Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 22, 16:13)
ei, ar niekas nenorite nueit į RAUDONKEPURAITĘ?
aš tikrai tikrai noriu. jei nerasiu čia norinčių, eisiu savo aplinkoj ieškoti.

AŠ irgi noriu!!!!!
Atsakyti
I RAUDONKEPURAITE VARYCIAU IR AS.. ax.gif 4u.gif
tik laika labai reikia pasiderint nes pastaruoju metu ziauriai jo ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 22, 18:30)
I RAUDONKEPURAITE VARYCIAU IR AS..  ax.gif  4u.gif
tik laika labai reikia pasiderint nes pastaruoju metu ziauriai jo ner  verysad.gif

VIP'ine filmu ziuretoju kompanija mes tuoj tapsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 22, 20:00)
VIP'ine filmu ziuretoju kompanija mes tuoj tapsim biggrin.gif

O tas gal ner blogai rolleyes.gif biggrin.gif
Nu tai panos kada kas gali.. ax.gif
.. as galiu tik ateinanti 3dieni vakare arba 5dieni.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 22, 21:03)
O tas gal ner blogai  rolleyes.gif  biggrin.gif
Nu tai panos kada kas gali.. ax.gif
.. as galiu tik ateinanti 3dieni vakare arba 5dieni.. 4u.gif

As prisiderinsiu, bet tk vakariniai seansai man tinka po 19 val.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 15:23)
uzsispyrele27 Neradau kuo priestarauju. Vampyrui galima pasakyti ir taip pasityketi, zemes vyrams ne. Ta pati mintis abejuose postuose, tik  gal netiksliai apibudinau. Na ir vel kazka parasiau kad pati jau nebesuprantu. Musu vyrais galima pasitiketi, bet va sakyti kad visus aplinkui myli, nereiketu... vienu zodziu, tiek to...
ax.gif

O del knygu, tikrai uzsimaniau paskaityti, bet tik pries kelias dienas filma paziurejau. Pradzioj perskaitysiu dar kelias eileje stonvincias knygas, o po to reikes saulelydi skaityt. tik vel keli klausimai :
1. Ar nelabai tos knygos baisios? Nes siaubiaku neziuriu ir jokios fantastikos neskaitau. Bijau  biggrin.gif
2. kuri knyga idomiausia? nes galvoju nuo 3 ir pradet ir pabaigt. Baisokai atrodo 4 knygu perspektyva  tongue.gif

nekreipk dėmesio, čia pas mus furijos naujokus krikštyja biggrin.gif wink.gif
---
skaityk nuo pradžių, nes šios serijos knygos neegzistuoja kaip atskiros, tiesiog jos ne tokios.
keturios knygos gal ir atrodo daug, bet tai ne Tykusis Donas ar Karas ir taika biggrin.gif
čia jas skaitant apkrova smegenims... lyg perskaitytum vieną vidutinio strorumo biggrin.gif
jokiais būdais neskaityk kompiuterinių šūdinų variantų.
ir... nenukelk jų, pradėk nuo jų dabar pat. nes jos patikėk manim, susiskaitys greitai, per savaitę visas keturias suvarysi biggrin.gif
ir jei pirkt tiek baisu, tai skolinkis arba iš biblės imk.

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 22, 16:36)
AŠ irgi noriu!!!!!

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 22, 17:30)
I RAUDONKEPURAITE VARYCIAU IR AS..  ax.gif  4u.gif
tik laika labai reikia pasiderint nes pastaruoju metu ziauriai jo ner  verysad.gif

valio valio valio
aš galiu ne anksčiau 21:30, taigi tokiu pačiu laiku kaip visad. iš tiesų tai norėčiau kuo anksčiau, na bet suprantu, kad Vėlykos.
tai TARIAMĖS TREČIADIENIUI OK????
einu pažiesiu į seansų laikus
Papildyta:
EI, RAUDONKEPURAITĖ VINGYJE TREČIADIENĮ 21.15

1. Partizanė
2. Style
3. Prancūzytė
4.
5.
ir t.t.
Po seanso Čileikoj aptarimas thumbup.gif
Papildyta:
Paskaičiau kad Raudonkepuraitės tėtis yra Billy Burke
nu net juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien buvau savam meete (a ciliake visada tokios ikyrios padavalkos budavo?), tai sedziu neblaivi, taip kad myliu nemyliu tik akim permeciau, bet sakau, kad mylet galima ir du... kai tau 17 laugh.gif ir aisku bagotesnis paprastai turi daugiau pliusu lotuliukas.gif kitakart aisku nugali tas, kurio humoro jausmas geresnis, bet cia buvo kitaip biggrin.gif tiek kad kaip supratau, kad Bela Jacoba kaip broli mylejo, ne kaip dieda (nu Edvarda), todel sakydama i love you turejo omeny tu mano geras draugas, man taves reikia kai sunku, o ne padaryk mane cia ir dabar, ka reiskia kai ta pati sako Edzkai. va taip as manau.

