QUOTE(ugne32 @ 2011 05 11, 17:05)
Delija ar padare tokia linija, kokios prasete?Ar plonyte, nes neva cituoju "... reikia isiskaityti i akcijos pavadinima, jog uz ta kaina daromas naturalus konturinis makiazas, t.y. ne taip, kaip nori ie grazu tau, o kaip minetoji Erika nori. Galvoju,kad cia tiesiog kvailinimas, nes is manes paprase nemenkos sumeles uz linijos pastorinima ir ilginima...Galvoju kreiptis i ta org, kuri organizuoja tokias akcijas butent del sio atvejo, nes cia kvailinimas zmoniu. Vis buvo primenama,kiek is tikro kainuoja tas kontur makiazas. Paskelbus ta akcija, tikrai nebuvo niekur nurodyta,kad uz tokia kaina gausiu plonyte linija .. toli grazu ne tai,ko tikejausi ...
Kai ji man papaise kokie gali but variantai, paise plonas linijas, as paklausiau ar negalima koki milimetra ar pora dar pratest. Pasake, kad siek tiek tikrai galima, tik uzsimine, kad uz storinima ar pratesima linijos papildomi pinigeliai. Is jos pasakymo as supratau, kad uz geroka pailginima reik jau primoket. Ji man labai graziai pratesus( po jos papiesimo, realiai prailgino kokius pora mm) ir uzrietus kampucius. Kai po visko paklausiau ar as dar skolinga, sake tikrai ne
O kas liecia linijos storuma, tai as ne uz ka nenoriu tu storu, turginiu, "pravodkiu"....Esu labai patenkinta, kad linija ji padare plonyte, kuri eina netgi tarpe blakstienu ir vos virs ju. Atrodo naturaliai ryskesnes akys
Jei ka labai domins, galesiu nusifotkint
QUOTE(Frosted @ 2011 05 11, 19:27)
O kokio storumo linijos jus norejote? As kadangi dariausi ta naturaluji (jo ir norejau), tai man net i galva nesove, kad negalima kitokio
Radus kazkokia akcija, tuo labiau kai kainuoja ne 10 ir ne 20lt, isstudijavau kas ir kur atlieka procedura... Ju puslapyje aiskiai parasyta, kad uz storinima ir ilgima reikia damoketi