Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(WANILLE5 @ 2011 06 10, 09:32)

isvada-nustokit pirkti tuos kuponus, nes gero daikto niekas su 50-70 proc nuolaidom neparduoda (juk dar procentus ir organizatoriai pasiima ir nemazus)
arba padarys taip, kad vietoj 3 metu, jau po keliu menesiu leksit kartot procedura
Atsakyti
Na, as nesulaukiau jokiu atsiliepimu ir jau pasidariau akiu kontura smile.gif na ka.. po proceduros jau 5 dienos, sasiukai byra po truputi, bet kazkaip labai skirtingai man akys atrodo sad.gif ir tos linijos nelygios, viena ryskesne akis, kita blankesne sad.gif korekcija po 2 sav., tikrai reikes. Be to skauda dar iki siol sad.gif Tai va. Dariausi Vilniuj, pas Reda Gelvichiene.
Atsakyti
sveikos, gal zinote kur geriausiai daro, vilniuje konturinius antakius, busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal kas bandė Klaipėdoje darytis konturinį? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(toksa @ 2011 07 08, 09:11)
Sveikutes, o gal kas bandė Klaipėdoje darytis konturinį? Kokie atsiliepimai?

Bandeme, kol kas puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2011 07 08, 20:34)
Bandeme, kol kas puikus 4u.gif

O pas kokia meistre daretes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(toksa @ 2011 07 09, 09:11)
O pas kokia meistre daretes? rolleyes.gif

Pas Aiste 4u.gif Jei ka rasykit i az. papasakosiu ax.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas nesidarėte kontūrinio Kaune, Sajuri salone? smile.gif
Atsakyti
na, gal kas paskutiniu metu darėsi kokią nors procedūrą? 4u.gif
Atsakyti
As darysiuos rugsejo 19 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2011 07 06, 11:15)
Na, as nesulaukiau jokiu atsiliepimu ir jau pasidariau akiu kontura smile.gif na ka.. po proceduros jau 5 dienos, sasiukai byra po truputi, bet kazkaip labai skirtingai man akys atrodo sad.gif ir tos linijos nelygios, viena ryskesne akis, kita blankesne sad.gif korekcija po 2 sav., tikrai reikes. Be to skauda dar iki siol sad.gif Tai va. Dariausi Vilniuj, pas Reda Gelvichiene.

R. Gelvichiene man taip pat dare antakius ir akiu voku konturus. Korekcijos reikejo, bet nesiskundziu. Beje, veiksmas vyko pries 2 metus.
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2011 05 18, 12:27)
sveikutes, o gal kuri bande pakoreguoti randelius su konturinio makiazo pagalba?
turiu du randelius, jie balti, tai galvoju ar pavyktu juos uztusuot kad nesimatytu? pasidalinkit patritim  4u.gif

Manau, jog pavyktu. Pas mane prie akies buvo balsva demele, aisku, nedidele, bet kai dare konturini makiaza pasiule uzdeti kamufliazo spalvyte. Ir uolia, dabar tos demeles nesimato.. smile.gif
Atsakyti
sveikutes

gal galit parekomenduot kas nepriekaistingai dirba Kaune?
Atsakyti