Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Sakuros @ 2011 10 17, 21:38)
o kur Vilniuje daro konturini makiaza su Long-time-liner aparatu?

ir kas gerai daro?  biggrin.gif

Konturini ir daro tik su Long-time Liner aparatu.
Bandykite ivesti i google konturinis makiazas Reda, Eleonora ir ka nors rasite.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 10 17, 23:04)
Konturini ir daro tik su Long-time Liner  aparatu.
Bandykite ivesti i google  konturinis makiazas  Reda, Eleonora ir ka nors rasite.

aciu, dariausi pas Reda Gelviciene, likau patenkinta 4u.gif istaise Erikos padarytas klaidas.
Atsakyti
Hey, merginos! skyrelyje "Skelbiu" parduodu nuolaidų kuponą kontūriniam akių makiažui pas Eriką Vilniuje arba Kaune. Labai norėjau darytis pati, nes turiu šviesius antakius ir blakstienas, tačiau eilės milžiniškos, tad gavau rezervaciją tik Kovo pradžiai, bet per šitą laiką ėmiau ir pastojau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2011 11 09, 13:17)
aciu, dariausi pas Reda Gelviciene, likau patenkinta  4u.gif istaise Erikos padarytas klaidas.

ka darete, kiek kainavo? kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 11, 20:09)
ka darete, kiek kainavo? kur ji dirba?

O man Reda taip "pagrazino" akis, kad teko 3 korekcijas darytis ir 4 karta eiti pas kita meistre... taigi as tai nerekomenduociau jos. Be to ji labai familiariai bendrauja, proceduros metu i kabineta landzioja kas tik nori ir dar "pliotkina" apie klientes ir siaip kalba asmeninius dalykus su kolegemis, na man tas tikrai nepatiko. Kazkaip norisi privatumo.
Atsakyti
vaje.... jau ir neisivaizduoju pas kuria eiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2011 11 12, 17:07)
O man Reda taip "pagrazino" akis, kad teko 3 korekcijas darytis ir 4 karta eiti pas kita meistre... taigi as tai nerekomenduociau jos. Be to ji labai familiariai bendrauja, proceduros metu i kabineta landzioja kas tik nori ir dar "pliotkina" apie klientes ir siaip kalba asmeninius dalykus su kolegemis, na man tas tikrai nepatiko. Kazkaip norisi privatumo.

na taip, man irgi visa savo asmenini gyvenima nupasakojo biggrin.gif Svarbu, manes nieko neklausinejo, as nieko pries pasiklausyti.
Bet Erikai savo veido nepatikeciau daugiau doh.gif Labiausiai man nepatiko, kad Erika nesistengia ilgai piesti konturu, geriau padaro, o paskui taiso. Nelabai turiu noro rasyti visu minusu, gal svarbiausia butu susirasti, kas graziai piesia, gal susimoketi uz konsultacija ir paprasyti, kad nupiestu forma, kaip bus g.gif nes kai padarys, bus sunkiau pataisyti 4u.gif
Atsakyti

