Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(staselė @ 2008 09 08, 21:16)
O man pelės preitą žiemą iš darželio sugraužė tulpių svogūnėlius. Labai mažai beliko. schmoll.gif

Turejau ir as toki malonuma.Tik va narcizu net neparagavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 21:06)
2 varijantas schmoll.gif .Per kelias dienas suede 8 25-30 kg moliugus su visom dezem (platmasinem)verysad.gif

Gal reikejo kokiu lasiniu padeti lotuliukas.gif svogunai butu like sveiki biggrin.gif
Bet jei rimtai,tai tikrai labai isbadeje peles.Dar neketo girdeti,kad plastmasines dezes estu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 09 08, 22:32)
Gal reikejo kokiu lasiniu padeti lotuliukas.gif svogunai butu like sveiki biggrin.gif
Bet jei rimtai,tai tikrai labai isbadeje peles.Dar neketo girdeti,kad plastmasines dezes estu g.gif

tai cia ziurkes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 20:06)
2 varijantas schmoll.gif .Per kelias dienas suede 8 25-30 kg moliugus su visom dezem (platmasinem)verysad.gif

blink.gif tai siaubinga
sunku patiketi del deziu g.gif

siaip jei tokia tragiska padetis, juk yra imoniu, kurios uzsiima kenkeju naikinimu bustuose, tame tarpe ir grauziku. tan galima issikviesti darbuotojus i savo busta, ir jie atlieka reikala, jei reikia - pakartotinai. Gal jie turi kokiu spec. priemoniu labai veiksmingu, gal gyventojams parduotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 22:55)
tai cia ziurkes verysad.gif

Taip,plastmase valgo ziurkes.Pas mus,Vilniaus senamiesty,pries pora metu buvo viena atsiradus,tai sakes-ji net betona pragrauzia.
Labiausiai mane uzkniso ziurkiu nuodu aprasas-"numirsta letai ir neskausmingai".2 savaites visus padetus nuodus surydavo ir vel sekancia nakti pasirodydavo.Kiek zalos per 2 savaites padare,tai ne tas zodis.O sodyboj tulpiu svogunelius as stengiuosi sukabinti maiseliuose ant rusio lubu,tada ne taip lengva pasiekti,nes rugpjuty,kai peles sulekia is lauku,tai shakes... doh.gif Aisku,moliugu nesukabinsi... bigsmile.gif
Is darzelio peles ir pelenai kazkaip atsirenka,ka esti.Pvz,narcizai joms ryskiai nepatinka,bet mano tulpytes "Linksmoji nasle" visos iki vienos dingo,nors visai nemazai buvo:po vienos ziemos liko gal 4 is kokiu 25,jas dar iskasiau ir padauginau-tada pavasari ne vienos neradau.
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2008 09 08, 21:16)
O man pelės preitą žiemą iš darželio sugraužė tulpių svogūnėlius. Labai mažai beliko. schmoll.gif

O kada sodinot?
Man cia kilo tokia fix ideja-gal,kai pasodini koki lapkriti,ne taip sugrauzia? Jei prisimenat,ziema rasiau,kad as megstu eksperimentuoti-sodinau ir lapkriti,ir gruodi,o sia ziema sausio 21 d. ikisau svogunelius,atlydys buvo.Visi saltaisiais mensiais sodinti svoguneliai isliko,puikiai zydejo,o tuos,kurie rugsejo pab.-spali sodinti arba metams palikti buvo neiskasant,visus juos gerokai praretino kazkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daugvaikuciu: 09 rugsėjo 2008 - 01:26
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 22:06)

žodžiu, negalt nieko laikyti rūsy... o tai čia namuose pas Jus ar sode kur nors? nes jeigu pas mane tokių padarų atsirastų, tai ko gero iš karto numirčiau iš baimės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 09, 07:21)
žodžiu, negalt nieko laikyti rūsy... o tai čia namuose pas Jus ar sode kur nors? nes jeigu pas mane tokių padarų atsirastų, tai ko gero iš karto numirčiau iš baimės blink.gif

Po namu rusy.Bandziau samdyti imone uzsiimancia grauziku utelizavimu,bet kaimynai nesutiko prisideti prie saskaitos apmokejimo.O kaip bebutu 700 lt.vienam biski per skaudziai.Siemet bandysiu visa gera sandelioti ukiniame pastate smile.gif pinoplasto dezese ant lentynu,rasi tos parazites sienom nelaipioja smile.gif
Atsakyti
IŠ PATIRTIES ŽINUA, KAD LAIPIOJA, PAS MUS BUVO Į STOGĄ ĮSIVEISĘ, NA JOS KO GERO LAUKINĖS, BET PADĖJO TIK KAI VISUR TŲ RAUDONŲ TABLEČIŲ PRIKIŠOM.

nA, MANO TULPYTĖS JAU LAUKIA SAVO EILĖS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 09, 08:32)
Siemet bandysiu visa gera sandelioti ukiniame pastate smile.gif  pinoplasto dezese ant lentynu,rasi tos parazites sienom nelaipioja smile.gif

Turiu Jus nuvilti-joms putplastis irgi patinka doh.gif
O sienomis ir lubomis jos puikiai vaiksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 09, 15:30)
Turiu Jus nuvilti-joms putplastis irgi patinka doh.gif
O sienomis ir lubomis jos puikiai vaiksto doh.gif

Vadinas kisiu i (lemeniuka) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 09, 21:33)
Vadinas kisiu i (lemeniuka) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir pakabinsi kaip skilandi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikios. Noriu paklausti ar BUTINA VISAS tulpes iskasti g.gif ? Nu man ju laikymas problemas kelia. As taip ju noriu, bet geriausiai gutu jeigu sukisai i zeme ir vsio rolleyes.gif Noriu Daug tulpiu, bet jei reikia iskasineti tai veltui pinigus ismesiu.
Atsakyti