QUOTE(Daivuze @ 2011 06 10, 01:25)
Sveikos merginos, siandien dariau virsutiniu voku konturini makiaza pas Erika, su jau apsneketu akcijiniu kuponu is beta.lt. Dabar mane labiausiai neramina prieziura po sios proceduros kuri man, mano atveju, buvo tikrai skausminga, galvojau sulysiu i kede kad tik nereiketu daugiau kenteti.. visgi "gremzti" akis pusantros valandos man pasirode perdaug.. Taigi, po proceduros, kuriai prisipazinsiu buvau permazai pasiruosus (t.y. paskaicius tik salono reklaminius suksnius tokius kaip visiskai NESKAUSMINGA, laikos 3-5 metus...) norejau begt kuo toliau nuo ponios Erikos kuri mane visaip kaip ikalbinejo nusipirkti visa komplekta prieziuros priemoniu, kurios, *****, kainuoja tikrai nemazai, ir kuriu pasak Erikos nera kuom pakeisti (kalbu apie vienkartines kaukes patinimui nuimti ~ 50lt, drekikli ~100 ir kremas berods ~150 valiklis ir t.t.), mat betkokios kt. priemones kenks pigmentui ir jis nesilaikys ar dar ten kazkas atsitiks... busiu labai dekinga jeigu galetumet man patarti kaip priziureti tas savo kolkas net labai istinusias akis, kaip efektyviau drekinti, koki drekikli, krema ar kt. "aparata" naudoti, ir kur isigyti?
is anksto dekoju
is anksto dekoju