Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 25, 20:30)
Robkė paliko ne tik salą, bet ir Kristen ten? blink.gif  unsure.gif Ar Kristen paparaciams buvo neįdomi, todėl nėra jos foto g.gif

Kristen gitaros dekle mirksiukas.gif

Robertas nusileido Majamije (tarpine stotele... gal toliau LA, o gal Vokietija)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 25, 19:48)
Kristen gitaros dekle  mirksiukas.gif

Tada ramu bigsmile.gif Svarbu, kad su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 25, 07:10)
ATSARGIAI !!!!!!!!!!!!!!!!!! :

New Photo Of "100 Monkeys" and Info About Pre-Order For "Liquid Zoo"

aciuks.gif biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 25, 10:58)

geras thumbup.gif tik dabar pamačiau senesnes foto kairėj, kur jam žandukai išlindę biggrin.gif

apsivalgymas ir skrandžio bėdos tos Velykos biggrin.gif net nepasakyčiau kad apsivalgiau, bet skrandžiui vistiek nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Kristen ir Robertas LA oro uoste 04/21

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Klausimas iškilo ax.gif Bella BA ilgais plaukais, natūroj Kristen nėra ilgais plaukais...Ar jai peruką vėl uždėjo (tikiuosi, bet natūralesnį nei Eclispėj) ar su prisegtom sruogom vaidina (šis variantas labiau man patiktų rolleyes.gif ) g.gif
Atsakyti
Ooo...ir Kristen pasirodė wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 25, 20:54)
Ooo...ir Kristen pasirodė  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai norejo palakstyt ir isleido trumpom is gitaros deklo Robke biggrin.gif

Partizane, jooo... man ir tas pats... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 04 25, 20:58)
Partizane, jooo... man ir tas pats...  nestuke.gif

Abi laukiatės bigsmile.gif Abi per Velykas vyrus užvertėt? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokie jie man grazus abu, ten kur Uzsispyrele ikele!!! BEt taip naturaliai abu grazus.. mmm.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 25, 21:01)
Abi laukiatės bigsmile.gif Abi per Velykas vyrus užvertėt? bigsmile.gif  biggrin.gif

vyrai yra sistemingai užvertinėjami lotuliukas.gif
antajo matyt turėjo omeny tai, kad abi per velykas užsiauginom po pilvuką - vėlykiuką lotuliukas.gif
aš kažkada savo pilvą kalėduku vadindavau, nes per kalėdas kai pavalgai, tai ilgai toks lieka doh.gif lotuliukas.gif

kokia kristen jaunutė. ir robas toks dar visai jaunas. jinai su jo marškinėliais, tuoj fanai atnkis kur matyti.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 25, 22:42)

antajo matyt turėjo omeny tai, kad abi per velykas užsiauginom po pilvuką - vėlykiuką  lotuliukas.gif

Tai aš taip ir supratau, kad abi turėsit po Valentinuką bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 25, 22:42)
vyrai yra sistemingai užvertinėjami  lotuliukas.gif
antajo matyt turėjo omeny tai, kad abi per velykas užsiauginom po pilvuką - vėlykiuką  lotuliukas.gif
aš kažkada savo pilvą kalėduku vadindavau, nes per kalėdas kai pavalgai, tai ilgai toks lieka  doh.gif  lotuliukas.gif

kokia kristen jaunutė. ir robas toks dar visai jaunas. jinai su jo marškinėliais, tuoj fanai atnkis kur matyti.

jo jo nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif cia velykinis pilvas biggrin.gif

jo.. tokie jaunuciai grazuciai... O kristen taupo pinigus biggrin.gif nes robkes rubus rengiasi biggrin.gif beveik kaip as biggrin.gif is Mb nufirinu kokiais 5 dydziais didesnius biggrin.gif
Atsakyti