Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Daivuze @ 2011 06 10, 01:25)
Sveikos merginos, siandien dariau virsutiniu voku konturini makiaza pas Erika, su jau apsneketu akcijiniu kuponu is beta.lt. Dabar mane labiausiai neramina prieziura po sios proceduros kuri man, mano atveju, buvo tikrai skausminga, galvojau sulysiu i kede kad tik nereiketu daugiau kenteti.. visgi "gremzti" akis pusantros valandos man pasirode perdaug.. Taigi, po proceduros, kuriai prisipazinsiu buvau permazai pasiruosus (t.y. paskaicius tik salono reklaminius suksnius tokius kaip visiskai NESKAUSMINGA, laikos 3-5 metus...) norejau begt kuo toliau nuo ponios Erikos kuri mane visaip kaip ikalbinejo nusipirkti visa komplekta prieziuros priemoniu, kurios, *****, kainuoja tikrai nemazai, ir kuriu pasak Erikos nera kuom pakeisti (kalbu apie vienkartines kaukes patinimui nuimti ~ 50lt, drekikli ~100 ir kremas berods ~150 valiklis ir t.t.), mat betkokios kt. priemones kenks pigmentui ir jis nesilaikys ar dar ten kazkas atsitiks... busiu labai dekinga jeigu galetumet man patarti kaip priziureti tas savo kolkas net labai istinusias akis, kaip efektyviau drekinti, koki drekikli, krema ar kt. "aparata" naudoti, ir kur isigyti?

is anksto dekoju  aciuks.gif

Atsakyti
sveika, 4u.gif
As irgi praeta savaite dariausi akiu virsutini voka ,taippat esu pasidariusi antakius:)man skaudejo ,bet ne taip jau baisiai,gal tu esi jautresne skausmui,arba tau gal pms buvo ,todel jautresne...?man prie procedura rekomendavo isgert nuo skausmo vaistu....
o priemones siule nuo 20lt.iki 80 lt,tai gan ikandamos pasirode:)
gal Tu mazai bendravai ir kalbejai su meistre???nes as tai viska isklausinejau,likau patenkinta atsakymais ir pagalba,be kosmetikos rekomendavo deti saltus pvz.leduku ar arbatos kompresus,manau Tau reiketu jai paskambinti ir pakalbeti paie tai kas Tave neramina,nes ji Tau dare ,ji zino Tavo situacija ,bukle ir pan.ir tik ji gali norml.patarti,o cia Tave tik suklaidins kasnors savo patarimais ir dar blogiau gali buti verysad.gif verysad.gif
as jai visada jei kas neaisku skambinu,ji maloniai pataria ir tikrai nera viskas uz kosmines kainas ir tu isdrysk,juk uz tai moki pinigus smile.gif

QUOTE(Daivuze @ 2011 06 10, 01:25)
Sveikos merginos, siandien dariau virsutiniu voku konturini makiaza pas Erika, su jau apsneketu akcijiniu kuponu is beta.lt. Dabar mane labiausiai neramina prieziura po sios proceduros kuri man, mano atveju, buvo tikrai skausminga, galvojau sulysiu i kede kad tik nereiketu daugiau kenteti.. visgi "gremzti" akis pusantros valandos man pasirode perdaug.. Taigi, po proceduros, kuriai prisipazinsiu buvau permazai pasiruosus (t.y. paskaicius tik salono reklaminius suksnius tokius kaip visiskai NESKAUSMINGA, laikos 3-5 metus...) norejau begt kuo toliau nuo ponios Erikos kuri mane visaip kaip ikalbinejo nusipirkti visa komplekta prieziuros priemoniu, kurios, *****, kainuoja tikrai nemazai, ir kuriu pasak Erikos nera kuom pakeisti (kalbu apie vienkartines kaukes patinimui nuimti ~ 50lt, drekikli ~100 ir kremas berods ~150 valiklis ir t.t.), mat betkokios kt. priemones kenks pigmentui ir jis nesilaikys ar dar ten kazkas atsitiks... busiu labai dekinga jeigu galetumet man patarti kaip priziureti tas savo kolkas net labai istinusias akis, kaip efektyviau drekinti, koki drekikli, krema ar kt. "aparata" naudoti, ir kur isigyti?

