Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2011 11 16, 21:59)
Pamirsau dar del skausmo. Pasak daugelio  klienciu daugiau sakudejo konturini . Gal ne pas ta meistre pateko  g.gif

turbut busiu is to nedaugelio, kuriam skaudejo daugiau permenentinio metu, nors jis buvo daromas ant salyginai maziau jautresnes vietos - antarkiu, o akiu konturinio isvis beveik nejauciau. taip akd nepritariu tai nuomonei, remiantis savo pacios patirtim.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 23:55)
tai man nereikia ju koreguoti, nes spalvos jau nebeliko, kaip ir konturo smile.gif dabar bus naujas faktiskai darbai, bet nusprendziau, kad nebenoriu permanento, isbandysiu konturini.

Sekmes. Lauksim atsiliepimu dabar ir po metu, ar daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 11 16, 22:03)
Sekmes. Lauksim atsiliepimu dabar ir  po metu, ar daugiau.  4u.gif

tikiuosi jis tiek issilaikys biggrin.gif permanentas pradejo blukti jau po pusmecio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 23:09)
tikiuosi jis tiek issilaikys biggrin.gif  permanentas pradejo blukti jau po pusmecio doh.gif

Pasidariau kontūrinį akims 2008m. vasarą, dabar gal kiek ir pablukęs, bet manau dar tikrai vaikščiosiu minimum kokius 2 metus ax.gif Tad kažkaip keista, kad permanentas taip trumpai laikė unsure.gif g.gif
Atsakyti
nieko keisto. man konturinis jau virs 3 metu laiko ir joks cia rodiklis.
Atsakyti
neissirenku pas ka eiti antakiu darytis vilniuje doh.gif nei pas erika, nei pas reda nenoriu, daugiau neuzmaciau teigimau atsiliepimu apie kokias kitas. atrodo tiek daug daranciu, o kai reikia issirinkti - ner pas ka eiti unsure.gif
Atsakyti
/ Lisa / Prasivalykit az, jums neina parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 17, 22:30)
neissirenku pas ka eiti antakiu darytis vilniuje doh.gif  nei pas erika, nei pas reda nenoriu, daugiau neuzmaciau teigimau atsiliepimu apie kokias kitas. atrodo tiek daug daranciu, o kai reikia issirinkti - ner pas ka eiti unsure.gif

Paziurekite gal pas Eleonora. ( Redos konkurente)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 lapkričio 2011 - 23:03
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 11 17, 23:02)
Paziurekite gal pas Eleonora?  ( Redos konkurente)

kazkaip neuzmaciau jokiu atsiliepimu aipe ja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 18, 01:03)
kazkaip neuzmaciau jokiu atsiliepimu aipe ja unsure.gif

Nalabai ka zinau apie konturinio makiazo meistres, bet esu girdejusi buten apie 3 meistres. Reda, Eleonora ir Erika.
Apie Reda-maciau ir graziu darbu, bet ir negraziu. Apie Eleonora girdejau 'Peleneje", kad viena is pirmuju ir esu kalbejusi su ja pries 3 metus, man pasirode maloni, bet darbu jos nemaciau. Apie Erika girdejau pagrinde blogus atsiliepimus is SM. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 lapkričio 2011 - 23:18
aciu, Lisa, bandysiu kazka paieskoti apie ja 4u.gif
atsiliepimai apie Erika irgi atbaide blink.gif
Atsakyti
Eleonoro kuri dirba Forum Palace yra Redos mokine.
Atsakyti