Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Sveiki,
pries keturias dienas pasidariau lupu kontura, dauguma sasiuku jau nuejo liko tik keli ant virsutines lupos. Spalvyte emiau pacia sviesiausia ir tikejaus, kad atrodys labai naturaliai, nes nesimatys perlabiausiai, o tik paputlins lupas... bet kai nukrito sasai, tai net issigandau kaip ryskiai matosi konturas! sakykit ar dar nors kiek keisis spalva, ar tokia ir liks kokia pasirode po 4 dienu. Ar yra koks budas ta kontura pasviesinti?
Atsakyti
QUOTE(xxxvikuliaxxx @ 2013 05 03, 16:55)
Sveiki,
pries keturias dienas pasidariau lupu kontura, dauguma sasiuku jau nuejo liko tik keli ant virsutines lupos. Spalvyte emiau pacia sviesiausia ir tikejaus, kad atrodys labai naturaliai, nes nesimatys perlabiausiai, o tik paputlins lupas... bet kai nukrito sasai, tai net issigandau kaip ryskiai matosi konturas! sakykit ar dar nors kiek keisis spalva, ar tokia ir liks kokia pasirode po 4 dienu. Ar yra koks budas ta kontura pasviesinti?

Sakyciau dar net pariskes. Butu gerai Jusu foto pamatyti.
Atsakyti
Mergaitės rekomenduokite Vilniuje gera meistre.. smile.gif Gal žinote kur dabar vyksta akcijos? Labai laukiu Jūsų komentaru.. ax.gif
Atsakyti
Man Bepanthen'o tepaliukas dar ir dabar praverčia. Po kontūrinio ryškinimo būtent jį ir nusipirkau. Ir dabar, kai einu kur nors ir darausi lengvutį makiažą (be pudros) visad švelniai, su ausų krapštuku pateplioju antakius. Jie lieka blizgūs visą dieną. Man tokio efekto neišgaudavo joks vaškas ar blizgalai biggrin.gif Nuolat sulaukiu klausimų ką naudoju antakiams, nes atrodo thumbup.gif Tik nereikia padauginti ir neapsiteplioti aplinkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2013 05 07, 11:10)
Mergaitės rekomenduokite Vilniuje gera meistre.. smile.gif  Gal žinote kur dabar vyksta akcijos? Labai laukiu Jūsų komentaru.. ax.gif

As pas Reda Gelviciene dariausi antakus ir virsutinius vokus. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxvikuliaxxx @ 2013 05 03, 15:55)
Sveiki,

Aš būtent dėl šios priežasties ir dariau pilną lūpų permanentą.
Na, bet nieko - pasidažysite visas lūpas ir nebekris į akis kontūras. Aš kažkada prieš 10 metį buvau taip pasidariusi, tai taip ir darydavau. Galų gale po keletos metų spalva išbluko.
Atsakyti
Mergaitės norėjau paklausti, jei mano antakių plaukų yra nemažai, tačiau jie visiškai balti, tai kaip atrodys tas kontūrinis, ar man tada reiks nuolat šalinti tuos plaukelius?
Atsakyti
esu pasidariusi antakius, pries daugiau nei pusmeti, esu patenkinta, visada tobuli antakiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2013 05 19, 23:30)
As pas Reda Gelviciene dariausi antakus ir virsutinius vokus. Esu labai patenkinta  thumbup.gif

as irgi pas ja dariausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 06 29, 00:51)

as irgi pas ja dariausi smile.gif

kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2013 06 28, 23:32)
Mergaitės norėjau paklausti, jei mano antakių plaukų yra nemažai, tačiau jie visiškai balti, tai kaip atrodys tas kontūrinis, ar man tada reiks nuolat šalinti tuos plaukelius?

Mano irgi balti, ypac po vasaros. nieko nesalinu, man normaliai atrodo, labai naturaliai. Siaip jeigu daug plauku turite, galite nusidazyti chemiskai, ir tiek smile.gif
Labai geri dazai yra Rokolor berods vadinasi, rusiski, didesniuose prekybcentruose buna. Nudazo puikiai (as ruda spalva dazydavausi), dazo tik plauka, ne oda. Mano antakiu plaukeliai reti, tai galop pasidariau konturini pas Reda blush2.gif nes visvien kasdien piestis reikedavo
Atsakyti
laba diena, gal galite rekomenduoti meistre Siauliuose ir kokios mazdaug kainos. Aciu
Atsakyti
Laba

ką rekomenduotumėte Šiauliuose?
Atsakyti