Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

man akiu konturinis irgi geriau issilaike, negu antakiu permanentas. dabar darysiuos antakiu konturini, ziuresiu, kaip jis laikysis bigsmile.gif bet is principo, konturinis jau pats is saves geriau laikosi ir zymiai geriau atrodo uz permanenta.
Atsakyti
Aš pvz. antakių kontūrinį makiažą dariausi pas tą pačią meistrę (pirmąkart beveik prieš 5 metus ir atnaujinimą prieš 1 metus). Pirmąsyk užteko vienos korekcijos ir viskas gavosi idealiai, o štai atnaujinant ne taip viskas sklandžiai. Metai praėjo ir matau, kad reikia kažką daryti, išbluko kapitaliai, 'parausvėjo'. Vienas antakis dar nieko, bet kitas greičiau blunka ir jam reikėjo atnaujinant net 3 korekcijų, o vis tiek kaip noriu pigmentas nepasisavino schmoll.gif

Aš jau kaltinu ir tai, kad atnaujinimą dariau tokiu prieššventiniu metu, žiemą (šaltu oru), dar galvoju gal įtakojo tai, kad maitinau vaiką krūtimi, gal dėl hormonų 'fono' org-mas tuos dažus tiesiog 'suvalgydavo' g.gif
Nors manęs meistrė klausė ar nemiegu ant to šono (o būtent taip ir yra, aš ant tos pusės ir miegu..ant pilvo, dažniausiai veidą taip pasukus, kad ant tos veido pusės ir guliu).
Bandysiu kitaip miegoti, eiti pavasarį, jau nežindydama, gal geriau pavyks ir vėl bent porą metų ramu bus unsure.gif

Lūpų kontūrinis makiažas man nepatinka, tai tik laukiu kad visai išbluktų blush2.gif Bet nežinau kada sulauksiu, kontūras nors ir taikytas prie pilno užpildymo, bet pablukus pačioms lūpoms vis vien matomas labiau. Nors pvz. sesuo labai gyrė ir užsinorėjo pasidaryt, bet man pačiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 17, 19:52)
Aš pvz. antakių kontūrinį makiažą dariausi pas tą pačią meistrę (pirmąkart beveik prieš 5 metus ir atnaujinimą prieš 1 metus). Pirmąsyk užteko vienos korekcijos ir viskas gavosi idealiai, o štai atnaujinant ne taip viskas sklandžiai. Metai praėjo ir matau, kad reikia kažką daryti, išbluko kapitaliai, 'parausvėjo'. Vienas antakis dar nieko, bet kitas greičiau blunka ir jam reikėjo atnaujinant net 3 korekcijų, o vis tiek kaip noriu pigmentas nepasisavino schmoll.gif

Su atnaujinimu daznai taip buna, reikia kelis kartus. Daugelio atveju sunkiau savinasi pigmentas i desine puse. (desinis antakis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 gruodžio 2011 - 21:26
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 17, 21:26)
Su atnaujinimu daznai taip buna, reikia kelis kartus. Daugelio atveju sunkiau savinasi pigmentas i desine puse. (desinis antakis).

o idomu kodel?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 17, 21:26)

Jūs teisi, būtent taip ir yra. Dešinysis antakis streikuoja doh.gif
Bet kodėl taip yra ir ką padaryti, kad būtų geriau, tai nežinau..
Atsakyti
na va, as jau su "naujais" antakiais bigsmile.gif mano geriausios rekomendacijos Eleonorai, dirba labai kruopsciai, ilgai ir nuobodziai rinkomes forma, mano antakiu problema ta, kad 1. jau buvo darytas permanentas ir likusi ruzava forma (beveik isblukusi) neatitiko dalimis tos, kuria nusprendeme darytis; 2. turiu nepaprastai judria mimika, tad teko "gaudyti" antakius biggrin.gif dar kas labai patiko, kad i bendra kaina ieina be pagrindinio dar dar +2 korekcijos ir 3 menesiu begyje jeigu nori dar pvz intensyvesnes spalvos, ar kokios smulkios korekcijos, visa tai be problemu ji daro nemokamai - o tai jau man saziningumo ir atsakingo darbo pozymis. 1 karta buvau pas ja atejusi tiesiog i konsultacja, tad pabraizem planuojama forma, pasitarem del spalvos, ji man patiko ir siandien jau dziaugiuosi naujais antakiais, kurie net neprilygsta tiems, kuriuos buvo padariusi garsioji Audrone (permanentas) pries tai.
Papildyta:
p.s. kol dare kairiji antaki - tai visiskai nieko nejauciau, buciau galejusi ir ramiai miegoti, desiniji jau daugiau jauciau, bet tikrai ne iki isteriju ir pertrauku nuo skausmo, prisimenu, kad darant permanenta tikrai zymiai labiau skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 18:58)
  jau buvo darytas permanentas ir likusi ruzava forma (beveik isblukusi) neatitiko dalimis tos, kuria nusprendeme darytis