Atsakyti
QUOTE(WANILLE5 @ 2011 06 10, 11:15)
sveika, 4u.gif
As irgi praeta savaite dariausi akiu virsutini voka ,taippat esu pasidariusi antakius:)man skaudejo ,bet ne taip jau baisiai,gal tu esi jautresne skausmui,arba tau gal pms buvo ,todel jautresne...?man prie procedura rekomendavo isgert nuo skausmo vaistu....
o priemones siule nuo 20lt.iki 80 lt,tai gan ikandamos pasirode:)
gal Tu mazai bendravai ir kalbejai su meistre???nes as tai viska isklausinejau,likau patenkinta atsakymais ir pagalba,be kosmetikos rekomendavo deti saltus pvz.leduku ar arbatos kompresus,manau Tau reiketu jai paskambinti ir pakalbeti paie tai kas Tave neramina,nes ji Tau dare ,ji zino Tavo situacija ,bukle ir pan.ir tik ji gali norml.patarti,o cia Tave tik suklaidins kasnors savo patarimais ir dar blogiau gali buti  verysad.gif  verysad.gif
as jai visada jei kas neaisku skambinu,ji maloniai pataria ir tikrai nera viskas uz kosmines kainas  ir tu isdrysk,juk uz tai moki pinigus smile.gif

senesnese temose skaiciau kad daug kam duoda meginelius pirminiam gydymui, ar nedidelius kremu kiekius.. gal as netaip supratau tada, 20lt tik kauke tinimui mazinti, o kt. priemones drekiklis po jo kremas jau daug didesnem sumom buvo.. bet gal as tikrai kazka netaip supratau.. uztat ir noriu kad pasidalintumet kas ka naudojat po akiu korekcinio makiazo.
o del to skausmo, dabar itariu kad man labiau skaudejo del neseniai daryto blakstienu cheminio dazymo, turbut buvo jau paerzinta odele.
nezinau ar neperanksti kalbeti apie rezultata, nes dar tik antra diena, bet pati linija atrodo grazi, lygi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles, gal kurios esate pasidariusios konturini makiaza Kauno Sajuri salone? Vat kaip tik dabar nusipirkau pigiau kupona, gal sakau jau bus damu, kurios pasidalins patirtimi apie si salona?
Atsakyti
Labukas, merginos,

Man Erika irgi dare akiu konturini, tiek apacioj, tiek virsuj. Nu jo, grozis reikalauja auku, bet istvert tai galima, ypac kai paskui dazytis nereikia. Mano anyta irgi neistvere to skausmo, pirma karta nuejo, o antrai korekcijai vis "neprisiruosia". Cia jau kaip kam. As nelabai megztu tu grozio proceduru, ir laiko gaila, ir daug kainuoja, bet... tas konturinis man patiko, nes mano akys jautrios, negaliu dazytis tusu, tai sita galimybe - vienintele paryskinti mano nedideles akeles smile.gif o ir patogu, Turkijoj baseine va plaukioji sau, ir galvos nekvarsini, ir gali drasiai merkti aki kokiam simpatingam vaikinui, plaukiojanciam salia wink.gif Po proceduros man biski tempe tas akis, bet as paprasciausiu kremu tepiau drekinanciu akiu, net neprisimenu, kokiu, tai nuimdavo ta tempima. Dariausi pries 2 metus, dar gana ryskus. Turbut reikia prisiruosti korekcijai, bet as tokia tingine...
Bet kokiu atveju as - UZ KONTURINI!
Atsakyti
QUOTE(difference_inside @ 2011 06 10, 17:24)
Sveikos, paneles, gal kurios esate pasidariusios konturini makiaza Kauno Sajuri salone? Vat kaip tik dabar nusipirkau pigiau kupona, gal sakau jau bus damu, kurios pasidalins patirtimi apie si salona?

o kokiam puslapy radai ta akcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 06 13, 11:50)
o kokiam puslapy radai ta akcija? 4u.gif

Radau skubek.lt, bet akcija jau pasibaigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuze @ 2011 06 10, 03:25)

doh.gif doh.gif doh.gif

Kosmaras.

