Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(kriro @ 2008 09 07, 10:54)
vakr senukuose ieškojau tu indeliu tulpem sodint ir neradau g.gif

,,Žalioj stotelėj" buvo tų indelių.
Atsakyti
o čia ta žalia stotelė tai vilniuj? ar kokiam kitam mieste? na, reikės ieškot.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 08, 09:48)
o čia ta žalia stotelė  tai vilniuj? ar kokiam kitam mieste? na, reikės ieškot.. unsure.gif

Kalvariju g. yra. Prie kalvariju turgaus Vilniuje
Atsakyti
ačiū labai, bandysiu ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 07, 10:54)
vakr senukuose ieškojau tu indeliu tulpem sodint ir neradau g.gif

Pries koki menesi esu pirkusi Schetelinge, Kaune.
Atsakyti
Klausot,panos,nu as cia biski ne i tema,bet apie kokius indelius eina sneka?blush2.gif
Atsakyti
Svogūninėm gėlėm sodint. Panevėžy gavau tik Bauhauf'e, nes kitur niekur nemačiau. Nebent dar Žalioj stotelėj yra. Ten dar nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 12:32)
Klausot,panos,nu as cia biski ne i tema,bet apie kokius indelius eina sneka?blush2.gif

Yra tokios plastmasines dezutes svoguneliams sudeti-ir lengviau su jom iskasti,ir peles nesueda svoguneliu,nes jie,pasirodo,labai skanus...
Sakau,gal kokiu cesnaku uzpilu apdoroti tuos svoguneliu,kad nebutu skanus...
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 09 08, 15:10)
Yra tokios plastmasines dezutes svoguneliams sudeti-ir lengviau su jom iskasti,ir peles nesueda svoguneliu,nes jie,pasirodo,labai skanus...
Sakau,gal kokiu cesnaku uzpilu apdoroti tuos svoguneliu,kad nebutu skanus...

Nu,zinok,kad nepades ax.gif ,jau nuo tu pilku padlikiu kenciu nesvietiskai;-praeita ziema sukapojo 2 dezes jurginu,kojine kardeliu dezute tulpiu.O viska buvau apdengus agro pleve ir apbarscius ziurknuodziais verysad.gif
Atsakyti
o siaubas kokios žiaurios pas jus pelės, tai gal ten kokios žiurkės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 08, 21:03)
o siaubas kokios žiaurios pas jus pelės, tai gal ten kokios žiurkės? unsure.gif

2 varijantas schmoll.gif .Per kelias dienas suede 8 25-30 kg moliugus su visom dezem (platmasinem)verysad.gif
Atsakyti
O man pelės preitą žiemą iš darželio sugraužė tulpių svogūnėlius. Labai mažai beliko. schmoll.gif
Atsakyti