Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Delija @ 2011 05 14, 23:42)
Aciu 4u.gif  Tikrai patenkinta esu, verta buvo pakentet biggrin.gif

Tai kad nelabai ten ir skauda biggrin.gif ypac kai kremuku patepa, visai nesijaucia nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip supratau pas Delija dar nenusilupo sasiukas, idomu kaip atrodys galutinis rezultatas. ax.gif

Linija grazi, tik kiek ziurejau nuotrauku man truksta ilgio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 15 gegužės 2011 - 00:40
QUOTE(Frosted @ 2011 05 14, 23:59)
Tai kad nelabai ten ir skauda biggrin.gif ypac kai kremuku patepa, visai nesijaucia nieko  mirksiukas.gif

Man tai tik pradzioj neskaudejo, paskui jau norejau kuo greiciau begt biggrin.gif Nors ir salde antra kart, vistiek man jau skaudejo labai blush2.gif

QUOTE(chiki-piki @ 2011 05 15, 00:37)
Kaip supratau pas Delija dar nenusilupo sasiukas, idomu kaip atrodys galutinis rezultatas.  ax.gif

Linija grazi, tik kiek ziurejau nuotrauku man truksta ilgio  g.gif

Viskas jau nusilupe 4u.gif
Atsakyti
Delija, grazu. Ilgio netruksta kitiap linija eitu zemyn ir liudintu aki.
Po savaites sasiuko jau nebera. Man matori siek tiek punktiras netoligios juodos spalvos. Dazniausia svesiau buna virs vizdzio, per pati akies viduriuka. Jeigu nepakoreguosite-nepariskinsite, tai greiciau pabluks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 15, 20:58)
Delija, grazu. Ilgio netruksta kitiap linija eitu zemyn ir liudintu aki.
Po savaites sasiuko jau nebera. Man matori siek tiek punktiras netoligios juodos spalvos. Dazniausia svesiau buna virs vizdzio, per pati akies viduriuka. Jeigu nepakoreguosite-nepariskinsite, tai greiciau pabluks.  4u.gif

Aciu 4u.gif Koreguosiu butinai, tik kai nesusidurus su tuo, tai nelabai zinau ka ten koreguoja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2011 05 15, 09:54)
Man tai tik pradzioj neskaudejo, paskui jau norejau kuo greiciau begt biggrin.gif Nors ir salde antra kart, vistiek man jau skaudejo labai blush2.gif
Viskas jau nusilupe 4u.gif

Grazu, nereikia ilgiau wink.gif
Kiekvoeno zmogaus skausmo barjeras skirtingas, man tai nelabai skaudejo, kai uzsalde, tai tik jauciau kad prisiliecia ir tiek. Nors man ir bambos durtis neskaudejo blush2.gif

QUOTE(Delija @ 2011 05 15, 23:07)
Aciu 4u.gif  Koreguosiu butinai, tik kai nesusidurus su tuo, tai nelabai zinau ka ten koreguoja blush2.gif  biggrin.gif

As taip suprantu, kad ta pati daro, tik pakartotinai.
Sakykite kas zino, o jeigu mano vieno voko linija ryskesne uz kito, tai po korekcijos vis tiek bus viena blankesne, o kita ryskesne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 05 15, 22:50)
Kiekvoeno zmogaus skausmo barjeras skirtingas, man tai nelabai skaudejo, kai uzsalde, tai tik jauciau kad prisiliecia ir tiek. Nors man ir bambos durtis neskaudejo  blush2.gif

As jauciu man skaudejo del to, kad labai reikejo dar oda vis itempt, tai ji jau nuo trinimo buvo isijautrinus labai. Kampuciai visai nutrinti... Del to labai skaudejo. Mano vokai uzkrite, oda jau reik pirstu tempt, norint kazka nupiest, vis del to ne dvidesimtmete blush2.gif Maniau per ta uzdribima net nesimatys to makijazo, bet nieko, matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 05 16, 00:50)
Kiekvoeno zmogaus skausmo barjeras skirtingas, man tai nelabai skaudejo, kai uzsalde, tai tik jauciau kad prisiliecia ir tiek. Nors man ir bambos durtis neskaudejo  blush2.gif
As taip suprantu, kad ta pati daro, tik pakartotinai.
Sakykite kas zino, o jeigu mano vieno voko linija ryskesne uz kito, tai po korekcijos vis tiek bus viena blankesne, o kita ryskesne?  unsure.gif

Darys ta pati ir riskins abi akis . 4u.gif Bus abi vienodos.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 16, 11:06)
Darys ta pati ir riskins abi akis . 4u.gif Bus abi vienodos.

Tai gerai biggrin.gif nes dabar viena ryskesne, kita punktyru dry.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 15, 20:58)
[ Dazniausia svesiau buna virs vizdzio, per pati akies viduriuka.

aha, man sita vieta greiciausiai ir blunka. bet korekcijos nenoriu eiti, linija dar puikiai matosi tokio ryskumo, kokio noriu, nes kai prisimenu, kaip man skaudejo - tai visa fantazija atsoksta vel eiti... nors antakius kazkodel labiau skaudejo, gal del to, kad antakiai - permanentas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 17, 00:06)
aha, man sita vieta greiciausiai ir blunka. bet korekcijos nenoriu eiti, linija dar puikiai matosi tokio ryskumo, kokio noriu, nes kai prisimenu, kaip man skaudejo - tai visa fantazija atsoksta vel eiti... nors antakius kazkodel labiau skaudejo, gal del to, kad antakiai - permanentas.

biggrin.gif mano klientes per antakiu procedura miega, kaikurios ir kai vokus darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 gegužės 2011 - 08:59
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 17, 08:58)
biggrin.gif mano klientes per antakiu procedura  miega, kaikurios ir kai vokus darau.

tai cia joks ne rodiklis, tik faktas, kad pas kiekviena skirtingas skausmo barjeras smile.gif
Atsakyti