Jeigu yra patinimas galima uzdeti saldomaji kompresa. Kad ir ledo is salyuklo. Idekite i koki maiseli, tada ant svarios serveteles. Svarbu, kad kompresas nebutu slapias, o tiesiog saltas.
Kol yra sasiukas ( voku sryti jis nematomas, tiesiog riski linija)jo negalima liesti nesvariom rankom, krapstyti ir geriau neplauti. Esant norui galiam pravalyti svelniai ramuneliu arbata aplink zaizda. Netrinti, tiezsiog svelniai prisiliesti. Jeigu jauciate tempima, diskomforta patepkite svelniai kokiu akiu tepaliuku pvz. tobrex, galima baneocino tapalu.
Jokiu kremu -negalima an zaizdos. Juk jie visi yra su priemaisom -parfumuoti.
Kol nenukris sasukai (5-7 d. pamatysite, kad linija pasidare blankesne, matine. Krenta lig tuso gabaliukai ) negalima eiti i pirti , i baseina i soliariuma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 birželio 2011 - 21:39
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 06 14, 21:35)
doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kosmaras.
Jeigu  yra patinimas galima uzdeti saldomaji kompresa. Kad ir ledo is salyuklo. Idekite i koki maiseli, tada ant svarios serveteles. Svarbu, kad kompresas nebutu slapias, o tiesiog saltas.
Kol yra sasiukas ( voku sryti jis nematomas, tiesiog riski linija)jo negalima liesti nesvariom rankom, krapstyti ir geriau neplauti. Esant norui galiam pravalyti svelniai ramuneliu arbata aplink zaizda. Netrinti, tiezsiog svelniai prisiliesti.  Jeigu jauciate tempima, diskomforta patepkite svelniai kokiu akiu tepaliuku pvz. tobrex, galima baneocino tapalu.
Jokiu kremu  -negalima  an zaizdos. Juk jie visi yra su priemaisom  -parfumuoti.
Kol nenukris sasukai (5-7 d. pamatysite, kad linija pasidare blankesne, matine. Krenta lig tuso gabaliukai ) negalima eiti i pirti , i baseina i soliariuma.

aciu Lisa uz atsakyma, butent taip kaip aprasiai viskas ir vyko. Dabar jau lygiai septinta diena ir sasiuku nebeliko. Na ir linija pasviesejo, paplonejo smile.gif pirmom dienom patinima mazinau stipriai atsaldytu vandeniu ipiltu i mazus hermetinius maisiukus (na kur uzsispaudzia..) o kitas dienas dejau ramuneliu kompresus. Po korekcijos pabandysiu ir koki tepaliuka isigyt. O kolkas aciu uz patarimus wink.gif man ramiau del tu visu kremu...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif nusprendziau ir as pasidaryti konturini rolleyes.gif virsutiniu voku. Uzsirasiau Vilniuje pas Reda. Sakykite, kokie atsiliepimai? gal kas daretes pas ja? aciu toms, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Sveiko, o as visai pasiklydau noriu antakius susitvarkyti, bet nezinau ar konturini ar permanentini reikia daryti tai ir nelabai supratau kuo jie skiriasi nes pagal viska atrodo kad beveik niekuo g.gif

ir dar paaiskinkin man o kaip su antakiais yra po proceduros suprantu ju dazyti nereikia, o pesioti antakius reikia ar kaip cia yra? nes as to makiazo noreciau tik tam kad yra ideali forma ir nieko antakiams daryti nebereikia ar as cia svaigstu biski? nesuprantu kas padaroma yra proceduros metu blush2.gif
Atsakyti
[quote=eglliux,2011 06 25, 15:05]
Sveiko, o as visai pasiklydau noriu antakius susitvarkyti, bet nezinau ar konturini ar permanentini reikia daryti tai ir nelabai supratau kuo jie skiriasi nes pagal viska atrodo kad beveik niekuo g.gif

ir dar paaiskinkin man o kaip su antakiais yra po proceduros suprantu ju dazyti nereikia, o pesioti antakius reikia ar kaip cia yra? nes as to makiazo noreciau tik tam kad yra ideali forma ir nieko antakiams daryti nebereikia ar as cia svaigstu biski? nesuprantu kas padaroma yra proceduros metu blush2.gif
[/quote

Labas smile.gif antakiai "nupiesiami", o plaukeliai auga sekmingai toliau :Dtiesiog pesot lengviau, nes visada matai ryskia forma :ir pesioji aplink ja arba isvis issipesioji juos biggrin.gif
Atsakyti