Perskaičiau visa temą, bet neradau nei vienos, kuri būtų kontūrinį dariusis pas Valeriją Kaune, kęstučio g. 16. Kiek žinau ji dirba tikrai ne mažiau 5 metai, negi niekam neteko pas ją darytis?
QUOTE(naminukas @ 2012 11 26, 14:11)
Taip išeina, kontūrinis ir permanentinis visiškai tas pats Kažkur skaičiau, kad skiriasi patys dažai- permanento cheminiai, kontūrinio augaliniai. Ar tiesa
Dazai skiresi. Konturinio tik vienos firmos long-time-liner-vokiski.
Permanentinio skirtingu firmu. Kiekviena meistre pasirenka su kokias dirbti-USA,vokiski, prancuziski, koreja, kinija. (skiresi gamintojai , taip pat ir kokybe kaip suprantate) Taip pat ir meistres dirba skirtingai, tiesiog reikia pasirinkti tinkama meistre.
Augalniu dazu nebuna, tiesiog negali buti, nes kas antra kliente turetu alergija.
QUOTE(naminukas @ 2012 11 26, 13:11)
Taip išeina, kontūrinis ir permanentinis visiškai tas pats Kažkur skaičiau, kad skiriasi patys dažai- permanento cheminiai, kontūrinio augaliniai. Ar tiesa
Kiek zinau, ne tas pats, drauge daresi permanentini, tai jai baisiai skaudejo, sasai uzsidejo, gere per siaudeli, valge atsargiai, gere kazkokius vaistus 2 sav pries, del herpio.
Pas mane konturinis, nieko neskaudejo, jokiu zaizdu ar sasu, tiesiai eiti y baliu galejau
Kiek zibau permanentinis giliau yvedamas nei konturinis.
QUOTE(sandraandruske @ 2012 11 27, 18:26)
Kiek zinau, ne tas pats, drauge daresi permanentini, tai jai baisiai skaudejo, sasai uzsidejo, gere per siaudeli, valge atsargiai, gere kazkokius vaistus 2 sav pries, del herpio.
Pas mane konturinis, nieko neskaudejo, jokiu zaizdu ar sasu, tiesiai eiti y baliu galejau
As isbandziau ir permanentini, ir konturini lupoms. Permanentis visai neskaudejo, o konturinis labai. Manau viskas priklauso nuo meistres
QUOTE(sandraandruske @ 2012 11 27, 20:26)
Tabletes reikia gerti ir pries konturini ir pries permanentini. Jeigu herpes daznai kartojasi, tai be tableciu gali atsirasti po proceduros. Jeigu neturejote, tai ir po permanentini jo gali nebuti. Priklauso ir nuo metu laiko ir nuo imuniteto.
Del skausmo-individualiai nuo organizmo jautrumo, priklauso ir nuo meistres. Vienos dirba giliau, kitos pavirsutiniskiau. Dar priklauso nuo technikos kuria daroma procedura. Lupos jautru bet kokiu atveju. Vienoms maziau, kitoms daugiau. Priklauso ir nuo odos.
QUOTE(EOS69 @ 2012 11 27, 23:28)
As isbandziau ir permanentini, ir konturini lupoms. Permanentis visai neskaudejo, o konturinis labai. Manau viskas priklauso nuo meistres
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 11 27, 23:56)
Tabletes reikia gerti ir pries konturini ir pries permanentini. Jeigu herpes daznai kartojasi, tai be tableciu gali atsirasti po proceduros. Jeigu neturejote, tai ir po permanentini jo gali nebuti. Priklauso ir nuo metu laiko ir nuo imuniteto.
Del skausmo-individualiai nuo organizmo jautrumo, priklauso ir nuo meistres. Vienos dirba giliau, kitos pavirsutiniskiau. Dar priklauso nuo technikos kuria daroma procedura. Lupos jautru bet kokiu atveju. Vienoms maziau, kitoms daugiau. Priklauso ir nuo odos.
Gali buti, sutinku, nesiginciju, tiesiog tokia mano patirtis asmenine
Darant kontūrinį lūpų negalima nuskausminti, kad kontūras būtų tikslus, todėl ir skauda.
Šendien pagaliau pasidariau antakiukus mergaitės, na gi koks tai gėris ir grožis!!! po poros valandų jau ėjau į parodą nei ištinusi nei pajuodavusi vos vos tik jautėsi kai piešė plaukelius,toks "skausmas" kaip antakius pešiojant
rekomenduoju Šiauliuose Valandėlę Sau saloną
rekomenduoju Šiauliuose Valandėlę Sau saloną
Gal kas taretes konturini pas Nastia (Anastasija) is Klaipeso, kokie atsiliepimai?
As vakar dariausi antakiu mikropigmentacija,tai gryzus namo pamaciau, kad vienas antakis storesnis truputi ir ryskesnis. meistre dardama sake, kad pigmentas nenori kibti i ta kita antaki. Tik nesuprantu to, negi ji nemate kaip gavosi??? Nebenoriu nieko, nei korekcijos, nei tu antakiu. Kazin kol jie svieziai padarti ar galima kazkaip juos patrinti, paplauti, kad neisisavintu pigmento? Gal zinot kas?
QUOTE(angelute @ 2012 12 05, 13:37)
As vakar dariausi antakiu mikropigmentacija,tai gryzus namo pamaciau, kad vienas antakis storesnis truputi ir ryskesnis. meistre dardama sake, kad pigmentas nenori kibti i ta kita antaki. Tik nesuprantu to, negi ji nemate kaip gavosi??? Nebenoriu nieko, nei korekcijos, nei tu antakiu. Kazin kol jie svieziai padarti ar galima kazkaip juos patrinti, paplauti, kad neisisavintu pigmento? Gal zinot kas?
Manau mate,bet jegiu sunkiau savinosi dazas i kita antaki, tai ka Jusu manymu reikejo daryti? Daznai taip buna butent su desine puse. Nepaniuokite, palaukite kol sugys ir viskas atrodis visai kitaip.
Na pas mane ziuriai antakiu storis skiriasi, tikrai nieko gero nebus kai sugis, jau matosi. dabar eidamam i miesta dasipiesiu ta plonaji antaki. Pasiskambinau meistrei, tai rytoj pastorins man ji. Tikiuosi viskas bus ok. Net negalvojau, kad taip galetu nutikti, meistre isvis apie nieka neispejo. na bet tik tikiuosi geriausio...