*Bounty*, knygos nera baisios, kai uzdejo ant filmo kad cia siaubas visos tik pazvengem, nes knygos tai konkreciai apie meile... nu ir biski gal vienoj vietoj baisu biski, bet vistiek zinai kad viskas bus ok, nes tesiniu nebutu, jei pagrindine heroje jau pirmoj knygoj uzverstu irnesakyk.gif

ai, is tikro atejau idet sita foto doh.gif lotuliukas.gif fanai kaip suprantu sukurpe biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 22 balandžio 2011 - 20:49
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 22, 21:26)
tai TARIAMĖS TREČIADIENIUI OK????
einu pažiesiu į seansų laikus
Papildyta:
EI, RAUDONKEPURAITĖ VINGYJE TREČIADIENĮ 21.15

1. Partizanė
2. Style
3. Prancūzytė
4.
5.
ir t.t.
Po seanso Čileikoj aptarimas  thumbup.gif
Papildyta:

Netinka man laikas schmoll.gif Mano ciocia be manes neuzmiega... Galiu ja tik su mama palikt, o mano mamos ta savaite nebus LT verysad.gif
Nu ir gal si karta draugiskai i Akropoli noretumet biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau Džeikobo dalį biggrin.gif bigsmile.gif nebuvo taip baisu kaip tikėjaus lotuliukas.gif aišku simpatija jam nepadidėjo, bet visai nieko susiskaitė thumbup.gif

tik kaip dabar prisiverst referatą rašyt, o ne sekančią Bellos dalį skaityt doh.gif
Atsakyti
laba diena su vistiena smile.gif

ei kiap noreciau i raudenkepuraite... nu kai atvaziuosiu butinai eisim kur nors biggrin.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 22, 21:54)
Perskaičiau Džeikobo dalį  biggrin.gif  bigsmile.gif nebuvo taip baisu kaip tikėjaus  lotuliukas.gif aišku simpatija jam nepadidėjo, bet visai nieko susiskaitė  thumbup.gif 

tik kaip dabar prisiverst referatą rašyt, o ne sekančią Bellos dalį skaityt  doh.gif

kas tas referatas.. pfuu... va bella kur kas geriau biggrin.gif

siaip pries kelis psl kur Daivute idejus foto kaip Bella ir Edva buciuojasi.. tai paskutinese jei man tokie nuosirdziai laimingi.. ir siaip toks sutapimas fainas visas tas filmas.. atkartoja jausmus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 04 22, 23:36)

ei kiap noreciau i raudenkepuraite... nu kai atvaziuosiu butinai eisim kur nors biggrin.gif
kas tas referatas.. pfuu... va bella kur kas geriau biggrin.gif

Bella tikrai geriau thumbup.gif bet ar negeriau, kad viskas padaryta ir pilnai atsiduodi Bellai ir knygoms lotuliukas.gif

Aš tiesiog eilinę klaidą padariau. Geriau atostogas prabimbinėjus būčiau, negu tempus iki paskutinių dienų, kad darbą padaryčiau lotuliukas.gif nu vis tiek nepadarysiu, tai kam kankintis doh.gif

bet buvo super per geras penkias dienas visą sagą perskaityt wub.gif wub.gif wub.gif

Bet negaliu pasakyt, kuri knyga, ir kuris filmas labiausiai patiko rolleyes.gif (o taip, dažant virtuvę du filmus "peržiūrėjau" ty klausiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 22, 21:15)
Netinka man laikas  schmoll.gif Mano ciocia be manes neuzmiega... Galiu ja tik su mama palikt, o mano mamos ta savaite nebus LT  verysad.gif
Nu ir gal si karta draugiskai i Akropoli noretumet  biggrin.gif

Akropolyje laikas netinkamas, tik vos po 20 val, o tokiam laikui niekaip nespėčiau... kol kas repertuarą matau tik iki 28 dienos.
Atsakyti