Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(ugne32 @ 2011 05 11, 18:05)
Delija ar padare tokia linija, kokios prasete?Ar plonyte, nes neva cituoju "... reikia isiskaityti i akcijos pavadinima, jog uz ta kaina daromas naturalus konturinis makiazas, t.y. ne taip, kaip nori ie grazu tau, o kaip minetoji Erika nori. Galvoju,kad cia tiesiog kvailinimas, nes is manes paprase nemenkos sumeles uz linijos pastorinima ir ilginima...Galvoju kreiptis i ta org, kuri organizuoja tokias akcijas butent del sio atvejo, nes cia kvailinimas zmoniu. Vis buvo primenama,kiek is tikro kainuoja tas kontur makiazas. Paskelbus ta akcija, tikrai nebuvo niekur nurodyta,kad uz tokia kaina gausiu plonyte linija .. toli grazu ne tai,ko tikejausi ...

O kokio storumo linijos jus norejote? As kadangi dariausi ta naturaluji (jo ir norejau), tai man net i galva nesove, kad negalima kitokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 05 11, 15:55)
Taip, palietus kazkiek jauciasi tikrai, bet jautrumo jokio nera  schmoll.gif  siandien kampuciai nubyrejo, ir kazkaip nusivyliau, gal tiesiog pripratau prie vaizdo, kaip sasiukas atrodo, nes po juo linija plonesne zymiai, ir sviesesne  unsure.gif jauciuosi kaip visiska blondine, nes neissikaiciau ir nezinau visko, tai dabar bijau, kad nuvils rezultatas.  doh.gif  Ar po korekcijos patamses linija? Nes berods juodai daze, o po sasiuku linija pilka, gana sviesi  g.gif Ir noreciau truputi platesnes g.gif

Oda pilnai uzgija po 21dienos . Dabar, kur nubirejo sasiukas uzgijo tik pavirsius odos, todel linija pilka. Veliau po poros savaiciu siek tiek pariskes. Bet kokiu atveju per korekcija dar pariskins ir jeigu noresite -pastorins. Ir dar -po pirmo karto-ypac, jeigu linija plona yra tas pats, kai palakuoti nagus vienu sluoksniu. Kokia beimsite spalva, ji bus skaidresne, truksta tankio. Todel per korekcija pariskins. Uzdes antra sluoksni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 gegužės 2011 - 21:08
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 11, 22:06)
Oda  pilnai uzgija po 21dienos . Dabar, kur nubirejo sasiukas uzgijo tik pavirsius odos, todel linija pilka. Veliau po poros savaiciu siek tiek pariskes. Bet kokiu atveju per korekcija dar pariskins ir  jeigu noresite -pastorins.  Ir dar -po pirmo karto-ypac, jeigu linija plona yra tas pats, kai palakuoti nagus vienu sluoksniu. Kokia beimsite spalva, ji bus skaidresne, truksta tankio. Todel per korekcija pariskins. Uzdes antra sluoksni.

Aciu, Lisa, uz paaiskinimus ir kantrybe biggrin.gif Paskaiciau kazkiek praejusia tema, bet visai perskaityti laiko neuztenka vis...
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2011 05 11, 19:05)
Delija ar padare tokia linija, kokios prasete?Ar plonyte, nes neva cituoju "... reikia isiskaityti i akcijos pavadinima, jog uz ta kaina daromas naturalus konturinis makiazas, t.y. ne taip, kaip nori ie grazu tau, o kaip minetoji Erika nori. Galvoju,kad cia tiesiog kvailinimas, nes is manes paprase nemenkos sumeles uz linijos pastorinima ir ilginima...Galvoju kreiptis i ta org, kuri organizuoja tokias akcijas butent del sio atvejo, nes cia kvailinimas zmoniu. Vis buvo primenama,kiek is tikro kainuoja tas kontur makiazas. Paskelbus ta akcija, tikrai nebuvo niekur nurodyta,kad uz tokia kaina gausiu plonyte linija .. toli grazu ne tai,ko tikejausi ...

Taip ir galvojau, doh.gif
O is kur sita citata, noreciau daugiau paskaityti.

Gal kas nori pasikeisti datom, uzsirasiau pas Erika voko konturiniam birzelio men., bet negalesiu ateiti. O laivu vietu tik spaliui yra, verysad.gif gal kas nors gili su manim pasikesti? Cia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2011 05 11, 17:05)

Kai ji man papaise kokie gali but variantai, paise plonas linijas, as paklausiau ar negalima koki milimetra ar pora dar pratest. Pasake, kad siek tiek tikrai galima, tik uzsimine, kad uz storinima ar pratesima linijos papildomi pinigeliai. Is jos pasakymo as supratau, kad uz geroka pailginima reik jau primoket. Ji man labai graziai pratesus( po jos papiesimo, realiai prailgino kokius pora mm) ir uzrietus kampucius. Kai po visko paklausiau ar as dar skolinga, sake tikrai ne smile.gif O kas liecia linijos storuma, tai as ne uz ka nenoriu tu storu, turginiu, "pravodkiu"....Esu labai patenkinta, kad linija ji padare plonyte, kuri eina netgi tarpe blakstienu ir vos virs ju. Atrodo naturaliai ryskesnes akys smile.gif Jei ka labai domins, galesiu nusifotkint mirksiukas.gif