O jei ne paslaptis, kaip išsprendėt 1 problemą? ax.gif

Aš čia tuo pačiu ir dėl savęs klausiu, nes man ir po kontūrinio kai blunka, tai 'suružavėjus' spalva, o norisi, kad dabar šiek tiek kitaip antakiai būtų (tiesiog senstant oda glemba ir dabar jau būtų galima kiek kilstelėti kontūrinį)
Atsakyti
drastisku priemoniu nebuvo, nes kaip ir minejau ten tiek jau isbluke, kad net ir pakeistus forma (kilstelejus sonus), tas plotas tik vos skyriasi, o dar "pasiseke", kad ten beveik nera plauku, tai ispesiojus ir panaudojus pvz maskuokli (arba pudra) nieko nesimatys. beje, kalbejome prie to paties apie tu plotu salinima (blukinima) lazeriu, pas ka tas skirtumas tikrai ryskus ir labiau matomas, tai sake atsargiai su tais visais lazeriais (cia liecia ir tatoo salinimus), bet kadangi man buvo neaktualu, tai nelabai isidemejau jos ats kodel reiketu vengti salinima lazeriu.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 21:59)
drastisku priemoniu nebuvo, nes kaip ir minejau ten tiek jau isbluke, kad net ir pakeistus forma (kilstelejus sonus), tas plotas tik vos skyriasi, o dar "pasiseke", kad ten beveik nera plauku, tai ispesiojus ir panaudojus pvz maskuokli (arba pudra) nieko nesimatys. beje, kalbejome prie to paties apie tu plotu salinima (blukinima) lazeriu, pas ka tas skirtumas tikrai ryskus ir labiau matomas, tai sake atsargiai su tais visais lazeriais (cia liecia ir tatoo salinimus), bet kadangi man buvo neaktualu, tai nelabai isidemejau jos ats kodel reiketu vengti salinima lazeriu.

Dziugu, kad jau turite antakius ir likote patenkinta.
Del lazerio, tai zinoma, jeigu yra galimybe to isvengti, tai nereikia liesti. Visada reikia ieskoti optimaliausia varianta. Jeigu vos matosi, tai galima ir papudruoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2011 12 21, 21:45)
O jei ne paslaptis, kaip išsprendėt 1 problemą? ax.gif

Aš čia tuo pačiu ir dėl savęs klausiu, nes man ir po kontūrinio kai blunka, tai 'suružavėjus' spalva, o norisi, kad dabar šiek tiek kitaip antakiai būtų (tiesiog senstant oda glemba ir dabar jau būtų galima kiek kilstelėti kontūrinį)

Jeigu kelti antakius, ruzavumas matomas, bet pvz. nedidelis plotas galima isimineti spec priemone. Tik jokiais budais nesutikite maskuoti kuno spalvos pigmentu, nes praejus laikui vistiek matysis. Neimanoma priderinti spalva identiskai prie Jusu odos , o net jeigu ir pavyksta, tai tas biezas irgi blunka, keicia spalva ir veliau prades matytis.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 20:58)

p.s. kol dare kairiji antaki - tai visiskai nieko nejauciau, buciau galejusi ir ramiai miegoti, desiniji jau daugiau jauciau, bet tikrai ne iki isteriju ir pertrauku nuo skausmo, prisimenu, kad darant permanenta tikrai zymiai labiau skaudejo.

Turbut Jusu labiau aktivus desinisis antakis ( daugiau mimikuoja), nes daugeliu atveju daugiau skauda butent kaire puse, nei desine. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 21, 21:34)

Turbut Jusu labiau aktivus  desinisis antakis ( daugiau mimikuoja), nes daugeliu atveju daugiau skauda butent kaire puse, nei desine.  smile.gif

taip, esu megeja nejucia vis uzmesti i virsu desiniji antaki biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas daresi antakius Klaipedoje?
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote gera meiste Klaipedoje?
Atsakyti