sveikutes, o gal kuri bande pakoreguoti randelius su konturinio makiazo pagalba?
turiu du randelius, jie balti, tai galvoju ar pavyktu juos uztusuot kad nesimatytu? pasidalinkit patritim
QUOTE(Lu Lu @ 2011 05 18, 10:27)
sveikutes, o gal kuri bande pakoreguoti randelius su konturinio makiazo pagalba?
turiu du randelius, jie balti, tai galvoju ar pavyktu juos uztusuot kad nesimatytu? pasidalinkit patritim
sakyciau geriau lazeris tam tiktu
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 19, 21:37)
sakyciau geriau lazeris tam tiktu
konsultacijoj sake kad lazeris irgi negali panaikitni tokiu randu, nes pas mane baltas siuliukas, o lazeris spalvos nekeicia, gali tik palyginti , tai pamaniau gal ta siuliuka paslepti tokiu budu
Tai atsiras kas nori su manim pasikeisti virsutino voko konturiniam Vilniuje pas Erika? As esu uzsirasius birzelio men gal kas nori anksciau atlikti procedura?
QUOTE(chiki-piki @ 2011 06 04, 00:09)
Tai atsiras kas nori su manim pasikeisti virsutino voko konturiniam Vilniuje pas Erika? As esu uzsirasius birzelio men gal kas nori anksciau atlikti procedura?
chiki-piki, o kuriai dienai ir kokiam laikui esi uzsirasiusi?
QUOTE(Gytė @ 2011 06 05, 16:11)
Laba diena,
noreciau pasidaryti ilgalaiki makiaza. Sakykit ar vasara tinkams laikas tokiai procedurai?
Gal zinot kur Vilniuje galiu rasti kokybiskai dirbancia meistre? Domina apatinis-virsutinis vokai ir lupos...
Aciu
noreciau pasidaryti ilgalaiki makiaza. Sakykit ar vasara tinkams laikas tokiai procedurai?
Gal zinot kur Vilniuje galiu rasti kokybiskai dirbancia meistre? Domina apatinis-virsutinis vokai ir lupos...
Aciu
Geriausis laikas daryti tokias procedūras apie rudeni , tada kada kiek mažiau saulytės
Aišku galima daryti ir vasara, pirma sav., būtina saugoti nuo saulės kad pigmentas kuo geriau įsisavintu
QUOTE(Gytė @ 2011 06 05, 15:11)
Laba diena,
Aciu
Aciu
Laba diena,
as dariausi lupu konturini makiaza Erikos grozio salone Kaune, galima pasidaryti ir Vilniuje. Erika dirba Vilniuje sestadieniais. Kur jums butu patogiau . Isamesne informacija galima pasiskaityti internetiniame puslapyje www.erika.lt
Jei kyla daugiau klausimu, rasykite - atsakysiu. Esu labai patenkinta:). Jau dare ir viena korekcija, liko dar viena.
Kol kas tiek:), susisieksime.
QUOTE(Kačenauskaitė @ 2011 06 09, 20:40)
Jei kyla daugiau klausimu, rasykite - atsakysiu. Esu labai patenkinta:). Jau dare ir viena korekcija, liko dar viena.
Siandien skabinau i VIOLIUKSA salona, sake, kad dazniausiai reikalinga tik viena korekcia, o cia voku linija ir 3 kartus reikia ja vedzioti?
Jau ne pirma karta girdziu, kad pas Erika reikalingos 2 korekcijos.
O seip pagal kaina sudomino Viiliukso salonas, ten dirba Renata, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie ja?
Sveikos merginos, siandien dariau virsutiniu voku konturini makiaza pas Erika, su jau apsneketu akcijiniu kuponu is beta.lt. Dabar mane labiausiai neramina prieziura po sios proceduros kuri man, mano atveju, buvo tikrai skausminga, galvojau sulysiu i kede kad tik nereiketu daugiau kenteti.. visgi "gremzti" akis pusantros valandos man pasirode perdaug.. Taigi, po proceduros, kuriai prisipazinsiu buvau permazai pasiruosus (t.y. paskaicius tik salono reklaminius suksnius tokius kaip visiskai NESKAUSMINGA, laikos 3-5 metus...) norejau begt kuo toliau nuo ponios Erikos kuri mane visaip kaip ikalbinejo nusipirkti visa komplekta prieziuros priemoniu, kurios, *****, kainuoja tikrai nemazai, ir kuriu pasak Erikos nera kuom pakeisti (kalbu apie vienkartines kaukes patinimui nuimti ~ 50lt, drekikli ~100 ir kremas berods ~150 valiklis ir t.t.), mat betkokios kt. priemones kenks pigmentui ir jis nesilaikys ar dar ten kazkas atsitiks... busiu labai dekinga jeigu galetumet man patarti kaip priziureti tas savo kolkas net labai istinusias akis, kaip efektyviau drekinti, koki drekikli, krema ar kt. "aparata" naudoti, ir kur isigyti?
is anksto dekoju
is anksto dekoju