ir butume laimingi,bet MB jauciu,kad nelabai
Uztat 26-28 dienom muge bus Klaipedoje.Ech kaip as jos laukiu
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 11, 23:25)
Aš aplamai alpstu dėl tulpių, o pas tave, Rokoko , jos atrodo tiesiog nuostabiai
ačiū
Keičiu jas dabar kitomis
norėtųsi, kad tos pievoje amžinai atželtų
QUOTE(vinciene @ 2008 09 12, 07:29)
o tokių RIMI mačiau(bent jau panašios )
aš ten nemačiau, bet savaitgalį radau vln mugėje [panašias, t.y. ''green spring'']
QUOTE(Bijuna @ 2008 09 12, 10:50)
Merginos, ar apsimoka investuoti i papugines tulpes? Jauciu kuo mandresnes tuo lepesnes? Ar ne?
Tiegiog KASMET vasarai teks iškasinėt. pasirūpink specialiais puodeliais kiauradugniais - paprasčiau bus
Aš šiemet pirkau juodas tulpes Quwen of nicht ir rožines Menton, sodinsiu jas kartu.Kadaise mačiau florekslito kataloge šitokiį spavų derinį O del kiauradugnių vazonelių sodinimui aš jų tiesiog nerandu o gal ieškot nemoku,tiesiog paiimsiu didelę puslę nuo mineralinio 3l ir išpjaustysiu daug išpjovimų,skylučių.
QUOTE(rokoko @ 2008 09 15, 16:32)
norėtųsi, kad tos pievoje amžinai atželtų
man patiko tavo pasodintos tarp obelu berods noriu ir as kazka panasaus, tik neturiu tos pacios spalvos daug svoguneliu o misraines kazkaip nelabai noriu
QUOTE(Lewisia @ 2008 09 16, 13:07)
O del kiauradugnių vazonelių sodinimui aš jų tiesiog nerandu o gal ieškot nemoku,tiesiog paiimsiu didelę puslę nuo mineralinio 3l ir išpjaustysiu daug išpjovimų,skylučių.
siandien Senukuose pirkau. o juose galima palikt kelis metus neiskasant ,ane?
ar dar labai per anksti tulpes sodint? paskutinis menuo, taip noriu susodint, kol dar pajudu