Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 13, 21:27)
Tai tabletes negerete?

tai geriau, ten buvo 10 tableciu, tai nurode gerti dvi ryte dvi vakare, kol baigsis. Ir tada atsirado verysad.gif

Kol kas pusleles zemai po apatine lupa, po lupos breztu konturu. Jei taip tai dar gal nieko, kad tik daugiau nebeatsirastu.

Palaikiau ant pusleliu arbatmedzio aliejaus ir lyg ryskiai susitrauke, padziovino gerokai.....matysim.... Jei sugadins makiaza, nemanau, kad ryzciausi antram kartui schmoll.gif (pusleline turejau tik karta gyvenime cool.gif ) Dabar tik radau info, kad 98 proc. po konturinio tas biesas atsiranda gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 13 rugpjūčio 2013 - 20:44
Na laime kad per para tas pusleles nuzudziau, jau nueina sasas. Bet lupu spalva dar nepatinka, ar ji dar keisis? Nors konturo nedare man, bet jis matosi, o blogiausiai, kad jis sviesesnis? Ar pasikeis visa tai?
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 13, 22:37)
tai geriau, ten buvo 10 tableciu, tai nurode gerti dvi ryte dvi vakare, kol baigsis. Ir tada atsirado verysad.gif

Kol kas pusleles zemai po apatine lupa, po lupos breztu konturu. Jei taip tai dar gal nieko, kad tik daugiau nebeatsirastu.

Palaikiau ant pusleliu arbatmedzio aliejaus ir lyg ryskiai susitrauke, padziovino gerokai.....matysim.... Jei sugadins makiaza, nemanau, kad ryzciausi antram kartui schmoll.gif (pusleline turejau tik karta gyvenime  cool.gif ) Dabar tik radau info, kad 98 proc. po konturinio tas biesas atsiranda gun_rifle.gif

Nu gerent tabletes tikrai nedaug kam atsiranda . Sakyciau 40% jeigu kas turejo anksciau, o kas niekad neturejo , tai ir neatsiranda.
Reikia pradeti gerti 2 dienas pries procedura ir gerti geriau 14 tab. kursa. 7 dienas po 2 per diena.
Papildyta:
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 18, 18:53)
Na laime kad per para tas pusleles nuzudziau, jau nueina sasas. Bet lupu spalva dar nepatinka, ar ji dar keisis?  Nors konturo nedare man, bet jis matosi, o blogiausiai, kad jis sviesesnis? Ar pasikeis visa tai?

Po saso nukritimo spalva dar netikra. Pariskes ir labiau pasireiks dar po savaites kokios.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 18, 21:10)

Po saso nukritimo spalva dar netikra. Pariskes ir labiau pasireiks dar po savaites kokios.

ačiū nuraminote. Nes dabartinė spalva man visai nepatinka ir manau,kad netokią buvau pasirinkusi. Gerai, kad koki blizgi galima uztepti ir nieko...
Atsakyti
sveikos , gal kam teko girdeti atsiliepimu apie salona SOLIARIS Kaune? dabar vyksta akcija nezinau ka daryti pirkt ar ne. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

skaitau, skaitu ir kiek suprantu, tai konturinis naturaliau atrodo nei permanentinis? permanentinis laikosi iki 2 metu, o konturinis kiek.? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disiel: 20 rugsėjo 2013 - 21:13
QUOTE(disiel @ 2013 09 20, 22:12)
sveikos,

skaitau, skaitu ir kiek suprantu, tai konturinis naturaliau atrodo nei permanentinis? permanentinis laikosi iki 2 metu, o konturinis kiek.?  ax.gif

As konturini pasidariusi, 2 metus tikrai laikosi, bet jeigu norisi islaikyti ryskia spalva, tai man kasmet reikia korekcija darytis.
O permanentinis kiek suprantu visam laikui, kaip tatuiruote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2013 10 11, 20:44)

O permanentinis kiek suprantu visam laikui, kaip tatuiruote  g.gif

toli grazu ne, man jis isblukes buvo greiciau uz konturini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2013 10 11, 22:44)
As konturini pasidariusi, 2 metus tikrai laikosi, bet jeigu norisi islaikyti ryskia spalva, tai man kasmet reikia korekcija darytis.

Taip pat kaip ir konturini, jeigu naturaliai atrodantis permanentinis reikia atnaujinti karta per 1-1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2013 10 11, 21:44)

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 10 13, 22:39)
Taip pat kaip ir konturini, jeigu naturaliai atrodantis permanentinis reikia atnaujinti karta per 1-1,5 metu.

Tai skiriasi ju dazai ar atlikimo technika ? As noriu pasuryskinti antakius bet kad labai naturaliai atrodytu, kiek ziurejau visa uzpildyma ar plaukelini - na tikrai daznikai tai atrodo labai neneaturaliai. O konturinis daromas irgi abiem technikomisn( plaukeliais arba pilnai uztusuojant)?
Papildyta:
Beje, kokiam salone dirba Tatjana (klaipedoje)?
Atsakyti
HELP!!!! prasau padekite man apsispresti nes turiu pora dienu. Ar esate kas daretes ar girdejote kokius atsiliepimus apie BIRUTE PAJEDIENE? noriu pasidaryti konturini antakiu, kad atrodytu LABAI naturaliai ir ilgai nebutu. aciu is anksto visoms!!
Atsakyti
Gal Kaune kas galėtų rekomenduoti gerą meistrę, dirbančią salone, antakių kontūriniam makiažui? Prieš tris metus dariausi pas Eriką, bet nelabai man ten patiko...
Atsakyti