Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Kozete @ 2007 08 02, 15:54)
Mano tulpių svogūnėliai iškasti ir laukia rudens.  smile.gif
Dabar galvoju ar reikia nuimti tą seną žievelę prieš sodinimą, kuri atšokusi.

Ne , nereikia, kur nukrito tai tiek jau to, bet, kur yra , taqi lai būna. Aš prieš sodinimą dar vandeny su kalio permanganatu pamirkau. bigsmile.gif
Atsakyti
Ar dar nesodinat tulpių?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 23, 21:54)
Ar dar nesodinat tulpių?

As tai dar ne, bijau, kad nesudygtu per anksti ,net ir lepiosios.
Ir is viso pirmiau narcizus sodinu, tulpes spalio pradzioj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 08 24, 13:41)
As tai dar ne, bijau, kad nesudygtu per anksti ,net ir lepiosios.
Ir is viso pirmiau narcizus sodinu, tulpes spalio pradzioj. smile.gif

Tulpes reikia sodint nuo rugsėjo 15 iki spalio 15d.
Atsakyti
esu girdėjusi, kad latviai turi labai daug gražių tulpių rtūšiš. Gal kas auginat?
įdomu, ar Lietuvoje yra kur nors tokių pirkti?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 29, 20:17)
esu girdėjusi, kad latviai turi labai daug gražių tulpių rtūšiš. Gal kas auginat?
įdomu, ar Lietuvoje yra kur nors tokių pirkti?

Biržų rajone Giedrius Rumė augina daug latviškų veislių, tikrai yra labai gražių.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 29, 21:01)
Biržų rajone Giedrius Rumė augina daug latviškų veislių, tikrai yra labai gražių.

o gal yra jo inernetinis puslapis, kur yra nuotraukytės ir paskui gal paštu atsiunčia. ar jau reikia būtinai tik į vietą važiuot
Atsakyti
Radau štai ką:
http://209.85.135.10...p...&lr=lang_lt
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 08 29, 21:56)

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ,,Žalioj stotelėj" tulpių svogūnėlių -pilnavidurių Blue Diamond ir Angeliq. Nuotraukytėse labai gražios atrodo. Įdomu, o kaip iš tikrųjų. Gal kas tokių auginat?
Atsakyti
Jau kokių grožybių yra parduotuvėse, jaučiu,kad paklosiu kokią šimtinę svogūnėliams,kad pavasarį galėčiau žiedais džiaugtis bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, gal turite kokių atsiliepimų ir patirties su "nojaus sėklų" svogūnėliais? Girdėjau, kad šitos formos gėlių sėklos nekokios, dažnai neišdygsta, na o kaip gi su svogūnėliais? ar tokie pat nekokybiški? g.gif
Atsakyti