Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(EOS69 @ 2012 01 06, 01:09)
Kiek zinau ji permanentini daro.
Girdejau gerus atsiliepimus apie jos darbus.

Aciu. kai skambinau i KOFI, pasake kad pigmentinis, t.y. konturinis... g.gif
Gal dar kas is Daivos klienciu atsilieps ir tiksliai papasakos koki jinai daro...
Atsakyti
QUOTE(J.u.l.i.t.a @ 2012 01 06, 14:50)
pasake kad pigmentinis, t.y. konturinis... g.gif

tai gal ne pigmentinis, o permanentinis rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
O aš kaip tik pasidariau kontūrinį pas taip jau čia iškritikuotą Daivą (www.ilgalaikismakiazas.lt) - ir esu labai patenkinta ir rezultatu, ir bendravimu su manimi. Nei išdarkytu veidu likau, nei kitokia...atvirkščiai - paryškino visus bruožus, kuriuos norėjau paryškinti. Aklai nesirinkau - girdėjau tikrai daug puikių atsiliepimų apie ją ir jos darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 23 sausio 2012 - 14:31
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 01 23, 14:29)
O aš kaip tik pasidariau kontūrinį pas taip jau čia iškritikuotą Daivą (www.ilgalaikismakiazas.lt) - ir esu labai patenkinta ir rezultatu, ir bendravimu su manimi. Nei išdarkytu veidu likau, nei kitokia...atvirkščiai - paryškino visus bruožus, kuriuos norėjau paryškinti. Aklai nesirinkau - girdėjau tikrai daug puikių atsiliepimų apie ją ir  jos darbus.

Ir aš pas Daivą antakius dariau, jau ne pirmą kartą, viskas liux tongue.gif
Atsakyti
As jau taip pat 2-a karta ryskinausi antakius pas Daiva, antakiai puikus ir labai naturalus niekas net neitaria kad cia micropigmentinis darytas... ax.gif o be to ja suradau pagal kitu rekomendacijas.... ax.gif ir pabaigusi proceduras ji (bent jau man) sake uzbegti pas ja pasitaisyti nemokamai jei ka ne taip pastebesiu.... mirksiukas.gif Na mergaites manau kiek klienciu tiek nuomoniu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute*: 24 sausio 2012 - 10:48
Akcija mokropigmentacijai gal ką nors žinote apie šį grožio saloną? Ar verta?
Atsakyti
Dar akciją radau čia
Atsakyti
sveikos,as taippat dariausi antakiu konturini,pries 3 metus...vasara vel eisiu,o del spalvos pasikeitimo tai man jau po metu paliko baklazano spalvos doh.gif o buvo juodi.sakykit o konturiniam galima pasirinkt spalva?as norejau tamsiai rudu,bet tada kai pasakiau,lyg ir kazka meistre sake kad yra tik juoda spalva antakiam daroma g.gif ???tiesa kartais jie dabar sviesiai rudi atrodo palike,kitom dienom baisus baklazanas unsure.gif zodziu chameleoniniai dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
mestres paprastai turi ne viena pigmenta, tad pasitarus galima sumaisius pigmentus, isgauti toki atspalvi, kad bluktu graziai
Atsakyti
QUOTE(Bunny2011 @ 2012 02 27, 11:52)
sveikos,as taippat dariausi antakiu konturini,pries 3 metus...vasara vel eisiu,o del spalvos pasikeitimo tai man jau po metu paliko baklazano spalvos doh.gif o buvo juodi.sakykit o konturiniam  galima pasirinkt spalva?as norejau tamsiai rudu,bet tada kai pasakiau,lyg ir kazka meistre sake  kad yra tik juoda spalva antakiam daroma g.gif ???tiesa kartais jie dabar sviesiai rudi atrodo palike,kitom dienom baisus baklazanas unsure.gif zodziu chameleoniniai dabar lotuliukas.gif

Juodos spalvos antakiu sryti daryti negalima, nes bluks i melynuma.

P.S dar vienas irodymas, kad po konturinio makiazo irgi gali keistis spalva blunkant. Nors linergistes irodineja, kad tikrai ne. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 vasario 2012 - 21:52
QUOTE(Eaglute @ 2012 02 24, 17:59)
Akcija  mokropigmentacijai   gal ką nors žinote apie šį grožio saloną? Ar verta?

Ir man labai idomu kas ten per firma blink.gif
Atsakyti
I. Matijošaitė ??????????????????
Atsakyti