Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Parekomenduokit Klaipėdoje gerą meistrę, kuri antakius pieštų "plaukeliais" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 31 liepos 2013 - 14:49
Laba
pasidariau penkt. vakare viso veido kontūrinį, šiandien sėdžiu darbe cool.gif akys ir antakiai nieko, bet lūpos unsure.gif dar skauda ir šašuotos, baisu bet kaip nors dar porą dienų išgyvensiu. Kol kas nė kiek nesigailiu, nors dar tikro rezultato nesimato. Sunku tik tas kelais dienas po procedūros, lūpos kaip transvestito. Vyras šaipėsi iš manęs.
Kitoms rekomenduočiaus darytis lūpas prieš atostogas, ypač jei dirbate su klientų srautu kaip aš doh.gif
Na ir antakiai šiek tiek keistoki tas kelias dienas, bet mano kirpciukai krenta ant jų tai nieko.
Pravedimai geriausiai atrodo thumbup.gif nieko neįtartum. Tik patinę buvo du rytus.
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip jūs galite dirbti po lūpų kontūrinio...Aš praktiškai 4-5 dienas niekur nosies nekišau, ... aliejumi ne tepiau lūpas, o pyliau ištisai...Man tai baisiai tas gijimo procesas...Linkiu kantrybės, nes manau, kad pakankamai sudėtinga jums dabar...beje, kur darėtės kontūrinį?
Atsakyti
Na labai sunkiai aš čia " galiu", bet neturiu pasirinkimo. Tiesiog nekreipiu dėmesio į klientų žvilgsnius. Kolegė klausia "ar peršalai?" sakau TAIP biggrin.gif
Dariausi pas REda Vilniuje.

Lupas dar skaudės porą dienų, tempia baisiai...o dar tas nubalęs apvedimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 12 rugpjūčio 2013 - 08:33
tikiuosi, kad tepate lūpas skystu vitaminu E???
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 12, 10:36)
tikiuosi, kad tepate lūpas skystu vitaminu E???

kremuka su E davė, bet daug baisiau atrodau jį užtepus, tai netepu blush2.gif

o kada dings tas apvedimas baltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 12 rugpjūčio 2013 - 10:15
nžn, man nebuvo jokio apvedimo, tik aš nuolat vilgiau su skystu e vitaminu, tada ne taip baisiai tempė ir džiovino lūpas
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 12, 11:58)
nžn, man nebuvo jokio apvedimo, tik aš nuolat vilgiau su skystu e vitaminu, tada ne taip baisiai tempė ir džiovino lūpas

per kiek dienų visai nurimo lūpos ir šašai nuėjo?
Atsakyti
Normaliai man reikėjo savaitės kai jau nebebuvo baisu į žmones išeiti...bet ir dabar, po metų laiko jos pakankamai ryškios biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kas darete ilgalaiki Saules studijoje (Jonazoliug.8) Vilniuje pas Viktorija?

kiek maciau, darbai grazus, bet visvien negaliu apsispresti doh.gif
o antakiu taip reiktu............................ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sadjola: 13 rugpjūčio 2013 - 18:43
SSsss.... verysad.gif isimete herpesas. SOS!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 13, 20:56)
SSsss.... verysad.gif  isimete herpesas. SOS!!!!!!

Tai tabletes negerete?
Atsakyti