Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Aš aplamai alpstu dėl tulpių, o pas tave, Rokoko , jos atrodo tiesiog nuostabiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 11 rugsėjo 2008 - 23:28

user posted image
[/quote]

o tokių RIMI mačiau(bent jau panašios ) thumbup.gif
Atsakyti
http://www.botanikos...gallery/album90
Prasom pasigrozeti blush2.gif
Papildyta:
O cia dar
http://www.fotokroni...
Atsakyti
Merginos, ar apsimoka investuoti i papugines tulpes? Jauciu kuo mandresnes tuo lepesnes? Ar ne?
Papildyta:
Ups, gal "neinvestuoti" o tiesiog nusipirkti ir pasisodinti ax.gif
Atsakyti
Niu,merginos parsitempiau dar dvieju rusiu tulpikes blush2.gif.juk sakiau-esu maniake wacko.gif ph34r.gif fool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 14:25)
Niu,merginos parsitempiau dar dvieju rusiu tulpikes blush2.gif.juk sakiau-esu maniake wacko.gif  ph34r.gif  fool.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 12 rugsėjo 2008 - 12:26
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 13:25)
Niu,merginos parsitempiau dar dvieju rusiu tulpikes blush2.gif.juk sakiau-esu maniake wacko.gif  ph34r.gif  fool.gif  lotuliukas.gif

Geriau palauk "Sodu kraites" prie Mokytoju namu-ten svogunelius atveza profesionalai.Gaunasi siek tiek brangiau nei prekybos centruose ,bet tikrai kokybiski,maziau sergantys ir priprate prie Lietuveles salygu.
Dar man patinka is motereliu-mociuciu nupirkti,pas jas buna senu istvermingu rusiu.Pries koki 20-25 metus Lietuvos tulpiu augintojai garsejo visoje Sajungoje,tik olandiskos tulpes viska isstume.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 12, 20:01)
Geriau palauk "Sodu kraites" prie Mokytoju namu-ten svogunelius atveza profesionalai.Gaunasi siek tiek brangiau nei prekybos centruose ,bet tikrai kokybiski,maziau sergantys ir priprate prie Lietuveles salygu.
Dar man patinka is motereliu-mociuciu nupirkti,pas jas buna senu istvermingu rusiu.Pries koki 20-25 metus Lietuvos tulpiu augintojai garsejo visoje Sajungoje,tik olandiskos tulpes viska isstume.

supranti,"Sodu kraite"bus Vilniuj,o as paklaipedy lotuliukas.gif .Ir jei buciau Vilniuj,tai jauciu prekybininkai ir butume laimingi,bet MB jauciu,kad nelabai lotuliukas.gif
Uztat 26-28 dienom muge bus Klaipedoje.Ech kaip as jos laukiu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 11, 23:25)
Aš aplamai alpstu dėl tulpių, o pas tave, Rokoko , jos atrodo tiesiog nuostabiai thumbup.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
Keičiu jas dabar kitomis ax.gif
norėtųsi, kad tos pievoje amžinai atželtų rolleyes.gif

QUOTE(vinciene @ 2008 09 12, 07:29)
o tokių RIMI mačiau(bent jau panašios ) thumbup.gif

aš ten nemačiau, bet savaitgalį radau vln mugėje thumbup.gif [panašias, t.y. ''green spring'']

QUOTE(Bijuna @ 2008 09 12, 10:50)
Merginos, ar apsimoka investuoti i papugines tulpes? Jauciu kuo mandresnes tuo lepesnes? Ar ne?

Tiegiog KASMET vasarai teks iškasinėt. pasirūpink specialiais puodeliais kiauradugniais - paprasčiau bus 4u.gif
Atsakyti
Aš šiemet pirkau juodas tulpes Quwen of nicht ir rožines Menton, sodinsiu jas kartu.Kadaise mačiau florekslito kataloge šitokiį spavų derinį thumbup.gif O del kiauradugnių vazonelių sodinimui aš jų tiesiog nerandu o gal ieškot nemoku,tiesiog paiimsiu didelę puslę nuo mineralinio 3l ir išpjaustysiu daug išpjovimų,skylučių.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 15, 16:32)

norėtųsi,  kad tos pievoje amžinai atželtų rolleyes.gif

man patiko tavo pasodintos tarp obelu berods g.gif wub.gif noriu ir as kazka panasaus, tik neturiu tos pacios spalvos daug svoguneliu doh.gif o misraines kazkaip nelabai noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 09 16, 13:07)
O del kiauradugnių vazonelių sodinimui aš jų tiesiog nerandu o gal ieškot nemoku,tiesiog paiimsiu didelę puslę nuo mineralinio 3l ir išpjaustysiu daug išpjovimų,skylučių.

siandien Senukuose pirkau. o juose galima palikt kelis metus neiskasant ,ane?

ar dar labai per anksti tulpes sodint? paskutinis nestuke.gif menuo, taip noriu susodint, kol dar pajudu rolleyes.gif
Atsakyti