QUOTE(Frosted @ 2011 05 11, 19:27)
O kokio storumo linijos jus norejote? As kadangi dariausi ta naturaluji (jo ir norejau), tai man net i galva nesove, kad negalima kitokio  g.gif

drinks_cheers.gif
Radus kazkokia akcija, tuo labiau kai kainuoja ne 10 ir ne 20lt, isstudijavau kas ir kur atlieka procedura... Ju puslapyje aiskiai parasyta, kad uz storinima ir ilgima reikia damoketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2011 05 13, 14:30)
Radus kazkokia akcija, tuo labiau kai kainuoja ne 10 ir ne 20lt, isstudijavau kas ir kur atlieka procedura... Ju puslapyje aiskiai parasyta, kad uz storinima ir ilgima reikia damoketi ax.gif

Man atrodo ad sita isformacija atsirado kai jau buvo paskelbta akcija. g.gif
Snekejau telefonu irgi pasirode maloni. Ziuresim kaip bus toliau.

O as linijos noreciau ne turgines, bet tokios kokia as pati kiekviena diena piesiu piestuku, jei bus per plona tada isvis nera prasmes darytis konturini.

HELLP kas gali su manim pasikesti datom Vilniuje? Galiu ir veliau tik noreciau vasara ne rudeni sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 13 gegužės 2011 - 15:16
QUOTE(Delija @ 2011 05 13, 13:30)
Kai ji man papaise kokie gali but variantai, paise plonas linijas, as paklausiau ar negalima koki milimetra ar pora dar pratest. Pasake, kad siek tiek tikrai galima, tik uzsimine, kad uz storinima ar pratesima linijos papildomi pinigeliai. Is jos pasakymo as supratau, kad uz geroka pailginima reik jau primoket. Ji man labai graziai pratesus( po jos papiesimo, realiai prailgino kokius pora mm) ir uzrietus kampucius. Kai po visko paklausiau ar as dar skolinga, sake tikrai ne smile.gif  O kas liecia linijos storuma, tai as ne uz ka nenoriu tu storu, turginiu, "pravodkiu"....Esu labai patenkinta, kad linija ji padare plonyte, kuri eina netgi tarpe blakstienu ir vos virs ju. Atrodo naturaliai ryskesnes akys smile.gif Jei ka labai domins, galesiu nusifotkint mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Nufotkink drinks_cheers.gif
Delija, o tu po pirmo apsilankymo ar jau po korekcijos? Nes mano sasiukas jau visas nukrito, ir labai pasviesejo linija, kai kur netgi nesimato, kad piesta, tokie pora tarpeliu yra, kai isiziuriu, matosi plonytes linijos virs irpo blakstienomis, tokios mini mini unsure.gif Man buvo labai grazu, kai buvo sasiukas, buvo ryskiau, dabar nieko nebesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 05 13, 23:45)
drinks_cheers.gif Nufotkink  drinks_cheers.gif
Delija, o tu po pirmo apsilankymo ar jau po korekcijos? Nes mano sasiukas jau visas nukrito, ir labai pasviesejo linija, kai kur netgi nesimato, kad piesta, tokie pora tarpeliu yra, kai isiziuriu, matosi plonytes linijos virs irpo blakstienomis, tokios mini mini  unsure.gif Man buvo labai grazu, kai buvo sasiukas, buvo ryskiau, dabar nieko nebesimato  g.gif

As dar be korekcijos.. Praejo jau daugiau nei savaite, sasiuku nebera, o linija grazi, ryski smile.gif Net nezinau ka ten koreguos biggrin.gif
Vakar nufotkinau:
akys pries ir po
Atsakyti
Delija, labai gražu wub.gif
Planuoju pasidaryti linija tarp plakstienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2011 05 14, 09:51)
Vakar nufotkinau:

puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2011 05 14, 10:51)
As dar be korekcijos.. Praejo jau daugiau nei savaite, sasiuku nebera, o linija grazi, ryski smile.gif Net nezinau ka ten koreguos biggrin.gif
Vakar nufotkinau:
akys pries ir po

Labai grazi jusu linija, maniske daug sviesesne schmoll.gif Nezinau, nuo ko tai priklauso, mano linija matosi, bet jusiske daug ryskesne. Kai eisiu korekcijai, prasysiu, kad truputi truputi pastorintu, nes labai jau plonai gavosi, tas galiukas uzriestas yra blakstienos plocio, toks kaip plaukelis plonas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 05 14, 16:11)
Delija, labai gražu wub.gif
Planuoju  pasidaryti  linija tarp plakstienu wub.gif

QUOTE(saimona @ 2011 05 14, 19:23)
puikiai atrodo  thumbup.gif

QUOTE(Frosted @ 2011 05 14, 22:26)
Labai grazi jusu linija, maniske daug sviesesne  schmoll.gif Nezinau, nuo ko tai priklauso, mano linija matosi, bet jusiske daug ryskesne. Kai eisiu korekcijai, prasysiu, kad truputi truputi pastorintu, nes labai jau plonai gavosi, tas galiukas uzriestas yra blakstienos plocio, toks kaip plaukelis plonas  verysad.gif

Aciu 4u.gif Tikrai patenkinta esu, verta buvo pakentet biggrin.gif
Atsakyti