Prisipazinisu iskart, kad nebutu cia jokiu kalbu apie saves reklamavima. Esu as meistre linergiste dirbanti su LONG-TIME-LINER jau penkerius metus. Neturiu as nieko pries permanenta, ji galima taip pat graziai padaryti, bet vistiek manau kad mikropigmentacija yra geriau. Nes kur kas maziau skauminga, adata lenda maziau po oda, nepazeidzia daug audiniu, labai retai kada pasirodo kraujas o jai ir buna tai labai mazai. Jis greiciau gyja, ne taip ilgai laikosi sasiukas ir buna kur kas mezesnis nei po permanento.Labai skiriaisi ir patys dazai, jie yra augaliniai, daug naturalesnes spalvos. Daug zinoma meistru dirbanciu su ilgalaikiu makiazu aiskina kad tie dazai tokie patys kaip visur. Tikrai ne, Long-time-liner dazai yra augaliniai ir nealergizuojantys. Elementariausias pavyzdys, cia galima darytis nescioms moterims o permanento ne. Todel ir kainu skirtumas sokineja tarp mikropigmentacijos ir permanento.
Taip pat daug zinoma priklauso ir nuo meistro, kaip jis dirba ir piesia. Jai meistras bus blogas ir su pacia geriausia technika jis nieko gero nepadarys. 4u.gif
Atsakyti
Kamile25, kadangi dirbate toje srityje, ka rekomenduotumete vilniuje? noriu ant buvusio antakiu permanento konturini darytis. ant akiu konturinis, darytas anksciau negu antakiu permanentas, o laikosi 100 kart geriau uz pastaraji, tad nusprendziau, kad tikrai nebenoriu vel permanento, dabar tik beliko surasti gera meistre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 18:02)
Kamile25, kadangi dirbate toje srityje, ka rekomenduotumete vilniuje? noriu ant buvusio antakiu permanento konturini darytis. ant akiu konturinis, darytas anksciau negu antakiu permanentas, o laikosi 100 kart geriau uz pastaraji, tad nusprendziau, kad tikrai nebenoriu vel permanento, dabar tik beliko surasti gera meistre bigsmile.gif

Antakiai ir vokai skirtingi dalykai (spalva nesikeicia ir ilgiau islieka).
Aisku dabar (spalvai pasikeitus, arba greitai islindus seniems antakiaims) galima bus aiskinti, kad taip viksata del seniau daryto permanentinio. smile.gif

Bet zinoma siulau daryti taip kaip sirdys sako. Kaskaip bi reikia juos koreguoti 4u.gif
Atsakyti
tai man nereikia ju koreguoti, nes spalvos jau nebeliko, kaip ir konturo smile.gif dabar bus naujas faktiskai darbai, bet nusprendziau, kad nebenoriu permanento, isbandysiu konturini.
Atsakyti
QUOTE(Kamile25 @ 2011 11 16, 17:39)
Prisipazinisu iskart, kad nebutu cia jokiu kalbu apie saves reklamavima. Esu as meistre linergiste dirbanti su LONG-TIME-LINER jau penkerius metus. Neturiu as nieko pries permanenta, ji galima taip pat graziai padaryti, bet vistiek manau kad mikropigmentacija yra geriau. Nes kur kas maziau skauminga, adata lenda maziau po oda, nepazeidzia daug audiniu, labai retai kada pasirodo kraujas o jai ir buna tai labai mazai. Jis greiciau gyja, ne taip ilgai laikosi sasiukas ir buna kur kas mezesnis nei po permanento.Labai skiriaisi ir patys dazai, jie yra augaliniai, daug naturalesnes spalvos. Daug zinoma meistru dirbanciu su ilgalaikiu makiazu aiskina kad tie dazai tokie patys kaip visur. Tikrai ne, Long-time-liner dazai yra augaliniai ir nealergizuojantys. Elementariausias pavyzdys, cia galima darytis nescioms moterims o permanento ne. Todel ir kainu skirtumas sokineja tarp mikropigmentacijos ir permanento.
   Taip pat daug zinoma priklauso ir nuo meistro, kaip jis dirba ir piesia. Jai meistras bus blogas ir su pacia geriausia technika jis nieko gero nepadarys. 4u.gif

Nesigincisiu, pritarsiu tik kad tikrai yra visokiu meistru, svarbiausia rasti savo.

P.s mikropigmentacija -yra pigmento ivedimas i oda, tai gali buti ir permanentinis ir konturinis.

ax.gif oi neiseina nesiginciti... Gelezies dioksidas ieina i visus pigmentus ir konturinio irgi.

Pamirsau dar del skausmo. Pasak daugelio klienciu daugiau sakudejo konturini . Gal ne pas ta meistre pateko g.gif

Beje, pries savaite turejau kliente su roziniais po konturinio makiazo antakiais. Daresi pries 1, 5 metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 lapkričio 2011 - 21:59