Parekomenduokit Klaipėdoje gerą meistrę, kuri antakius pieštų "plaukeliais"
Laba
pasidariau penkt. vakare viso veido kontūrinį, šiandien sėdžiu darbe akys ir antakiai nieko, bet lūpos dar skauda ir šašuotos, baisu bet kaip nors dar porą dienų išgyvensiu. Kol kas nė kiek nesigailiu, nors dar tikro rezultato nesimato. Sunku tik tas kelais dienas po procedūros, lūpos kaip transvestito. Vyras šaipėsi iš manęs.
Kitoms rekomenduočiaus darytis lūpas prieš atostogas, ypač jei dirbate su klientų srautu kaip aš
Na ir antakiai šiek tiek keistoki tas kelias dienas, bet mano kirpciukai krenta ant jų tai nieko.
Pravedimai geriausiai atrodo nieko neįtartum. Tik patinę buvo du rytus.
pasidariau penkt. vakare viso veido kontūrinį, šiandien sėdžiu darbe akys ir antakiai nieko, bet lūpos dar skauda ir šašuotos, baisu bet kaip nors dar porą dienų išgyvensiu. Kol kas nė kiek nesigailiu, nors dar tikro rezultato nesimato. Sunku tik tas kelais dienas po procedūros, lūpos kaip transvestito. Vyras šaipėsi iš manęs.
Kitoms rekomenduočiaus darytis lūpas prieš atostogas, ypač jei dirbate su klientų srautu kaip aš
Na ir antakiai šiek tiek keistoki tas kelias dienas, bet mano kirpciukai krenta ant jų tai nieko.
Pravedimai geriausiai atrodo nieko neįtartum. Tik patinę buvo du rytus.
Neįsivaizduoju, kaip jūs galite dirbti po lūpų kontūrinio...Aš praktiškai 4-5 dienas niekur nosies nekišau, ... aliejumi ne tepiau lūpas, o pyliau ištisai...Man tai baisiai tas gijimo procesas...Linkiu kantrybės, nes manau, kad pakankamai sudėtinga jums dabar...beje, kur darėtės kontūrinį?
Na labai sunkiai aš čia " galiu", bet neturiu pasirinkimo. Tiesiog nekreipiu dėmesio į klientų žvilgsnius. Kolegė klausia "ar peršalai?" sakau TAIP
Dariausi pas REda Vilniuje.
Lupas dar skaudės porą dienų, tempia baisiai...o dar tas nubalęs apvedimas
Dariausi pas REda Vilniuje.
Lupas dar skaudės porą dienų, tempia baisiai...o dar tas nubalęs apvedimas
tikiuosi, kad tepate lūpas skystu vitaminu E???
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 12, 10:36)
tikiuosi, kad tepate lūpas skystu vitaminu E???
kremuka su E davė, bet daug baisiau atrodau jį užtepus, tai netepu
o kada dings tas apvedimas baltas?
nžn, man nebuvo jokio apvedimo, tik aš nuolat vilgiau su skystu e vitaminu, tada ne taip baisiai tempė ir džiovino lūpas
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 12, 11:58)
nžn, man nebuvo jokio apvedimo, tik aš nuolat vilgiau su skystu e vitaminu, tada ne taip baisiai tempė ir džiovino lūpas
per kiek dienų visai nurimo lūpos ir šašai nuėjo?
Normaliai man reikėjo savaitės kai jau nebebuvo baisu į žmones išeiti...bet ir dabar, po metų laiko jos pakankamai ryškios
Mergaites,gal kas darete ilgalaiki Saules studijoje (Jonazoliug.8) Vilniuje pas Viktorija?
kiek maciau, darbai grazus, bet visvien negaliu apsispresti
o antakiu taip reiktu............................
kiek maciau, darbai grazus, bet visvien negaliu apsispresti
o antakiu taip reiktu............................
SSsss.... isimete herpesas. SOS!!!!!!
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 13, 20:56)
SSsss.... isimete herpesas. SOS!!!!!!
Tai tabletes negerete?